Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Hvordan i all verden er det min feil at jeg slenger ut på helt tørr asfalt i slak sving på rett bakke når jeg ligger i seksti? Hvis det er min feil vil jeg helst ikke møte deg i trafikken, for å si det sånn...

 

Jeg kan selvsagt ikke si noe om akkurat hvorfor det gikk som det gikk med deg i GT, men det er da naturlig å anta at det var deg det var noe galt med, med tanke på at spillet av den store majoriteten av spillere er sett på som et godt bilspill, hvor det er lett å holde seg på veien hvis du vet hva du gjør.

 

At noen biler er vanskelige å håndtere, og at det også finnes biler som ikke er simulert riktig, er nok sant, men det er som sagt vanskelig å si uten å vite hvilke bil du brukte, og hvordan du kjørte. Generelt er det ihvertfall ikke noe problem i GT.

 

Du høres uansett ut som typen som heller klager på reglene når ting går galt, enn deg selv. Jeg ser heller ikke hvorfor det er jeg som plutselig har størst grunnlag for å være en fare i trafikken. Det er jo du som ikke greier å holde deg på veien i GT. Dine kjøreegenskaper i virkeligheten kan jeg ikke si noe om, og ei heller du om mine, men basert på kjøreferdigheter i GT er det da jeg som kommer klart best ut.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjørteferdigheter? Du kan jo prøve selv. Ta en helt vanlig bil, hold 60km/t på tørr asfalt og se hvor skarp sving du klarer. Svingen skal være svært skarp før du i det hele tatt begynner å kjenne at bilen begynner å gli, og fortsatt har du litt å gå på. Du kan faktisk kjøre inn i en rundkjøring, følge den helt rundt og fortsette samme vei du kom uten å bremse ned, om du er gal nok til å prøve.

Lenke til kommentar

Nå er ikke GT en ekte bil, og det vil være forskjeller fra virkeligheten. Det er et spill hvor du må kunne reglene som alltid ellers. Poenget mitt med kommentaren om kjøreegenskaper kom som et resultat av du begynte å trekke inn min trygghet som sjåfør i virkeligheten, basert på din manglende evne til å holde deg på veien i GT.

Dette har ingenting med virkeligheten å gjøre, men handler om et spill, som folk flest ikke har store problemer med, men som du tydeligvis ikke takler, og derfor kommer til den slutningen at det er spillet sin feil. Noe som ikke akkurat er spesielt logisk.

Lenke til kommentar

Sistebossen plaget vette av meg i begynnelsen, men når du finner ut at du kan

 

absorbere lynet og bruke det mot han

er ikke bossen noe vanskeligere enn noen av de andre.

 

Seriøst? Jeg var ikke klar over at man kunne ta han slik :) Tror jeg bare var veldig tålmodig hele veien, ikke tok unødvendige sjanser, så gikk det greit. Skulle vel tatt opp en new game+ etterhvert for en liten oppfriskning.

 

De blir nok det, ja. Og nettopp der er problemet. Hadde vi ikke hatt bruk for skjold hadde det ikke vært med i spillet, og når skjoldet er ødelagt sliter man jo. Det er lett å si "det er jo bare å dodge", men det blir for dumt. Det blir jo som å si din måte å spille på er rett, og min måte er helt feil. Eller for å sette det på spissen kjørte jeg i 60km/t på helt tørr asfalt i Gran Turismo 4 og slengte ut i hver minste sving fordi "jeg spilte det feil", ifølge broder'n. Enkelte ganger er det spillets feil. ;)

 

Spillet er laget på en spesiell måte, det er faktisk en måte å spille på som er mer rett enn en annen. Om du liker den måten eller ikke, er derimot en annen sak. Hvis du løper rett i en fiende i Mario, dør du. Slik er spillet laget. Lærer du deg ikke å dodge i Zelda, får du fort problemer, slik er spillet laget.

Lenke til kommentar

Nå har jeg hatt min Wii U siden release så vil gjerne dele mine inntrykk av konsollen.

 

Jeg har ikke hatt Wii før så jeg tenkte det va på tide at jeg får spille Wii og Wii u spillene som kommer.

