Jump to content

osmoen

Medlemmer
 • Content Count

  1644
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dersom du bruker Windows 10 kan Xbox Game Bar være en løsning. Veldig lettvint og mener den er standard i Windows 10. Starter og stopper opptak enkelt ved å trykke Alt+Win+R. Jeg la ved et kjapt eksempelopptak. trenger opptak av skjermen - Programvare - Diskusjon.no - Google Chrome 2020-11-25 08-49-08.mp4
 2. Rask oppdatering: Flightene mine ble kansellert 9. juni og jeg ringte dagen etter og ba om full refusjon. 16. juni fikk jeg en e-post om at refusjonskravet var behandlet og at jeg ville motta refusjonen as soon as possible. Pengene var tilbake på konto 24. juni
 3. Da får man bare håpe på det beste.
 4. Har bestilt Norwegian-flight fra AUS-OSL via LGW i juli. Noe håp om å be om refusjon før flighten kanselleres eller Norwegian går konk? Cashpoints er ikke noe fristende alternativ.
 5. Panasonic G9 har kommet på knallsalg de siste par dagene her i USA. Det fristet litt med Adoramas tilbud som inkluderte en dugelig tripod og et minnekort, men jeg valgte å bestille fra B&H (m/minnekort og unyttig kameraveske) med hurtigfrakt så jeg har det i hende før Thanksgiving. G9 til $998 fristet mer enn E-M5 Mk III til $1199 og jeg ble egentlig overbevist etter å ha prøveholdt G9 i ei lokal sjappe.
 6. Helt enig, PingEnt! Hvem bruker micro-USB i dag? Jeg lurer virkelig på hva som er årsaken... Kan kameraet ha vært klart for lansering for noen år siden, kanskje? Så har man bare dyttet på det som følge av skifte av fabrikklokasjon etc.
 7. Olympus E-M5 Mk.3 ligger an til å lanseres 17. oktober: https://www.43rumors.com/ft5-olympus-e-m5iii-specs/ Det frister VELDIG å bytte ut mitt aldrende Mk.1, men startprisen frister ikke fullt så mye...
 8. Kanskje du finner et alternativ her: https://robertreiser.photography/infrared-camera-conversion-service/#heading-11 New Jersey (#3) ser ut til å være nærmest.
 9. "Problemene" er i all hovedsak et modushjul som bytter modus vilkårlig, men det er såpass irriterende at jeg i mange tilfeller velger å bare bruke mobiltelefonen i stedet. Jeg har kun ustabilisert optikk ettersom Olympus har det i huset og Panasonic, om jeg husker riktig, har ikke stabilisering i husene.
 10. Jeg venter og venter på Olympus E-M5 mk III med et håp om at det skal løse alt av problemer. Google-søk fører ingen vei; noen som har noe som helst peiling på når man kan forvente at det blir tilgjengelig og hvilket prisnivå vi kan vente oss? Jeg har mk I med et trøblete modushjul (og er i utgangspunktet skeptisk til å fortsette med Olympus...), men jeg har for mye investert i µ4/3-optikk til å bytte til noe annet... Fullformat er dessverre utenfor aktuelt prisområde.
 11. Calibre kan åpne (og lese) de filtypene du nevner. Hvor vidt det er verdt å lese bøker i programmet vet jeg ikke da jeg stort sett bruker det for å sende bøker til Kindle.
 12. Tipper snarveiene er tilrettelagt for engelsk tastatur. Om du legger til et annet språk i Windows (om det er det du har) kan du bytte raskt mellom språkoppsett med Alt+Shift.
×
×
 • Create New...