Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Last ned SwiftKey 3...beste tastatur til Android.

Lærer av dine sms, tweets og FB osv.. Kan skreddersys dine behov ;-)

 

Det kunne jeg godt gjort, men det støtter jo bare Qwerty tastatur og jeg vil ha det gode gammle 3x4 tastaturet. Har bare testet gratis versjonen av SwiftKey 3. Er det 3x4 tastatur valg hvis man betaler for det?

Lenke til kommentar

 

 

Det kunne jeg godt gjort, men det støtter jo bare Qwerty tastatur og jeg vil ha det gode gammle 3x4 tastaturet. Har bare testet gratis versjonen av SwiftKey 3. Er det 3x4 tastatur valg hvis man betaler for det?

Nope, ikke som jeg kan se. Sikker på at du ikke skal gi SwiftKey et par dager? Alt er jo bare vaner, jeg starta med SK pga pilene som lar meg enkelt navigere rundt i teksten..

Lenke til kommentar

Swiftkey3 støttes. Når du har brukt dette tastaturet en stund har tastaturet lært seg hva du pleier å skrive. Dermed kan du skrive hele meldinger ved å velge ord som tastaturet foreslår. Litt spooky, men veldig effektivt.

 

Anbefaler også SlimBean. Jeg har kjørt 4.2.1 en stund nå, det er helt nydelig. Litt sulten på batteri, men med Juicedefender ble det akseptabelt. Til tross for at det er på RC-stadiet (RC2) er det dønn stabilt.

 

Til slutt anbefales next Launcher. Den er helt nydelig, men pene animasjoner og avanserte funksjoner. Jeg var redd den skulle bli litt for tung for SII'n men det går helt greit.

Lenke til kommentar

Ser at det er litt lite utvalg i klokker å ha på forsiden. Finnes det en digital klokke med vær-info fra Yr i steden for fra AccuWeather?!?!

Et alternativ som jeg bruker og liker, er SiMi Clock Widget. Foruten å være en klokke gir den deg også muligheten til å vise vær-info. Har du i tillegg en vær-app på telefonen, eksempelvis fra VG Pent, Yr.no eller Storm.no, kan du stille inn widgeten til å åpne denne appen når du tapper på vær-ikonet. Genialt!

 

Et annet pluss er et utall andre tilpasningsmuligheter, for eksempel transparent bakgrunn.

Lenke til kommentar

Nå har jeg oppgradert til nyeste Android-versjon for noen dager siden.

Jeg liker det godt.

Men en ting plager meg:

Bloatware!

Hvordan sletter jeg ChatON, Game Hub, Google+ osv..?

Jeg tør/vil ikke roote telefonen. Jeg vil bare ha ryddig "skrivebord".

Hvis jeg drar dem til papirkurven, gjenoppstår de bare.

Endret av Mannen med ljåen
Lenke til kommentar

Jeg har ingen problemer med å fjerne bloat fra skrivebordet i alle fall. Dro dem opp i papirkurven og siden har de vært borte.

Dog, jeg irriterer meg at jeg fikk denne versjonen over natta. La meg med ICS og ingen forvarsel om update. Våkna til det jeg antar er JB. Kunne tenkt meg en forvarsel av noe slag slik at jeg kunne tatt screenshots av innstillinger og mappeinnhold.

 

Men, men. Antar det er min egen feil for å ha satt det til å automatisk oppdatere eller noe. Forøvrig, hvordan får jeg fjernet den ordboka som plutselig har dukka opp? Jeg vet hva jeg skal skrive og hvordan det skrives, jeg trenger ikke noe jævla irriterende ordbok over det jeg skriver.

 

e: Forresten, fungerer ikke GoneMadMusicPlayer med JB?

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...