Førsteinntrykket var bra, utenom et par ting som propitær strøm kabel og grå kjedelige kabler som var nokså spinkle etter min mening.

 

Når jeg startet den opp og fikk den på nett kom den berømte patchen som tok ca 1 time, nokså drøyt i 2012. Tok meg en kikk rundt om i menyene men her virker det som om Nintendo har hatt hastverk med å få ut konsollen med de lange lastetidene som er. Nintendo eShop var greit nok til å være en nettbutikk ved launch, selv om jeg kunne godt vært spart for musikken som går i repeat.

 

Prøvde meg på Wii menyen men her måtte jeg ha en Wii remote for i det hele tatt å komme meg inn, sært...Jeg kjøpte meg en Wii remote for å teste litt med Wii. Det første som møtte meg var sær musikk i både shoppen og menyene. Tar imot tips hvis noen vet hvordan galskapen kan skrus av :).

Her fant jeg noen klassikere som jeg ville laste ned, men da trengte jeg visst en classic controller. Javell, så kjøpte jeg meg en Wii U pro controller, hvorfor kjøpe de gamle når du kan kjøpe den nye?. Dum som jeg er trodde jeg denne ville virke, men nei! Her er det kun Wii utstyr som vil virke tydeligvis.

 

Det blir litt som om du skal kjøre virtuell Windows XP i Windows 7 så må du plugge i PS/2 tastatur og mus for at det skal virke...Skjønner ikke hvorfor de har gjort det sånn når det burde være mulig å få dette til å virke sømløst.

 

Nå skal det sies at jeg koser meg med både ZombiU og Nintendo Land!

Trine 2 er også et fantastisk spill.

 

Takk for kommentarer. Jeg tror de fleste både her inne og andre steder deler din frustrasjon over det trege OS-et, den håpløse Wii-integreringen og rotet med kontrolleren, og for meg virker det rett og slett som om hele konsollen er veldig rushet. Ser vi til PS3 så hadde jo denne lignende problemer i starten, men OS-et der har blitt veldig mye bedre siden, så vi kan jo håpe at det blir tilfellet her også, dog har ikke Nintendo verdens beste track-record, så vi får vel bare vente å se. Kult at du liker spillene dog! Jeg anbefaler New Super Mario Bros U, til tross for den kjipe musikken og den (relativt) primitive grafikken, så er dette spillet en ren fryd å spille gjennom. God kontroll, kreative brett, og en solid utfordring. Dessuten har spillet mange hemmeligheter og en challenge-mode som selv de beste av oss sliter med.

 

Angående denne patchen, så var det selvsagt irriterende, men jeg tror likevel vi skal glede oss over at Nintendo i det minste virker å være commited til å faktisk forbedre ting. Er jo tross alt nesten alltid bedre at ting blir fikset enn at de ikke blir det. Det samme tenker jeg litt med Wii-menyene. Ser vi til Nintendos konkurrenter, så har vi jo 360 som ihvertfall med de spillene jeg har prøvd har en helt elendig bakoverkompatibilitet (såpass dårlig at jeg skaffet meg en orginal Xbox), og PS3 som ikke har baokoverkompatibilitet overhodet. I det perspektivet er den elendige integreringen tross alt bedre enn ingenting, eller hva? Vi får dog håpe de mer direkte integrerer alt dette i Wii U etterhvert - men akkurat nå er det lastetidene som bør være første prioritet.

Lenke til kommentar

Nå er ikke GT en ekte bil, og det vil være forskjeller fra virkeligheten. Det er et spill hvor du må kunne reglene som alltid ellers. Poenget mitt med kommentaren om kjøreegenskaper kom som et resultat av du begynte å trekke inn min trygghet som sjåfør i virkeligheten, basert på din manglende evne til å holde deg på veien i GT.

Dette har ingenting med virkeligheten å gjøre, men handler om et spill, som folk flest ikke har store problemer med, men som du tydeligvis ikke takler, og derfor kommer til den slutningen at det er spillet sin feil. Noe som ikke akkurat er spesielt logisk.

