Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Romfolk eier ikke respekt for noen. Det er noen veldig, veldig få av dem som er skikkelige, men de fleste driter i andre. Pun intended. Nei, jeg er ikke full av uberettigede fordommer. Jeg har selv vært i Romania og sett hvordan de holder på der nede. De kommer fra en kultur som lærer dem å stjele fra de er 6 år gamle. Foreldrene bryr seg ikke om ungene sine. Det er forferdelig at det er sånn, men det er sånn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.osloby.no/nyheter/--En-gravlund-bor-vare-det-siste-stedet-man-gar-pa-do-8165463.html

 

Hva feiler det (rom)folk? Trist når mennesker er så fattige at de ikke har råd til egen bopel, men når man er så heldige å få hjelp fra kirken og driter ned kirkegården deres, da har man bare total mangel for respekt for andre mennesker. Kan man ikke finne en bensinstasjon i nærheten, evt. alle andre steder enn på kirkegården? Husker det hang en gjeng med romfolk ved Nationaltheatret T-banestasjon en gang. De sto og hang i blomsterbedet, og han ene enkelt og greit dro ned buksesmekken og pisset på et av landets mest offentlige steder. Så ikke beruset ut, men ga tilsynelatende fullstendig faen i alminnelig folkeskikk.

Det der gjelder søren meg ikke for alle. Mange av disse "tiggerne" har bakmenn med (luksus)biler og hjem med god levestandard. De utgir seg for å være uteliggere, men om kvelden blir de kjørt til steder. Gjelder nok ikke alle men har sett noen med dyre telefoner.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

EL-biler som SNIKER i kollektivfeltet, og som helt uventet og uten forvarsel smetter tilbake til vanlig felt. Selvfølgelig uten å gi tegn - for de skal jo SNIKE seg tilbake. At de setter andre i fare tenker de ikke over...

Det der gjelder vanlige biler også, å kjøre i Bergen sentrum f.eks er en øvelse i selvbeherskelse, er så mange drittsekker som bruker kollektivfelt som snikefelt og skal presse seg inn når det passer dem.

Lenke til kommentar

Når bussen kommer, og den som går på først skal enten fylle på busskortet sitt eller betale kontant... Kan de ikke bare la oss som bare skal pipe korte sitt gå først, så slipper vi å stå utenfor bussen venta på at de først skal si hvor de skal, så finne frem lommeboken, ta frem kortet, taste koden, vente, så få kvitteringen..

Lenke til kommentar

Katta har funnet en måte å få meg til å slippe han ut på natten. Ved å kjapt klore meg under tærne.. Selv om jeg har beina under dyna så treffer han hver gang.

 

Det er så satans vondt!

Her om dagen haltet jeg rundt på jobb fordi jeg fikk sår under en av tærne..

 

Han vet at dette er effektivt fordi han har funnet ut at det er den raskeste måten å få meg opp på, da jeg blir rasende på han. I natt sparket jeg til han så han fløy rett i veggen, helt på refleks. Fikk instant dårlig samvittighet, men han bare sto rolig og ventet på meg der han landet, så det virket ikke som om han brydde seg:p Forbanna luring..

Endret av Kjetil_90
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...