Jump to content

Kaymeerah

Medlemmer
 • Content Count

  2117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1789 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. For noe tull. De skarrer ikke på r-ene. Dette er bare voldtatt norsk.
 2. >forkbombs >rm -rf / >penis >filsystemkrig >/g/ Akkurat som forventet.
 3. Vel, grunnen er gitt her: Twitter
 4. Det skulle ikke mye til for at du ble butthurt, nei.
 5. >Windows >Facebook >Winamp Altså, jeg ville sagt at du har større problemer enn spammere.
 6. Etter litt mer undersøking viser det seg at problemet har samme kilde som denne bug-reporten. Sier litt om hvor lite oppmerksomhet r600g får for tiden. EDIT: Jeg elsker Mesa. Spurte på IRC og noen timer senere var det "fikset": http://cgit.freedesktop.org/mesa/mesa/commit/?id=814f31457e9ae83d4f1e39236f704721b279b73d
 7. Sist jeg sjekket så var debugging i JS et helvete, så nei.
 8. Er det noen andre som sitter på r600g driveren? Tror ikke det er spesifikt til 5870, men problem med driveren selv. Har problemer med GPU lockups i svært spesifikke tilfelle (Crusader Kings II f. eks.), men kan ikke se at noen andre har problemet. Tenker å gjøre en bisect og legge inn en bug report, men hadde vært greit med tilbakemelding fra noen andre for å se om de har samme problem.
 9. Er jo ikke rart det. Det er vel blitt helt normalt det nå, så mye som du fortjener det.
 10. 14" er den idéelle størrelsen. 15" er akkurat for stort, og 13" er akkurat for lite.
 11. Hvis du bruker SNA accel, så kan jeg bare si at jeg har store problemer med dette jeg også. Har blitt tvunget til å bruke UXA, fordi SNA konstant krasjer X11 med en gang Firefox prøver å vise noe video. Kanskje UXA ville vært mer stabilt for deg, og med tanke på at du allerede bruker compositing så kan en vel sikkert bruke compositor for å forhindre tearing. Laptopen min bruker Pulseaudio uten noen latency problemer, og her kjenner jeg meg ikke igjen, men jeg kjenner til at PA ofte kan være problematisk tilsynelatende på helt tilfeldig vis. Når det gjelder det trådløse nettverkskortet ditt, så tror jeg det må være noe med kernelen i Ubuntu siden kortet ikke er så gammelt.
 12. Jeg sitter vel på Sandy Bridge selv, og har ikke problemer med dette, men har andre, f. eks. må bruke UXA fordi SNA er latterlig ustabilt av en eller annen grunn. Nå er jo Haswell ganske mye nyere enn SB, så er vel der problemene dine kommer fra. Jeg sitter på et Intel-kort selv her og det funker helt flott, og jeg har faktisk aldri sett noen slite med Intel-kort. Igjen kan jeg ikke si noe annet enn at jeg aldri har sett problem med dette på noen av lydkortene jeg har vært borti, uansett om det er integrert Intel, Realtek eller Creative kort. De funker flott både med ren ALSA og Pulse, og det er en erfaring jeg kan dra opp på minst 5 maskiner. Hva slags maskinvare har du? Problemene dine høres veldig uvanlige ut.
 13. De fleste 15 år gamle konfirmantene lærer seg ikke Linux, og vurderer som regel ikke å installere det engang. De pleier å bruke 20k på en svært overdimensjonert maskin og bruker som regel Windows hele dagen. Mange distros krever ikke at du lærer deg å installere Linux, og vil være akkurat som å installere Windows i enkelhet, med de samme stegene (partisjonering, valg av locale osv.) Det skal en viss grunnleggende nysgjerrighet eller irritasjon med Windows for å installere Linux som 15-åring. Ubuntu er ok hvis du liker det. Er vel hovedsaklig Arch skiddies som mobber andre for valg av distro. Ville selv ikke valgt Ubuntu, men det er smak og behag. Det meste av maskinvare burde fungere rett ut av boksen, med få unntak slik som Broadcom trådløse chipper, eller noen snodige lydkort her og der, men dette er ganske sjelden. Det å installere drivere er ikke noe en vanligvis må gjøre med mindre det er grafikkdriver (i hvilket tilfelle så er det ganske lett og det tar 5 min å søke opp) eller noe veldig sær maskinvare som en vanlig bruker aldri rører. Den åpne driveren fungerer flott for AMD og Intel, og de er mainlined i kernelen. Systemadministrering er alltid en viktig kunnskap, og de som programmerer slipper heller ikke unna dette.
 14. Og det kunne du lett ignorert hvis det var så irriterende. Intensjonen var likevel å peke deg i riktig retning og å hjelpe. Det trengte ingen spydig kommentar, og hele grunnen til at lyc valgte å kommentere på det viset han gjorde var fordi du var spydig i utgangspunktet. Du angrep ikke meg, men du er akkurat den type brukeren som ville kommet her og spurt om hjelp, oppført deg som en idiot og så klare å påstå etterpå at det er Linux-brukere som er problemet, ikke deg. Du ble sur når du fikk mer hjelp enn du spurte om, og det gjør meg jævlig irritert. Det jeg reagerer mest på er antydningene som hernil kommer med om at du ble svart med "RTFM", noe som rett og slett ikke er sant.
×
×
 • Create New...