Jump to content

After Dark

Medlemmer
 • Content Count

  25925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by After Dark

 1. Kan dette trekker flere til McDonalds? McDonald's satser på plantebasert burger Markedet for alternativer til kjøtt estimeres å vokse til over 1.200 milliarder kroner innen 2029. Dette vil McDonald's ha en bit av. Vegetarburgeren er i full fart på vei inn i norske menyer, noe som vekker både begeistring og ergrelse . Også globalt fokuseres det mer på kjøtt som ikke er kjøtt – ifølge Barclays kan dette markedet bli verdt 140 milliarder dollar innen 2029. Det tilsvarer rundt 1.260 milliarder kroner. Den globale giganten McDonald's vil også være med. Denne uken har burgerkjempen trukket et plantebasert alternativ opp av sin hatt: «McPlant». Etter testing i Canada og Australia vil McDonald's blant annet utvide bruken av løk på grillen for å gi hamburgerne mer smak, samt tilby ristede hamburgerbrød. https://finansavisen.no/nyheter/handel/2020/11/10/7586509/mcdonald-s-satser-pa-plantebasert-burger
 2. Det som stort sett har gått igjennom tråden er at Burger King har best burgere, men Mc Donalds har best pommes frietes og desserttilbud. Frokostmenyen deres har også vært nevnt. Jeg for min del har nevnt flere ganger at plusset med Burger King er at de har chilicheese.
 3. Regimet er absolutt en trussel mot landets egen befolkning! HRW: Umenneskelige forhold for innsatte i Nord-Korea Tortur, ydmykelse og tvangstilståelser er brukt i utstrakt grad i Nord-Koreas lukkede rettsvesen, viser en fersk rapport fra Human Rights Watch (HRW). FN og det internasjonale samfunnet har gjentatte ganger anklaget Nord-Korea for brudd på menneskerettigheter, og lite er kjent om landets rettsvesen. I arbeidet med rapporten har Human Rights Watch intervjuet tidligere innsatte og tjenestemenn for å avdekke hva som foregår i det lukkede landet. Konklusjonen er umenneskelige soningsforhold og utstrakt bruk av tortur. Flere tidligere innsatte forteller at de ble tvunget til å sitte stille på gulvet i opp til 16 timer per dag. Den minste bevegelse betydde straff enten i form av slag med en hånd, pinne eller belte eller tvungen løping. Kim Sun-young, en forretningskvinne i 50-årene, flyktet fra Nord-Korea for fem år siden. Hun forteller at hun ble voldtatt i avhørene på interneringssentrene. En annen politimann skal også ha forgrepet seg på henne. https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/10/19/195713264/hrw-umenneskelige-forhold-for-innsatte-i-nord-korea
 4. Tror fortsatt ikke Nord-Korea er en trussel militært, men på andre måter derimot. Svindelen deres har tydeligvis foregått lenge... Oslos røde spritsommer Det var den hete sommeren da verdens mest bisarre kommunist-diktatur ville ta over markedet for illegale party-varer i Oslo. Tipset som overvåkingspolitiet har fått, kommer fra deres like hemmelige kolleger i det danske overvåkingspolitiet. De har etterforsket Nord-Koreas ambassade i København en stund, for nettopp smugling av narkotika, sprit og sigaretter. Danskene har sett spor som peker til de andre nordiske landene, og til flere andre land i Europa. https://www.nrk.no/dokumentar/xl/oslos-rode-spritsommer-1.15172839
 5. Jeg er helt enig i at invasjonen av Irak var basert på løgn og propaganda. Det er antagelig også sant at Nord-Koreas atomvåpen er grunnen til at landet ikke blir angrepet og at de selv regner det som en sikkerhetsgaranti. Husker det var mye snakk om dette da Gaddafi ble styrtet. Flere hevdet at Libya ikke ville ha blitt angrepet om de fortsatt hadde masseødeleggelsesvåpnene sine.
 6. Det var jo forventet... Nord-Korea raser etter avsløring Nord-Koreas ambassade i Stockholm reagerer kraftig på innholdet i den danske dokumentaren «Muldvarpen». I et brev til danske Ekstra Bladet avviser Nord-Korea, gjennom deres ambassade i Stockholm, alt som kommer frem i dokumentaren. Brevet er forfattet av Hal Chol Ri, som er rådgiver for Nord-Koreas ambassadør i Norden, Ri Won Guk. «Vi er veldig opprørte over denne manøveren, som skal få det til å se ut som om ambassaden vår er forbundet med ulovlig aktivitet», heter det i brevet. https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/10/15/195712543/nord-korea-raser-etter-avsloring
 7. Nordkoreanere blir hjernevasket fra fødslen av. De som prioriteres av regimet sttter regimet. Det gjelder selvsagt ikke alle. Jeg har sett bilder og videoer av nordkoreanere på landsbygden som lever i den verste elendighet. Lest mye om dem og. Men jeg mener fortsatt at dem som blir prioritert av regimet og hjernevaskes støtter regimet.
