Gå til innhold

Hva slags mat nekter du å spise?


uranus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

smør :sick: får brekninger hvis jeg får smaken av smør i kjæften. er helt forj*vlig.

har ikke spist det siden barneskolen eller noe. slutta også å spise pølse og burger for en 4-5 år siden og nå klarer jeg ikke spise det heller. litt vanskelig å finne mat på natta :ermm:

Endret av mushi
Lenke til kommentar

Spiser egentlig veldig få matretter. Er temmelig kresen.

 

Eneste suppen jeg kan spise er blomkålsuppe. Ellers spiser jeg omtrent bare kjøtt, og kun det som er fristende. Jeg spiser ganske mye, så det er viktig at det er godt det jeg trykker i meg.

 

Rører forøvrig ikke maten dersom det er lite proteiner i den..

 

(Men jeg spiser nesten hva som helst med over 30g\100g proteiner i seg :!: )

Endret av Knut.ea
Lenke til kommentar

Jeg styrer glatt unna et par ting:

- Grandis orginal, Grandis med mais og first price pizza

- Mais

- Overdrevent feit mat (fettrander på kotteletter etc)

- Overdrevent svidd mat (svarte grillpølser)

- Dårlig tilberedt mat (oversaltet, overkokt fisk, ting med veistøv som f.eks jordbær og andre ting de selger ved veien etc)

- Ting som har gått ut på dato (rotten frukt, fisk som stinker etc)

- Nugatti (og sjokolader med lignende smak)

 

Ellers er jeg ganske altetende. Jeg liker å smake på nye og spennende ting, særlig om noen fisefine pyser forhåndsdømmer maten ved å si "æsj, det skal jeg ikke smake på". Dette er bare noe av det noen av dere andre rapporterer dere ikke liker men som jeg liker: Lutefisk, rakfisk, erter, bønner, kål, røkt fisk, rå fisk som sushi og silderetter, rått kjøtt som tartar, skalldyr, skjell, snegler, blåmuggost, hvitmuggost, hvitløk, smalahode, måseegg, spurveegg, blekksprut, blodbudding, lungemos, sopp, rype-krås og hjerte, hvalkjøtt, selkjøtt, tran, oliven, ansjos, tørrfisk, grøt, tang, surkål, rødkål, blomkålsuppe, løksuppe, tarmer i form av ekte pølseskinn, kulturmelk, rømme (med teskje), smør (med teskje), creme fresh, kesam, gammelost, søtpoteter, leverpostei, lever, coscos, rogn, bakalao, selleri, tørket kjøtt som rein og elg, spinat, gjærdeig, marsipan, kaviar, torsketunge, asparges, linser, maur (hvis jeg blir tilbudt), squash, obergin og slange (hvis jeg blir tilbudt).

 

Dog, noe av det værste jeg har smakt er på den iskrembaren som står oppført i guinnes rekordbok med flest mulig smaker: Hvitløkisen og røyklaksisen måtte jeg bare smake på, men pføy som det smakte.

 

PS. Jeg synes det er mange som er litt for pysete her og forhåndsdømmer mat ut fra utseende (f.eks slange, snegle, frosk og insekter), etikk (katt og hund), dårlig erfaring (kan skyldes dårlig tilbereding), fordommer (sjømat og innvoller). Med fordommer mener jeg at det er så mange undergrupper at dere umulig kan misslike alt. Sjømat og innvoller inkluderer jo vanvittig mye. Jeg tror mange av dere ville likt mye av dette godt om dere bare var åpne for å prøve og fikk det tilberedt skikkelig. Så moralen er: Ikke la hjernen avgjøre om maten er god eller ikke, la det bli en oppgave for tunga å bedømme.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar
PS. Jeg synes det er mange som er litt for pysete her og forhåndsdømmer mat ut fra utseende (f.eks slange, snegle, frosk og insekter), etikk (katt og hund), fordommer (sjømat og innvoller). Jeg tror mange av dere ville likt dette godt om dere bare var åpne for å prøve. Så moralen er: Ikke la hjernen avgjøre om maten er god eller ikke, la det bli en oppgave for tunga å bedømme.

Joda, kloke ord. Men, jeg hadde spydd av tanken på at jeg puttet i meg enkelte ting. Selv om jeg liker leverpostei, det er jo ikke akkuratt bedre. Rart det der. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...