Jump to content

JR Ewing

Medlemmer
 • Content Count

  7123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

771 :)

About JR Ewing

 • Birthday 07/05/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15786 profile views
 1. Takk, OC-Freak! G751 er helt klart aktuell ja, fant GTX970M på netonnet til ca 14k. Tror jeg ser bort ifra G771, dersom den klokker ned under spilling.
 2. Takk for svar, LMH1. Overdrev jo litt mtp på batteri, poenget er at det ikke er det viktigste. Klarer meg fint med et par timers gaming. Er mer i forhold til at stasjonær med sitt medfølgende utstyr skal bort, så en laptop blir mer praktisk for en periode.
 3. Heisann! Er på utikk etter en ny laptop, i prisklassen rundt 10 000. Hva skal maskinen brukes til? Hovedsakling gaming. Krever ikke at den skal kunne kjøre de nyeste titlene på ultra, men jo høyere ytelsen er, jo bedre.. Den kommer hovedsaklig til å bli brukt til spill som Battlefield, FM, PoE og Dragon Age. PrisantydniningRundt ti tusen. Kan gå litt opp, dersom et par tusen utgjør en stor forskjell. Evt. andre spesielle preferanser/kommentarerBatterikapasitet er ikke så farlig, denne blir nok hovedsaklig stående hjemme. Gårfra stasjonær til laptop for første gang, så vekt er vel heller ikke noe tema. Det jeg hovedsaklig er ute etter er ytelse, slik at spillopplevelsen blir grei. Har sett på disse to, for eksempel. Er et par tusen forskjell i pris, er forskjellen så stor at det forsvarer prisen? Asus G771JW og Asus G771JM. Er også helt åpen forslag her, i samme prisklasse. På forhånd takk.
 4. Hehe, lasta også ned Dragon Age på ca en time for noen uker siden.
 5. Håpløst ass! Er det muli gå rote bort den ledelsen..!
 6. Har hatt et par-tre dialoger som har stoppa opp. Ellers har det funger knirkefritt.
 7. Jepp, ble level 14 jeg før jeg dro og gav det et forsøk. Gik kveldig fint. Hadde med to mages med froststaffer, så det gikk egentlig veldig fint. Har en warrior med en god del fire res gear. Funka å gjemme seg under de "skrentene" dragen landa på for å unngå flammehavet. Like etterpå ble det til at jeg tok en drage i Western Approach også, som del av en quest der. Veldig morsomt!
 8. Koser meg glugg ihjel jeg. Kommer nok til å spille igjennom i allefall en gang til med en annen klasse. Spilt ca 35 timer nå, kommet til Skyhold for en liten stund siden. Tida har gått utrolig fort.Tasser mye rundt og prater med folk, det er trivelig. Er vel level 13 nå, tror jeg. Prøve meg på litt dragejakt, kanskje?
 9. Driver og laster ned Dragon Age nå. Gleder meg!
 10. Tenkte å bestille meg ps4 ganske snart, men lurer på om dere har noen tips til hvilke spill jeg skal raske med meg? Tidligere har jeg stort sett spillt kost meg med Fifa, madden og den slags, men har jo ikke blitt sluppet enda. Men syns Watch Dogs ser interessant ut, samme med The Last of Us remaken.
 11. Kjøpte spillet og spillte noen timer i går. Fantastisk førsteinntrykk! Virkelig et spill etter mitt hjerte. Det eneste jeg plages litt med er at jeg ganske ofte får ctd når jeg quicksaver! Noen andre som har slitt med det samme? Edit: Fant en fix som ser ut til å virke. Legger den i spoiler dersom flere har samme problem.
 12. Gutter. Jeg gir dere herved sesongens beste highlight reel. Legenden, Aly Cissokho!
×
×
 • Create New...