Jump to content

Vo0do0

Medlemmer
 • Content Count

  1476
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)

About Vo0do0

 • Birthday 09/23/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9615 profile views
 1. Det stemmer ikke. Det er det slik for alle vaksiner. De som bærer sykdommen er potensielle smittekilder for vaksinerte uansett sykdom/vaksine. Vaksiner er aldri 100%, og man kan som vaksinert smittes av alle infiserte.
 2. Ærlig talt.......... Hva er dette for kildehenvisning? Og når jeg ser det du skriver i den forrige posten din, så underbygges dette ikke i det hele. Du slenger ut en påstand som strider mot all konsensus, og så henviser du til "vaksiner gjennom historien" (som forøvrig motsier din påstand) https://www.immune.org.nz/vaccines/efficiency-effectiveness
 3. Får prøve meg frem. Håper jeg slipper å ta save-filene, da vi er et par timer inni spillet.
 4. Har egentlig ikke prøvd så mye annet. Litt Ori, men tenkte om det var et varmeproblem eller noe, ville ikke Ori være det som kræsja systemet.
 5. Noen som har opplevd at Xboxen kræsjer under spilling? Opplevde det flere ganger under It takes two i helga. Skjermen blir svart, og konsollen er skrudd av. Ser at det nevnes at det hender oftere med Unreal engine. Ser også at flere har fått erstattet konsollen sin. Om det er software-relatert, burde jo det være løst ett år etter lansering. Lurer på om det fremdeles er noe som kan patches, eller om jeg bare bør forsøke å få erstattet konsollen? Er dette noe Microsoft har vedkjent seg?
 6. Det ble it takes two med fruen. Var forøvrig game pass som solgte meg på xbox over ps denne generasjonen. Og når jeg ser innholdet må jeg si det var en no brainer.
 7. Var og hentet min hos power i kveld. O lykke!
 8. Det siste der er vel et nydelig argument for å begrense mengden våpen som er tilgjengelig for slike misforståelser? Vandrehistorie?
 9. Oppdaterte BISO i dag og alt av tweaking gikk i det, så det var bare å starte på nytt. Noen som har forslag til hva jeg kan prøve på minnet? Fikk ikke bootet med MCLK/FCLK = 2000 før oppdatering, så jeg hadde noe strammere timings. Noen som har tips til hva jeg kan prøve å stramme inn? Edit: selvfølgelig flust av whea-feil. Hopper tilbake ett hakk på fclk
 10. Sende epost til support@proshop.no i går kveld, og fikk epost om at den var mottatt med ticket number i dag tidlig.
 11. Har sendt Proshop en epost, godt dokumentert med bilder. Utfra tidligere erfaring med kundeservice der, forventer jeg i grunn en ryddig prosess. Har et over gjennomsnittet inntrykk av dem.
 12. Det er jo åpenbart ikke noe valg å sende i retur, da det er umulig å oppdrive kort til å erstatte det med. Trodde det var forstått av det forrige innlegget.
 13. Det er et 3080 Suprim X, men tydelig at det har stått i en maskin før. Kjøpte jo kortet som nytt, og det kan se ut som det skulle vært rabattert noe da det er brukt. Får høre hva de har å si.
 14. Er selvfølgelig glad jeg har fått tak i et kort. Men det er jo litt skuffende å tenke på at noen har vært der før deg. 😛 Det er noen riper i plasten på kjøleren og en ripe/hakk på ene viften. Pluss skruemerker på IO braketten. Var det noe beskyttelsesfilm på selve kortet?
×
×
 • Create New...