Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Spoiler" angående hvor mange sesonger det er: 

 

Fant ut nå at de bare har planlagt syv sesonger, og da mener jeg virkelig planlagt, ikke syv sesonger også legger vi på flere om serien fortsatt går bra, men at Benioff og Weiss  har planlagt at serien skal ende etter det. Sånn som ting ligger ann nå, så synes jeg det virker lite, det er fortsatt veldig mange løse tråder som må avklares og det er lagt opp til at veldig mye skal skje fremover: Potensielt krig med Dorne, Whitewalkers, Little finger og maktkampen i King's Landing, bare for å nevne noe, og så skal vel Daenerys begynner å ta over Westros snart. Virker litt rart å "rote" rundt med så mange små ting som Jaime på spesialoppdrag og romansen til Grey Worm* hvis vi faktisk har så lite tid igjen.  Ser bare ikke for meg hvordan de skal konkludere dette med bare 2 sesonger og 20 episoder igjen uten at det føles rushed. 

 

Eller hva tenker folk om dette? 

 

(Please ikke sammenlign med hvor langt bøkene har kommet OL; jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre) 

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Jeg tror at å slutte når er serie skal være ferdig, og ikke fortsette kun fordi den er populær, er noe av det beste som finnes innenfor TV-underholdning!

 

 

 

Når det gjelder hvorvidt det er for kort tid, så har GoT til nå ennå ikke skuffet på "skriverdelen", så jeg er positivt innstilt til at vi får en avslutning i stil med serien som en helhet.

 

 

Jeg er derimot personlig redd for at karakterer jeg liker ikke skal overleve.. 

Lenke til kommentar

"Spoiler" angående hvor mange sesonger det er: 

 

Fant ut nå at de bare har planlagt syv sesonger, og da mener jeg virkelig planlagt,

 

Eller hva tenker folk om dette?

 

Hvor har du lest dette?

 

Ellers, alle sideplottene kan jo like gjerne forsvinne neste episode. Det bygges jo opp til at Littlefinger virkelig skal komme nær makta, men plutselig blir han drept og da forsvinner hele den storyen.

Lenke til kommentar

Hvor har du lest dette?

 

Ellers, alle sideplottene kan jo like gjerne forsvinne neste episode. Det bygges jo opp til at Littlefinger virkelig skal komme nær makta, men plutselig blir han drept og da forsvinner hele den storyen.

 

Eller at White Walkers overkjører hele Westeros. Da blir det liv, rai rai.  :fun:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den siste scenen der var ekkel å se på. Godt mulig den verste scenen så langt i serien. Eneste positive er vel at sjansen for at Reek/Thoen blir snill igjen / klikker fullstendig øker.

 

Loras i problemer var vel som forventet, men at Margaery også skulle bli siktet hadde jeg ikke ventet meg. Kanskje vi kan vente oss en Trail by Combat i år også. Loras er en av de beste krigerne og få som skal kunne slå han. Med mindre Darth Mountain kommer tilbake da...

 

Andre som føler at hele Dorne og Sand Snakes-greiene er litt rusha? Føler ikke at de har klart å bygge opp ordentlig der.

Lenke til kommentar

Satt og ventet på at Theon skulle sette en kniv i ryggen på ham der, men den kom aldri. Håper virkelig at han bryter ut av det i løpet av sesongen. Heien på Theon nå. Han fortjener en opptur. Kanskje han kommer med en liten hjelpende hånd når Stannis inntar Winterfell. 

 

Spent på intensjonene til Littlefinger. Jeg tror virkelig ikke at han vil svikte Sansa, men man vet aldri med det fyren. 

 

Jeg er også enig i at hendelsene rundt Dorne har vært veldig rushet. De helt tilfeldige møtene av de 4 gruppene er vel et godt eksmpel på det.

Endret av Kammizez
Lenke til kommentar

Føler også at Dorne er rushed, minner meg litt om når Yara skulle redde Theon. På Reddit sin Game of Thrones side ser jeg at det er veldig mye hat mot skuespillet og scenene til Sand Snakes. Har prøvd å ikke la meg påvirke, etter som det er veldig fort for mange menn å hate på sterke kvinnekarakterer. Likevel må jeg nok innse at de er en enorm skuffelse. Det er så klart ikke bare deres feil, de har vært veldig uheldige med replikkene de har fått, men skuespillet og karakterene deres føles veldig forced. Det er så latterlig hvor tøffe de skal være hele tiden, nesten som noe fra en Disney tegneserie, blir nesten komisk. Hjelper ikke at Obara Sand har det mest "punchable" ansiktet i hele serien. 

 

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20150310003557/gameofthrones/images/5/5d/ObaranewPro.png

 

i FIGHT FOR DORRRNN 

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...