Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Er enig med deg ang. snusen, det er så jævlig ekkelt. Men røyk bryr jeg meg rett og slett ikke om :p Lukter det jo overalt uansett.

Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk som kaster snusen sin rundt om kring, det er jo bosspann overalt å kaste det, for ikke å snakke om den lille boksen på toppen av snusdåsen som finnes nettopp for at man diskre skal kunne kvitte seg med avfal.
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snus og røyk er så jævla ukult. Første stinker snus så jævlig, når folk skal åpne boksen kommer det stank som kan drepe hele fylkets befolkning, for det andre så ser det utrolig stygt ut.

 

Og folk som røyker som skorsteiner.. Stinker så sinnsykt, spesielt når folk skal gjøre det på fine steder. Heldigvis er det strengt i utlandet, som USA og Spania. Og skal du røyke kan du pelle deg til gokk!

 

 

Ihvertfall. Jeg har glemt passordet mitt på Mega for svarte! MÅTTE ha med special character så jeg husker faen ikke hva jeg hadde, om det var @ eller hva. Og det går heller ikke an å resette passordet, omfg.

Lenke til kommentar

Hvorfor rygga du?

 

(PS: Bussjåførene i Bergen pleier si at de ikke får lov til å rygge. Sikkert en slik du har vært ute for.)

 

Jeg rygget til slutt fordi jeg så han var på vei ut, og jeg var ikke særlig hypp på en krangel, så jeg tok å rygget. Det er han som taper på å vente, ikke meg.

 

Og ja, dette var i Bergensområdet. Jeg har også hørt at de ikke har lov å rygge, dette tror jeg er fordi de har fått så mange skader på bussene pga. rygging. En kollega var faktisk i en lignende situasjon, og da ble politiet involvert. Da kjørte han lastebil og det var en buss som ikke ville stoppe rett før en smal bro, selv om lastebilen var 30 m før slutten av broen. Jeg tror mange bussjåfører rett og slett er sure og tror de eier hele veien, og nekter å stoppe selv om det helt klart er de som må stoppe.

Lenke til kommentar

Har fått en buss til å rygge faktisk. Men nå kjører jeg en lastebil som er minst like lang som bussene da. Og han var norsk (og ung) og jeg var allerede tydelig sur for noe annet. Utlendingene har jeg aldri sett rygge, selv om jeg har sett en del merkelige situasjoner opp bakken i Mindeveien fra Minde Allé (om du vet hvor jeg mener). Er ikke bare bare for noen å rygge der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...