Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stikker nok bortom og tar et bilde av meg i The Iron Throne. :cool: Ellers så virker det ikke som allverdens da, et lite antall movie props å titte på.

 

Edit:

 

 

I tillegg til nesten 100 originale objekter fra sentrale scener i foregående sesonger av serien, vil det være noen helt nye installasjoner som ikke var med i fjorårets utstilling.

 

Var vist litt mer enn jeg trodde...

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Hadde det vært noen få ting så hadde ikke Oslo vært en av to steder i Europa hvor utstillingen er. Var en del på utstillinga på South By Southwest som var første utstillinga.

 

Edit: Forresten husk på at det er spoilere fra sesong 3 der (hvis noen drar med seg venner som ikke er up to date). Skal visst være noe kostymer fra sesong 4, men er visst nesten bare Red Viper/Oberyn sitt. Ulvehodet til Robb er der fra sesongfinalen i fjor.

 

Om jeg ikke kan spionere på deg på mandag blir jeg DISSAPOINT.

 

 

Haha. Gir deg beskjed. Føler du er mer presis akkurat nå enn de jeg originalt har planer å dra med. De så sesong 3 nå i påska, bunch of slowpokes. :p

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Først her om dagen at jeg fant ut at utstillinga skulle til Oslo. Hvordan det har gått meg hus forbi er et mysterium i seg selv, men har i hvert fall veldig lyst til å dra. Har noen timers kjøretur til Oslo, men vurderer muligheten for at det blir en tur. Føler jo nesten man må få det med seg når sjansen er der. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...