 8. Jeg er klar over alt det. Poenget mitt var at når folk er hjernevaskede nok støtter de regimet. Og i en tenkt krig med kaos og hengemyr er et barn med en selvmordsbombe like farlig som en voksen med en selvmordsbombe.
 9. Nei, men militæret og de som kan sko seg på korrupsjon og elendigheten støtter regimet. Bla litt bakover i tråden så ser du videoer jeg har lagt ut av nordkoreanere som elsker regimet og systemet.
 10. Skjønnet ikke helt hva du mener. Nord-Korea er langt fra de eneste som har raslet med sablene her. Det har vært like mye provokasjon fra Sør-Korea og USA. Ikke at de unnskylder Nord-Koreas handlinger, men det finnes andre land, bla. USA hvor deler av befolkningen lider. Derimot, om Nord-Korea selger våpen til terrororganisasjoner mener jeg det er en grunn til å angripe! Der går grensen for meg.
 11. Jeg er overbevist om at Holocaust hendte, men jeg er litt skeptisk til at det skal være forbudt å betvile det. Holocaust var grusomt, men jeg mer det burde være forbudt å betvile alle folkemord gjennom historien eller ingen av dem.
 12. Israel hyller Facebooks forbud mot holocaust-fornektelse Israel roser Facebook for å ha innført et forbud mot innhold som fornekter holocaust. https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/10/13/195711893/israel-hyller-facebooks-forbud-mot-holocaust-fornektelse
 13. Og skulle dette fungere? Se på hvordan det gikk i Afghanistan og Irak etter invasjon...
 14. Det kan du si om ganske mange land... Hvorfor gjorde man ikke noe i Zimbabwe i år 2008 da volden raste som verst? Dog gjør masseødeleggelsesvåpen Nord-Korea farligere.
 15. Følger selv med på saken: Frykter Nord-Korea kan selge våpen til terrorister – For mellom 5 og 20 millioner dollar kan du kjøpe opp mot fem forskjellige modeller scudraketter. Hvem vet hva som skjer når de begynner å tilby masseødeleggelsesvåpen for salg. https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/frykter-nord-korea-kan-selge-våpen-til-terrorister/ar-BB19WRGQ Om dette er sant utgjør jo regimet en enorm trussel!!! Bare tenk på hva som hendte i USA 11. September 2001... Eller terrorangrep som har skjedd i Europa siden den gang. Samme type terrorister med masseødeleggelsesvåpen vil mildt sagt være katastrofalt...
 16. Jeg er helt enig med deg og støtter ikke regimet i Nord-Korea selv! Men jeg mener fortsatt ikke at de utgjør en trussel mot omverden. Og hvor går egentlig grensen for at omverden skal gripe inn i en suveren stat?
 17. Naivt? En krig mot USA ville Nord-Korea garantert tapt! Regimet ville blitt knust i løpet av kort tid. Mulig det ville blitt geriljakrig og selvmordsangrep og en eneste hengemyr i årevis slik det gikk i Afghanistan og Irak, men regimet ville falt i løpet av kort tid. Dette vet regimet i Nord-Korea og derfor vil de ikke finne på å angripe noen. Så kan man ta med at USA garantert ikke ville stått alene i en slik krig.
 18. Da har tråden stått stille en stund, men dette fortjener absolutt å legges inn her. Facebook forbyr holocaust-fornektelse Facebook forbyr fornektelse av holocaust på alle sin plattformer. Selskapet sier det er bekymret for økende antisemittisme. – Dersom folk søker etter holocaust på Facebook, vil vi begynne å lede dem til pålitelige kilder for å få presis informasjon, sier Facebook-sjef Mark Zuckerberg mandag. https://www.aftenposten.no/verden/i/EpWKVj/Facebook-forbyr-holocaust-fornektelse Hva mener dere om avgjørelsen til Facebook?
 19. Godt poeng med prisene ang, mindre menyer. Når det gjelder om størrelsen har endret seg aner jeg ikke for det er tre år siden jeg var innom en McDonalds eller en Burger King. Ikke sikkert jeg noen gang oppsøker en igjen da man får bedre burgere ved å grille dem selv enten det er på grill eller i grillpanne.
 20. Nord-Korea vil ruste opp igjen. Selv mener jeg fortsatt at dette ikke gjør Nord-Korea til en trussel mot omverden. Propaganda og bedre styrking av landets egen militærmakt, men jeg mener fortsatt at Nord-Koreas regime kun utgjør en trussel mot landets egen befolkning. Nord-Koreas leder: – Vil styrke militæret Nord-Korea har avduket det som ser ut til å være et nytt interkontinentalt ballistisk missil under en stor propagandaparade i Pyongyang. Kim Jong-un lover fortsatt storsatsing på forsvar og full atom-mobilisering dersom noen truer Nord-Korea. Missilet som ble vist fram på TV lørdag, hadde en mobil utskytningsrampe med hele elleve akslinger. Hvis det er ekte, er det verdens største langtrekkende missil i sitt slag, ifølge flere analytikere. https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/10/10/195711334/nord-koreas-leder-vil-styrke-militaeret
×
×
 • Create New...