Jump to content

Bertelsen

Medlemmer
 • Content Count

  3409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)

Recent Profile Visitors

11472 profile views
 1. Hadde ikke sett for meg at det var store sjanser for å vinne, så jeg ble ikke særlig skuffet. Men jeg vurderer å bestille en series x imorgen, så slipper jeg å stresse så mye med ps5, det er fortsatt en stund til det kommer noen spill som interesserer meg.
 2. Prøver å huske et album fra et norsk band, muligens black metal. Sangen handler om et tjern hvor en gammel dame drepte spedbarn, mener hun fylte kroppene med stein og kastet de ned i vannet. Mener albumet også hadde et spor som het søstre.
 3. Takk, det blir nok helt greit. Vi har dessverre ikke plass til en kaffetrakter, jeg har en Rancilio Silvia med kvern, og samboeren vil gjerne ha en maskin som kan lage espresso. Hun hadde en Nespresso, men der er valgene veldig kjedelige, det smaker for det meste likt, og det blir kjedelig i lengden. Dog så skal det sies at ristrettoen til Nespresso er ganske god når man våkner ekstra tidlig! Jeg planlegger å bytte ut min Rancilio til sommeren, har sett litt på Rocky appartamento. Vurderer også noe helmanuelt, siden jeg ikke trenger å tenke på hvor tidkrevende det må være.
 4. Har bestilt en maskin nå, skal få testet den over helgen. Endte opp med Miele, den ser ålreit ut. Håper espresso er innafor, det hadde vært greit om morgenen. Min maskin bruker ganske lang tid på å bli varm, kjedelig å stå opp 20 minutter tidligere for å varme opp maskinen før bruk! ?
 5. Er det noen som har erfaring med helautomatisk espressomaskin her? Vi lurer på å gå til anskaffelse av en til heimen. Har en halvmanuell espressomaskin og kvern som jeg bruker, men samboeren ønsker noe lettere til espresso, og det hadde vært greit med noe lettere når man har storbesøk. Synser mitt på Miele sine maskiner, de ser ålreite ut og har greie omtaler.
×
×
 • Create New...