Jump to content

Torjus

Medlemmer
 • Content Count

  5709
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About Torjus

 • Birthday 11/18/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8410 profile views
 1. Min One S har i det siste begynt å oppføre seg rart. Når man trykker på hjem knappen så dukker de 7 hjemskjermene opp. Trykker man en gang til så kommer man tilbake til hjem skjermen. Dette gjør den helt av seg selv ca 10 ganger. Dette skjer opptil 8-9 ganger daglig, utrolig irriterende! Flere som har opplevd dette? Vurder å sende den inn nå og tillegg klage på alle ripene og prikkene i lakken, ser ikke pen ut nå.
 2. Bare min One S som har begynt å flasse? Lakken forsvinner opp og ned på den skarpe kanten og ved hullet til laderen.
 3. Du har ikke hatt den så lenge, men jeg tipper at du har brukt den en del uansett Hvordan er batteritiden? Holder den en dag med mye bruk. Batteriet varer nesten to dager med vanlig bruk 40 timer ca. Ser nå etter kun 1 måneds bruk at mobilen begynner å få skrabler rundt forbi. Virker som om lakken utenpå metallet er for tynn. I toppen og bunnen er det en slags skarp kant, her ser jeg lakken forsvinner nå, og rundt hullet man stikker i laderen. Mener å ha lest at HTC fikser opp i dette for de som opplever at dette skjer?
 4. Fikk denne telefonen i går og er meget fornøyd til nå. Har tidligere hatt iPhone og Galaxy, og denne er noe for seg selv! Rask, god kvalitet, god talekvalitet, topp kamera.
 5. Ønsker å ha subwooferen plassert ved sofaen, men vil ikke ha kabel liggende å slenge. Hvor kan man få kjøpt sender og mottaker for å sende signalet trådløst? Mener jeg har sett noe lignende for phono rød og hvit. Dette kan vel brukes for å så bare bruke en y-kobling?
 6. Ingen som har erfaring med dette? Har prøvd å google, men uten hell.
 7. Pen side, personlig ville jeg likt å sett at headeren ikke var fullt så mørk, ble veldig dominant. Teksten i menyen kunne kanskje også vært litt mindre og en annen tekst. (I selve knappene, ikke dropdownen)
 8. Tøft prosjekt Hadde vært moro med en oppdatering.
 9. Opplever en merkelig og irriterende bug på iPhone (og muligens iPad). Kun en 1/3 av bakgrunnen blir vist. Dette gjelder både standard nettleseren safari og Opera Mini. Har ikke testet på Android o.l. Se bilde i vedlegg. Siden det gjelder er KVS Lyngdal. Noen som har vært borti dette problemet?
 10. Om DirectCU II ikke er stille nok for deg må du over på vannkjøling eller passivt kjølte kort. Ok, så DirectCU II er det kortet som mest stille av GTX 570 kortene?
 11. Skal oppgradere hele maskinen, så i den forbindelse er jeg ute etter det samme som trådstarter; et stille skjermkort for å unngå å få en bråkete maskin som jeg har nå
 12. Lurer på akkurat det samme som trådstarter, har selv nå et ATI X1900XT som høres ut som en jetmotor som går inni kabinettet ved load, så for å å unngå det på det nye maskinen jeg nå skal bestille så ønsker det et kort som ikke lager alt for mye støy. Noen som har erfaringer med ASUS GeForce GTX 570 1280MB PhysX CUDA? Hvordan er dette i forhold til dette?
×
×
 • Create New...