Jump to content

Plomma2

Medlemmer
 • Content Count

  4808
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

About Plomma2

 • Birthday 08/25/1987
 1. Jeg klarte ikke å finne et bilde av Harry Potter sammen med disse gutta: Men jeg påroper meg regel 34 og håper på det beste.
 2. I Tromsø tar vi i alle fall for oss EØS under folkeretten. Statsretten står alene. Snart ferdig med statsrett og da står folkeretten for tur. Jeg sliter, men det er heldigvis to måneder til eksamen.
 3. Vel, de kan vel ikke tvinge deg, men da kan du heller ikke forvente å være med på klasseturen. Du kan få et alternativt læringsopplegg på skolen i stedet for turen.
 4. Hvorfor ikke? Ser da ikke noe galt i at de legger selger noen cd-er til "nice price" for å lokke kunder inn i butikken. Du kan da ikke kreve at de skal selge hele beholdningen sin av den cd-en til en lavere pris.
 5. Nå får du lese tråden før du kommer med så bastante påstander. Ordet "slitedel" eksisterer ikke i lovverket. Og i alle tilfeller har man reklamasjonsrett på det du refererer til som slitedeler dersom det foreligger en mangel.
 6. Blir vel regnet som falsk forklaring, som kan straffes med bøter eller fengsel på inntil 2 år. Se straffelovens § 166.
 7. American History X på TV2 00:20. En film alle som ikke har sett bør se, og alle som har sett bør se igjen.
 8. Og hvor begrunner du dette? Dette høres ut som vill synsing kun støttet opp av reelle hensyn og rimelighetsbetrktninger. Pacta sunt servanda er stikkordet her. Det betyr at avtaler skal holdes og er en av hjørnesteinene i Norsk rett. Husleieloven stiller ingen krav til avtaleingåelsen, så en avtale kan ingås via mail. Hvor mye de må betale utleieren vil avhenge av leiekontrakten, evt. husleielovens kapittel 9.
 9. At å komme hjem til jul og få skikkelig mat er awesome.
 10. Hvorfor ? Hun nyter jo godt av å bo gratis sammen med sin samboer - på bekostning av meg som taper leieinntekter. Huner jo ingen ytterligere belastning for deg. Du hadde fortsatt tapt 4 000kr i måneden uavhengig om hun bor der eller ei.
 11. En kopp som det står "§ 1 - Sjefen har alltid rett. § 2 - Skulle sjefen ta feil gjelder § 1 tilsvarende." på. Standar til alle som jobber innenfor juss.
 12. Interessant. Det var jeg ikke klar over. Ikke at jeg tviler på at du har rett, men har du en paragraf jeg kan snuse på? §2 f) i angrerettsloven kommer vel ikke til anvendelse her? Eller teller en mailutveksling som at selger oppsøker kunden? Trådstarter sendte mail rundt til forskjellige forhandlere for å få tilbud. Selgeren "oppsøker" etter det trådstarter på "dennes uttrykkelige anmodning" og avtalen omhandler en bil, som var det trådstarters henvendelse gjaldt. Altså gjelder ikke angreretten.
 13. Angreretten gjelder ikke her når du tar kontakt med dem og ber om pristilbud.
 14. Jeg har vel hatt "juleferie" i over en måned. Livet på universitetet er hardt.
×
×
 • Create New...