Jump to content

osmoen

Medlemmer
 • Content Count

  1647
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. På de aller fleste, om ikke alle, mobiler nå til dags kan du bruke volumknappene som utløser.
 2. Du har sikkert løst problemet allerede, men om du bruker hurtigtast G går du rett til grid. Om du trykker på View på topplinjen får du opp hurtigtastene for de forskjellige alternativene.
 3. En utfordring kan være at du forsøker å summere dato og klokkeslett, muligens? Det er godt mulig det finnes en mer strømlinjeformet fremgangsmåte, men dette kan gjøres enkelt ved å introdusere et par hjelpekolonner. Siden G er dato- og tidskolonnen din kan du i H1 bruke =MONTH(G1) og I1 =HOUR(G1) og kopiere disse nedover kolonnen. Jeg forutsetter at dataene du ønsker å summere er i B-kolonnen. Om du i J5 ønsker å skrive klokkeslett (og måned i J6, kanskje?) kan formelen se slik ut: =SUMIFS(B:B,H:H,J6,I:I,J5) hvor klokkeslettet angis i hele timer (17 istedenfor 17:00) og måned som tall (november = 11).
 4. Dersom du bruker Windows 10 kan Xbox Game Bar være en løsning. Veldig lettvint og mener den er standard i Windows 10. Starter og stopper opptak enkelt ved å trykke Alt+Win+R. Jeg la ved et kjapt eksempelopptak. trenger opptak av skjermen - Programvare - Diskusjon.no - Google Chrome 2020-11-25 08-49-08.mp4
×
×
 • Create New...