Jump to content

major_stuen

Medlemmer
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

298 :)

About major_stuen

 • Birthday 01/01/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4265 profile views
 1. Fortsetter med kapring av tråd jeg, beklager det Magnus. Noreng: Det er disse du anbefaler ja? https://www.multicom.no/gskill-trident-z-neo-32gb/cat-p/c/p1000364046 De har også disse: (16-16-16-36) Men koster en tusenlapp mer, regner med jeg ikke merker den forskjellen i timings i praksis? Spill osv.. https://www.multicom.no/gskill-trident-z-neo-32gb/cat-p/c/p1000364048 Går nok også for SSD'en du anbefaler, så takk for tips
 2. Sjekk hvor stor C:\users\deg\appdata mappen er, er den mistenkelig stor er det ikke umulig det ligger noe snacks der.
 3. Er det lov å håpe på at det løsner litt fremover? At feks de 983 som står i 3080 TUF kø hos Proshop har bestilt flere steder og kansellerer ordene sine hvis det nå viser seg at det blir flere kort tilgjengelig? Hvis det faktisk blir det da.. Men igjen, det er sikkert flere som meg som ikke en gang har bestilling inne enda, og bare venter på en mulighet. Skulle gjerne brukt 10%'en på Komplett, men der er det jo ikke mulig å bestille en gang. Og det er vel ren bingo å bestille andre steder nå også. Lurer på hva jeg får først, 3080 eller Covid vaksine
 4. Blir fort fjorårets CX-modeller da, disse har fått mye skryt, og skal være bra til gaming også med HDMI 2.1. Kommer i 48" og oppover.
 5. Uten at jeg tidligere har opplevd problemene du snakker om synes jeg OLED har et meget behagelig bilde. ikke det skinnende lyset spes Samsung TV-er kan ha. Innbrenning er heller ikke noe problem lenger, med mindre du spiller det samme spillet 24/7 i dagevis uten å bytte mellom annet innhold. I tillegg har i hvert fall LG OLED pixel refresh som kjører ved behov og skal motvirke. Har minst 100 timer i RDR2, pluss andre spill her uten antydning til innbrenning. De nyere modellene har vel 100Hz+ også..
 6. Hehe, nei sikkert ikke. Men siden du bare skrev "bedre egnet" så lurte jeg på bedre egnet til hva.. Mulig jeg prøver meg på litt snill overklokking, men det blir langt fra ekstremt. Og jeg regner med Magnus15 over her heller ikke har tenkt til å sette ny verdensrekord med en PSU på 650W. Vil tro Rog Strix Z490 holder til mitt bruk ihvertfall, det vil vel fint klare å kjøre RAM på 3600Mhz? Men takk for forklaring!
 7. Hva gjør det bedre egnet? Grunnen til at jeg spør er at jeg ser på samme kombinasjon CPU+GPU+HK selv ROG Maximus er over dobbelt så dyrt..
 8. Hvis man ser bort fra det grusomme designet, er Acer Predator XB271HU fortsatt et godt kjøp for 5K i 2020 2021 ? Skal kjøpe ny skjerm, budsjett max 5500. Ønsker 1440P, IPS, ~144Hz og gjerne G-Sync. Sett litt på Asus TUF VG27AQ og LG 27GL850, begge disse er jo bare G-sync "kompatible" , men for å være ærlig er jeg usikker om jeg kommer til å merke forskjellen. Hadde foreløpig bestemt meg for å gå for LG siden den skal ha litt bedre farger, og mer stødig ved lavere fps i krevende spill (som jeg har forstått det) Men nå har Komplett tilbud på Acer skjermen, så jeg ble litt usikker. Acer er jo en ganske gammel skjerm, men det har kanskje ikke skjedd så mye på den fronten de siste åra?
 9. Selv bruker jeg denne: https://www.hifiklubben.no/nad-d3020-v2-forsterker-med-bluetooth/nadd3020v2bk/?q=nad Litt dyr, men utrolig fornøyd! Kjøpte en demomodell.. Bruker den både med høyttalere og headset Scratch! Er tydeligvis V1 jeg har, V2 har ikke USB inngang ?‍♂️
 10. Prøvde igjen nå. Hele Warzone "tabben" er grået ut og det står enable crossplay to continue Ifølge internett er det bare på PS4 man kan slå av, merkelig ja
 11. Prøvde å slå av på boksen i går, men fikk beskjed om at jeg måtte ha det på. Søkte på nettet etterpå og ser ut som det ikke er mulig å slå av på Xbox
 12. major_stuen

  Xbox Game Pass

  Ja du kansellerer innen på nettsiden der. Et tips: Har du xbox live gold i dag? Hvis du starter en prøveperiode med Game Pass Ultimate (koster 20 kroner for 2 mnd) blir resterende gold tid gjort om til Ultimate. Kjøpte selv 2 år gold på nettet (CJS-CDKEYS), og fikk da 26 mnd Game Pass Ultimate for ca 850 kroner. Anbefales!
 13. Fin tankegang det der. "Siden jeg ikke har behovet så har ingen andre det heller" En av hovedgrunnene til at jeg gikk for Versa var for å kunne høre på musikk/podcast på trening uten å måtte ha med mobilen. Og å kunne betale med klokka kan da være ganske praktisk, selv om jeg ikke har satt det opp og prøvd enda..
 14. Haters gonna hate. Og alltid morsomt med armchair engineers
×
×
 • Create New...