Jump to content

Mr. A

Medlemmer
 • Content Count

  7146
 • Joined

 • Days Won

  1

Mr. A last won the day on August 21 2010

Mr. A had the most liked content!

Community Reputation

1509 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

26438 profile views
 1. Følg databladet til regulatoren. Burde ha en 0.33µF kondensator før regulatoren og en 0.1µF etter.
 2. Er bare å gi opp den kampen der, ingen vits å kaste bort tiden din på å overbevise noen som allerede har bestemt seg. Gunfreak får finne ut selv om han synes det er verdt det eller ikke. For min del traff Metro Exodus blinkskudd. Spilte igjennom det to ganger for å få med meg begge sluttene, og begge to var veldig gode og like hjerteskjærende.
 3. Ser ut som en standard melf diode. Finner tak i nye på ebay
 4. Om du kjøper brukte merkedeler på ebay så går det nok helt fint. Bare sjekk feedback historikken til selger før du handler noe. Se også over at det du kjøper er oppgitt å fungere. Du har ebay money back guarantee å støtte deg på, så får du noe som ikke fungerer, og selger ikke vil ordne opp så eskalerer du bare saken og får ebay til å hjelpe.
 5. Tror ikke markedet for ødelagte hodetelefoner er supert. T90 får du kanskje solgt siden Beyerdynamic selger reservedeler. Det koster 105Euro + frakt for ny driver. Kjenner ikke til Sony spesielt godt så vet ikke om man får deler til det via offisielle kilder men ser man får kjøpt brukte deler på ebay.
 6. Disse burde fungere greit Eventuelt kan du se igjennom listen her om du trenger at skruene er der
 7. Klarte ikke å finne noe håndfast men fant noen kilder, blant annet fra reddit som mener at dette rattet skal funke i Windows. Ville prøvd å lastet ned Logitech gaming software for å se om du får det opp der. Hvis det ikke funker så mener jeg at noen av rattene i driving force serien har en egen programvare
 8. Mr. A

  Lyden borte på Jbl sb400

  Ser ut som en kjent feil. Kan fikses om du kan lodde.
 9. Etterhvert som du lager større prosjekter så anbefaler jeg at du bytter ut de ledningene du har mellom arduino og breadboard. De med rund plugg på endene går i stykker etterhvert da de bare er loddet til pinnen. Hadde mange problemer med de når jeg begynte med Arduino, og det skapte mye hodebry før jeg fant ut hva som var galt. Kjøp de som har dupont kontakt på enden(Firkantet plugg krympet over både ledning og isolasjon)
 10. Kan forresten anbefale DS18B20 og DHT22. Med DS18B20 kan du koble til flere sensorer til samme pinne på Arduinoen, og med DHT22 kan du måle både temperatur og luftfuktighet.
 11. Han linket til den noen poster lenger opp. TMP36GT9 heter den
 12. Okei så komponent U1 er sensoren ikke en transistor? Da ser det ut som du har koblet det korrekt. Så for meg at du hadde en transistor der som du prøvde å kontrollere.
 13. Hvordan det kobles kommer an på hvilken transistor du har tenkt til å bruke.
 14. Ser ikke rett ut i det heletatt. Først og fremst, hvilken transistor har du valgt å bruke? Sånn som det er koblet nå så vil LED lyse hele tiden, men du vil kortslutte 3.3volt railen når transistoren slår inn. Du må også ha en motstand mellom Arduino og base på transistoren for å begrense strømmen transistoren kan trekke fra Arduinoen.
 15. Kom fram til samme konklusjon selv. Ble nesten litt oppgitt
×
×
 • Create New...