Gå til innhold

Vi erstatter gjesteposting med anonymisering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det en slik funksjon Kvinneguiden har?

Isåfall, thumbs up :thumbup:

Ja, det er i utgangspunktet samme system. Men vi gjør det litt strengere, med automatisk sletting av linker etter tid. Vi vurderer også om vi kan få til en løsning med individuelle nick, så man kan skille brukere fra hverandre. Idag vil alt vises som AnonymBruker.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Godt at dette blir innført. Jeg er udelt positiv til dette. Var tidligere litt skeptisk fordi jeg trodde vanlige moderatorer også kunne få tilgang til brukerinformasjon, men så lenge det kun er admins som kan sjekke dette er mitt eneste ankepunkt fjernet.

 

Det er på det rene at vi er nødt til å få en ordning der vi kan tildele navn til brukerene som kommer til å stå som eier når vi poster anonymt. Det blir veldig vanskelig å følge med på en diskusjon (la oss si i deppetråden) der flere anonyme brukere diskuterer og utveksler erfaringer om alle bare heter "AnonymBruker". Til en ordning der man kan sette navn på den anonyme posten så bør man derfor "signere" sine poster med det nicket man bruker i den sammenhengen. Altså ikke ditt egentlige nick, men et pseudonym som er konsekvent i alle poster som gjelder den samme saken.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg ikke satte noen dato og klokkeslett er at jeg vil at våre utviklere skal ha på plass den ukentlige (eller hva det blir) slettingen av linker før vi setter systemet i bruk, så ikke folk poster i den tro at det fungerer slik og så gjør det egentlig ikke det allikevel...

 

Så snart jeg har bekreftelse fra drift så annonserer jeg startdato.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

* Linken vil kun være synlig for ansatte administratorer, da vi har undertegnet en juridisk bindende taushetserklæring med Edda. Det vil i skrivende stund si Dotten, undertegnede og driftsadmin. Andre admins, moderatorer og veiledere vil ikke ha tilgang til denne informasjonen.

Er den synlig for dere gjennom forumet, eller må man foreta en spørring til databasen gjennom en annen kanal? Dersom den vises direkte i forumet, må man aktivt be om at den skal komme til syne?

Lenke til kommentar

Var skeptisk jeg og helt til jeg leste det med admins. Terskelen er litt lav for hvem som får bli moderator, men det er en annen diskusjon. Bra tiltak! Keep it up!

Det er en annen diskusjon ja. Om Jesus selv kom ned fra himmelen og søkte moderatorjobb så hadde han ikke fått tilgang. ;)

 

Dette er et prinsipielt spørsmål, og svaret er at ikke flere enn de som absolutt må skal ha tilgang.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Er den synlig for dere gjennom forumet, eller må man foreta en spørring til databasen gjennom en annen kanal? Dersom den vises direkte i forumet, må man aktivt be om at den skal komme til syne?

Nei, den er ikke synlig i forumet for oss heller. Det vil være en manuell funksjon og jeg har bedt om at den legges i ACP, ikke i forumet, slik at det vil kreve en ekstra innlogging.

 

Geir :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...