 

Og som sagt lå jeg i 60km/t på tørr asfalt i en slak sving og slengte ut gang på gang. I et vanlig spill hadde det vært vanvittig irriterende, men en bilsimulator som skryter av å være svært realistisk? Og om du ikke skjønner hvorfor jeg synes det er tvilsomt at jeg slegner ut på tørr asfalt hele tiden tør jeg ikke tenke på hvordan du er i trafikken.

 

Men poenget var uansett at jeg ikke skjønner en dritt av hvorfor vi ikke får tilbake healing og skjoldet når vi dør, når alle fiendene er tilbake og bossen har resatt seg selv. Om dere seriøst ikke ser problemet der må dere være blinde av fanboyisme. Men uansett, jeg er ferdig med den diskusjonen, og Skyward Sword for øvrig. Dere har klart å gi meg totalt avsmak for det spillet takket være alt maset om at jeg ikke spiller på rett måte og det tullet der. Alle maser om at spill må bli mer åpne og gi oss flere valg, men når vi først gjør det klager dere når jeg ikke spiller etter fasiten dere har satt opp? WTF? Dette er ikke Tekken eller Street Fighter vi snakker om. Vi snakker om Zelda. Hadde jeg fått skjoldet tilbake hadde jeg glatt tatt bossen - uten å dodge en dritt, til og med. Men fordi jeg ikke får skjoldet tilbake spiller jeg på feil måte? Idioter.

Lenke til kommentar

Mange spill er slik som dette, i Zelda 2 på Nes kan du feks bare plukke opp de få ekstralivene som finnes en eneste gang, så om du sparer dem til du skal til et vanskelig tempel, og du dør der, så kan du ikke gå å plukke de opp igjen etterpå. I Dragon Quest mister man halvparten av pengene sine når man dør, og i FTL må man faktisk starte helt på nytt igjen om man kommer i skade til å tape en eneste kamp. Dette er spilldesign som preger mange spill, og det er slik for å gi død en skikkelig konsekvens og slik gjøre gleden over suksess desto større. At du ikke liker det er greit nok, folk liker ulike ting, men jeg syns vel strengt tatt du skulle redigert det innlegget ditt litt. Hverken Girl eller jeg har skrevet noen personlige ting om deg, og det vil være fint om også du holder deg for god for det. Det vil også gjøre fremtidig diskusjon rundt både dette og andre emner mer interessante og hyggelige om vi heller enes om å være uenige enn å være fiender eller hva vi nå blir med dette.

 

Og det er også veldig trist hvis du lar to tilfeldige folk på et forum styre din glede av et spill. Spill Skyward Sword om du liker det - dropp det hvis du misliker det, men ikke la denne diskusjonen få noen avgjørende betydning.

Endret av taterfyrings
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Disse spillene måtte ha classic controller på Wii også. Grunnen til hvorfor pro controller ikke funker er fordi classic controller ikke funker på egenhånd. Du må plugge Wiimoten inn i den for at den skal fungere. ;)

 

 

Ja har skaffet meg en classic pro controller nå så jeg kan nyte eldre spill :)

Lenke til kommentar

Noen som vet om et sted i Norge jeg kan få kjøpt Wii U bag?

 

Denne

Snasen. Si ifra hvis du finner den. Skulle tenkt meg noe sånt selv. Kommet hjem fra 2 reiser med fly. Og spillkonsollen er full av riper. Etter å ha ligger løst i en bag. Gamepaden ser dog veldig fin ut. Skal jeg være helt ærlig. Så ønsker jeg at jeg kjøpte den hvite over den svarte. Har uansett en USB harddisk tilkoblet. Og den hvite vises fettmerker og riper omtrent ikke. Men men. Samboer klager også på den fettplanka(gamepaden).

 

 

Spilte forøvrig Mass effect 3 i går. Og elsker det så langt. WiiU utgaven holder høy kvalitet også

Lenke til kommentar

 

Takk for kommentarer. Jeg tror de fleste både her inne og andre steder deler din frustrasjon over det trege OS-et, den håpløse Wii-integreringen og rotet med kontrolleren, og for meg virker det rett og slett som om hele konsollen er veldig rushet. Ser vi til PS3 så hadde jo denne lignende problemer i starten, men OS-et der har blitt veldig mye bedre siden, så vi kan jo håpe at det blir tilfellet her også, dog har ikke Nintendo verdens beste track-record, så vi får vel bare vente å se. Kult at du liker spillene dog! Jeg anbefaler New Super Mario Bros U, til tross for den kjipe musikken og den (relativt) primitive grafikken, så er dette spillet en ren fryd å spille gjennom. God kontroll, kreative brett, og en solid utfordring. Dessuten har spillet mange hemmeligheter og en challenge-mode som selv de beste av oss sliter med.

