Jump to content

Vo0do0

Medlemmer
 • Content Count

  1454
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 :)

About Vo0do0

 • Birthday 09/23/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8822 profile views
 1. Vakker build. Er det en amd cpu? I så fall noen problem med pcie 4?
 2. Antar noe slikt. Frustrerende når man har omtrent nistirret på lagerbeholdningen siden i går. 😅 Jaja, får prøve igjen.
 3. Ser forøvrig at Proshop har 88 innkommende 3080 Suprim, og 95 i kø. Der er det nok en mulighet for å komme med på neste leveranse.
 4. Umulig å få noe godt svar fra dem. Har en bestilling på TUF OC der selv.
 5. For det første driver det opp prisen i både konsummarkedet og i videresalgsmarkedet. For det andre, når du legger alt i sammen, så får ikke den "gjerrige"(eller den som ikke har råd) tak i noe kort, og den som er villig til å betale må ut med mer penger. Den som sitter igjen som vinner er scalperen. Edit: Ja, sånn er verden. Det gjør det ikke noe bedre?
 6. Enig at TP og håndsprit er en drøy sammenligning, men det var bare et søkt argument mot et søkt innlegg. (Mekanismen er uansett den samme) Hvorfor i all verden har man ikke lov å klage(!)? Ja, det er mange folk som venter, og det er en haug med egoister som skor seg godt på situasjonen. Hva dere forteller dere selv for å overbevise dere selv om at den aktiviteten ikke går utover andre aner jeg ikke.
 7. Hva i all verden har dette med saken å gjøre? Hvordan folk oppfører seg i dagligvarebutikken, og hvilken kundeopplevelse du har når du handler? Ja, det finnes butikker som er trivligere å handle i, og det samme kan sies om netthandel. En parallel man kan dra til dagligvarer er hvordan folk hamstret håndsprit og dasspapir tidligere i fjor for tjene penger på andres desperasjon. Jeg ville mye heller handlet dritepapiret mitt hos Kiwi(eller tilsvarende lavpriskjede) fremfor å støtte opp om kynismen til han som selger ruller for 100,- på finn. Edit: Og så lenge man har selv, så skal man tjene på andres uføre?
 8. Nettopp, det er da mye bedre. Dette handler ikke om "deg" eller "meg".
 9. Da var Gigabyte-kortet borte også. Har vel gått i en ferdig-maskin.
×
×
 • Create New...