Jump to content

suuhoo

Medlemmer
 • Content Count

  1123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

222 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13763 profile views
 1. 1803,61 kWh . 7,44 øre/kWh = 134,11 kr. Dette er kun innkjøpspris. I tillegg er det netteleie: 1803,61 kWh . 23,60 øre/kWh = 425,66 øre ++ slik at totalbeløpet havner på kr.- 801,39
 2. Vil ikke stoppes opp når folk holder på slik https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8mAwV1/coronasmittet-gikk-paa-fest-fikk-20000-i-bot
 3. Problemet er at vi bruker sharepoint/teams? til å samskrive i dokumenter/oppgaver. Åpner så si alltid disse i office og redigerer fra skrivebordsappen. I skrivebordsappen bruker vi endnote til å håndtere kilder. Dette passer ikke overens med zotero eller mendeley det lille jeg har prøvd. Hadde jeg kun skrevet oppgaver alene hadde det ikke været noe problem vil jeg tro.
 4. Hvilken distro er det folk kjører her på forumet? Jeg selv bruker for det meste windows 10, men liker å prøve meg på linux i blant. De siste gangene har det vært pop_os og manjaro. Prøvde meg også på fedora, men sleit veldig med å få det til å fungere ved bruk av skjermkort (nvidia). Har vært fornøyd med både pop_os og manjaro. Liker manjaro pga. at man alltid har tilgang på de nyeste programmene der, men er litt uvant med de komandoene man bruker i terminalen til å oppdatere osv. Har vurdert å prøve debian sid? (den ustabile varienaten), men ut i fra det jeg klarer å lese så er det litt pjusk for å få nvidia til å fungere ordentlig i debian også. Noen som har erfaring med det? Blir jo mer og mer aktuelt å gå over til Linux etterhvert som flere og flere spill fungerer der. Men bruker også maskinen til skole og der må jeg bruke office og endnote. Vet om libreoffice og mendeley/zotero, men vi skriver ofte oppgaver i lag i samme dokument og da går det ikke. Samt at det er et par spill jeg spiller som er avhengig av windows.
 5. Takk, da skal jeg kjøpe ny switch etterhvert når jeg har litt bedre tid
 6. Hei Har i dag fiber inn til huset. Fra fiberboksen (modemet?) har jeg en kabel inn til min egen router (asus rt-ac66u) som jeg bruker til både wifi å mine kablete enheter. Den ene kabelen fra routern går på utsiden av huset og inn til et annet rom på andre siden av huset, der har jeg en switch som derfra igjen går til receiver og min egen PC. Den andre kabelen fra routeren går til stue-pcen. Tenker nå å ordne kabel til tv og receiver nummer 2. Hadde vært høvelig med en switch bak tven også. Så det jeg egentlig lurer på er om selv om mange av enhetene er koblet på switcher, vil de se hverandre på hjemmenettverket som om de var koblet rett i min router? Har lagt ved et "fantastisk" skjema over hva jeg mener.
 7. Jeg vet i min husholdning så brukes det ca. 1x1.75l melk på 5 dager +-. Jeg vet av erfaring at som regel så er melka mer holdbar enn det datoen tilsvarer, men jeg plukker ikke melka som går u ti morgen om det er melk i hyllen under som går ut om fem dager. Hvorfor i all verden skal jeg som forbruker risikere å få melk som er dårlig i løpet av den perioden når jeg kan kjøpe melk som jeg vet hilder seg? Om jeg skal steke kjøttdeig en dag å vet at den blir brukt samme dag kan jeg fint kjøpe kjøttseig som "går ut i morgen", men gjør ikke det om den skal brukes seinere i uken. Hvorfor skal jeg som kunde (kanskje) straffes om jeg tar et produkt med dårligere holdbarhet? Alt til sin tid tenker jeg.
×
×
 • Create New...