Jump to content

_diablito_

Medlemmer
 • Content Count

  628
 • Joined

Community Reputation

66 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Selvsagt vil det komme et bear marked, men som andre her skriver, det er ingenting som tyder på at vi er der ennå. Og riktig, ingenting stiger i det uendelige, derfor kommer det jevnlige korreksjoner som dette, og korreksjoner er ofte etterfulgt av en konsolideringsperiode, og hvor lenge den vil vare vet ingen, og heller ikke om det da vil korrigere mer nedover eller om det vil gå oppover igjen. Og når det gjelder btc har historien det med å gjenta seg om og om igjen, og bullsykluser har det med å vare ca 1,5 år +/- 1-2 måneder, og det er et drøyt år siden denne bullsyklusen startet. Selvsagt ingen som helst garanti for at det skjer denne gangen, men som andre har skrevet, å selge seg ut nå og tro det er toppen, kan fort vise seg å selge seg ut på 3k i 2017. Det du holder på med er akkurat hva hvalene vil, at folk sprer fud og selger så de kan akkumulere mere.
 2. På ingen som helst måte, den var oppe i 3k for første gang i 2017, og i desember bortimot 20k, også falt det utover 2018, og i alle bullrun siden bitcoin ble laget har det vært korreksjoner på 20-40%, og 40% ned fra 65k vil være ca 38k, og det du holder på med er kun fud.
 3. Hadde bull cycle vært over så hadde altcoins falt som en stein, og det har de på ingen måte gjort. Jeg har kun plasseringer i altcoins, og ja, er ned ca 15% i usd verdi, men opp ca 10% i btc verdi, så dette ser jeg som en helt vanlig korrigering, og det kan kanskje ta noe tid før btc går oppover igjen, spesielt hvis den dipper ned litt under 40k, men jeg tar det fortsatt veldig med ro
 4. Og så? Det var en 32% korrigering i Januar, og nå er det så langt en korrigering på 35% fra toppen på 65k, og prisen holder seg fortsatt godt over 200D MA, så ingenting som tyder på at dette er noe annet enn en vanlig korrigering.
 5. Ja, en kan linke Coinbase (og mange andre exchanger) til Kryptosekken, også blir alle transaksjoner importert og veldig enkelt å beregne skatt.
 6. Når skatteetaten lar deg betale skatt på kryptogevinst, så burde det automatisk "hvitvaske" kryptoverdien i forhold til norske banker. Jeg så en annen spørre om det, men så ikke noe svar, er det noen som har anskaffet kredittkort fra en av crypto-exchangene, og hvordan er det å bruke disse i Norge? Og rapporterer da disse exchangene eller Visa til norske skattemyndigheter om bruken av slike kort? Hvis ikke er det vel en fort en måte å bruke kryptogevinst skattefritt, og det liker skatteetaten dårlig, så ville tro de har mekanismer som fanger opp slikt?
 7. Akkurat som om Google eller Microsoft eller noe som helst annet datasenter hadde fjernet en eneste disk eller slått av en server fordi om alle brukere i hele verden hadde slettet all gammel e-post.
 8. Her kan en se hvor dårlig auto nødbrems er, og legg merke til hvor dårlig Tesla gjør det... De burde virkelig ventet med å slippe en slik summon funksjon til det grunnleggende fungerer 100%, dvs stoppe for folk, spesielt barn. Spesielt dette er urovekkende: Toyota sitt system ser ut til å fungere i lavere hastighet, ikke så med Tesla:
 9. Alle biler med slike systemer skulle jo bare satt på nød-blink og stoppet når den var utenfor rekkevidde av nøkkelen som låste opp, så kommer de ikke så langt, og iom Tesla skryter sånn av sin autopilot, så burde jo den bare rygge tilbake til startpunkt når den kommer utenfor rekkvidden
 10. Jeg er rimelig sikker på at Waymo er dypt uenig med deg
 11. Og hva med biler som skal være autonome frem til det kommer snø, og sjåfører på vestland og sørlandet f.eks som kanskje ikke har kjørt selv på 9-10 måneder plutselig skal kjøre selv? En annen ting er at hvis vi skal måtte følge med og passe på i tilfelle AI'en gjør feil, så er sjansen veldig stor for at tankene/oppmerksomheten er et helt annet sted hvis noe går galt, som jo var tilfelle når Uber bilen kjørte ned og drepte en fotgjenger... Er det? https://www.consumerreports.org/autonomous-driving/tesla-navigate-on-autopilot-automatic-lane-change-requires-significant-driver-intervention/
 12. Det er sikket mange som gjør akkurat det, men det er da ikke i henhold til lovverket, for en skal beregne tap/fortjeneste pr transaksjon, også mellom forskjellige virtuelle valutaer. Hvilket jo bare er helt latterlig når de samtidig ikke vil akseptere virtuell valuta som en reell valuta. Det burde vært beregnet tap/fortjeneste først når en faktisk selger ut til fiat. https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/aksjer-og-verdipapirer/om/virtuell-valuta/salg/
×
×
 • Create New...