Jump to content

BIGG

Medlemmer
 • Content Count

  1621
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1154 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Regel nr. 1 når du skal leie er depositumkonto. Utleier skal ta evt. kostnader med opprettelse, leitaker får renteinntekter.
 2. Du kan ikke velge mellom å betale boten og gå i fengsel...: Subsidiært fengsel betyr at hvis man er dømt til å betale en bot, men boten ikke lar seg inndrive (den domfelte har rett og slett ingen mulighet til å betale boten), så må han/hun sone en fengselsstraff istedenfor
 3. Utstyr som skal kobles til det elektriske anlegget kjøper man ikke fra slike tvilsomme steder. Det er heller ikke noe man kan "fikse selv"...
 4. Hvis du skriver 19,0 ene uka og 18,5 den andre blir det 37,5 til sammen?
 5. Jeg ser et felt merket "Legg ved dokumentasjon", men det er grået ut...
 6. Jeg har fått en verditakst av min bolig, og ønsker derfor å forandre dette i skattemeldingen. I selve skattemeldingen klarer jeg å forandre tallene(og levere), men trodde jeg måtte legge ved selve takstdokumentet. Dette finner jeg ingen forklaring på hvordan jeg gjør. Noen som kjenner til hvordan dette gjøres, eller er det bare å vente til dokumentet blir etterspurt?
 7. Slett ikke uvanlig i leiegårder/eldre blokker i de største byene.
 8. For mye betalt skatt er ikke inntekt.
 9. Siden h*n bruker "lokalene" som betegnelse, er det vel nærliggende å tro at det dreier seg om næringslokaler og ikke en leilighet?
 10. Overtid starter vanligvis på det som er over 40 timer pr. uke, uahvengig av stillingsprosent.
 11. Dette blir litt synsing, men jeg antar at TS mener en sag med motor(elektrisk?) og ikke det folk flest kaller en motorsag(sag med bensinmotor)...
 12. Jeg klarer ikke med min beste vilje å lese i det TS har skrevet at det skulle være grunnlag for å tipse Skatteetaten. At utleier oppfører seg som et ra&%#hull er i utgangspunktet ikke relevant i så måte.
 13. Fjærer knekker vanligvis ikke på grunn av rust, men produksjonssvakheter og/eller materialtretthet. Dette er ting som er umulig å forutse. Det kan like gjerne skje etter 30.000 km som etter 300.000 km(begge deler er egne erfaringer).
×
×
 • Create New...