 

Angående denne patchen, så var det selvsagt irriterende, men jeg tror likevel vi skal glede oss over at Nintendo i det minste virker å være commited til å faktisk forbedre ting. Er jo tross alt nesten alltid bedre at ting blir fikset enn at de ikke blir det. Det samme tenker jeg litt med Wii-menyene. Ser vi til Nintendos konkurrenter, så har vi jo 360 som ihvertfall med de spillene jeg har prøvd har en helt elendig bakoverkompatibilitet (såpass dårlig at jeg skaffet meg en orginal Xbox), og PS3 som ikke har baokoverkompatibilitet overhodet. I det perspektivet er den elendige integreringen tross alt bedre enn ingenting, eller hva? Vi får dog håpe de mer direkte integrerer alt dette i Wii U etterhvert - men akkurat nå er det lastetidene som bør være første prioritet.

 

De har nok hatt det travelt med å få ut konsollen på markedet før Microsoft og Sony kommer med sine så Nintendo kan få et forsprang til de lanserer titler som selger i massevis. Jeg regner med Nintendo tar grep og fikser på OS slik at det er brukende, ellers vil de nok miste mange kunder.

Vurderte faktisk et kjøp av NSMBU men det ble ikke noe av da jeg har mange timer foran meg med Zelda fremover!. Så forresten at den lokale gamestop sjappa hadde et tilbud med premium pakken + ZombiU og Darksiders 2 til 3799, bra tilbud for de som ikke har skaffet seg en Wii U enda.

 

Det er jo håp, har jo allerede fått en del forbedring med patch nr 2 som kom.

Nå er jeg så heldig at jeg har en ps3 fra release så den spiller faktisk ps1 og ps2 spill uten problemer, i hvert fall de spillene jeg har prøvd men vet at det er problemer med visse titler. Her kan jeg også bruke den trådløse ps3 controlleren til å spille ps1 spill. Så en 6 år nyere konsoll burde jo få dette til etterhvert :hmm:

Lenke til kommentar

Snasen. Si ifra hvis du finner den. Skulle tenkt meg noe sånt selv. Kommet hjem fra 2 reiser med fly. Og spillkonsollen er full av riper. Etter å ha ligger løst i en bag. Gamepaden ser dog veldig fin ut. Skal jeg være helt ærlig. Så ønsker jeg at jeg kjøpte den hvite over den svarte. Har uansett en USB harddisk tilkoblet. Og den hvite vises fettmerker og riper omtrent ikke. Men men. Samboer klager også på den fettplanka(gamepaden).

 

 

Spilte forøvrig Mass effect 3 i går. Og elsker det så langt. WiiU utgaven holder høy kvalitet også

 

Stopp å spis fett mens du gamer og vask hendene regelmessig så slipper man fettfjøl. Har aldri spist noe som helst mens jeg gamer og vasker alltid hendene. Så intens spilling på Wii U er det ikke at hendene svetter så mye :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte meg nylig en Wii U Premium, og er stort sett veldig fornøyd med den.

 

Siden jeg installerte en USB loader på Wii'en min forrige generasjon, og ble veldig bortskjemt da jeg hadde alle mine spill tilgjengelig på harddisk, så har jeg bestemt meg for å kjøre 100% digitalt denne generasjonen. Det er derfor en aldri så liten irritasjon at Nintendo Land kom på plate, og ikke var forhåndsinstallert på maskinen.

 

Jeg kontaktet Nintendo angående dette, men de var ikke interessert i å la meg bytte til en digital versjon.

 

Så da er spørsmålet: Er det noen som er interessert i å kjøpe et meget pent brukt eksemplar av Nintendo Land?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...