Jump to content

CreatureCanis

Medlemmer
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About CreatureCanis

 • Birthday 03/27/1986
 1. Fantest ikke mye druid crits i denna tråden. So here goes... Ravage Crit på ~1400 på en Tier 2 decka mage I AV. Ferious Bite Crit på 2400, stakkers bamse i WPL. Maul Crit på 970 på en Blackhand Assassin i UBRS.
 2. Tomat. Fårekjøtt. Flesk. Karamell.
 3. Synst da folk skal få ha så langt hår som de vil selv. Personlig så liker jeg selv og ha langt hår.. Men på gutter så kommer det jo ann på hva de kler da. Noen passer langt og andre passer kort.
 4. Må vel si jeg snakker dialektene i Hordaland jeg da.. Jeg skriver bokmål da, men jeg snakker mer eller minde nynorsk. Har en fin blanding mellom bergensk og stril.
 5. Selv liker jeg og stole mer på folk enn hva som er godt for meg.. har fått svi for det noen ganger.
 6. For min del går det som oftest utover en eller annen gjenstand.. stort sett det jeg holder i neven. Mobiltelefonen er det feks ett under at fremdeles er i live, den har hatt mer en en flygetur.. tastaturet har og fått seg noen omganger med juling noen ganger. Jeg har heldigvis ikke knust noe enda..
 7. "OVERGÅR MENNESKET: Om få år vil datamaskiner være smartere enn den menneskelige hjernen." <-- Kyss meg bak sier jeg bare. Jeg klarer overhodet ikke og forestille meg hvordan noen kan mene det?
 8. Logitech Ultra X flat keyboard. Logitech MX510 og en Logitech Trackman Wheel. Brukes litt om en annen alt etter hva jeg driver med. Edit : Og jah, det glemte jeg. Til MX510'en har jeg en svart Icemat som underlag.
 9. *undersøke enda en gang bare sånn for sikkerhets skyld* Innovertiss her også ja.
 10. I guess I am. Dette er meg for omtrent 2 minutter siden. Sitter på jobb og har som vanlig enn avslappet dag.
 11. Nå er det en tid siden jeg veide meg men jeg tror nok jeg fremdeles ligger i overkant av 60kg. Er 170 høy.
×
×
 • Create New...