Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Det norske markedet for øl og mineralvann er svært sårbart. Vi er glade i norske varer, og drikker lite importøl."

 

Jeg drikker importøl så jeg ser ikke problemet, legg gjerne ned de norske bryggeriene for min del. Det er vann i springen så brus er overflødig og overlat ølbryggingen til de som kan å brygge godt øl. Nordmenn flest har jevnt over elendig smak. Nordmenn elsker smakløst norskprodusert industriøl, det smaker så herlig og friskt. Fint at nordmenn har så usofistikert smak, da blir det flere godsaker på meg.

 

Det som kan iritere derimot er hvis disse usofistikerte folkene plutselig tømmer hyllene for importøl. :realmad: Hold dere til skvipet!

Lenke til kommentar

Har vel noe med prisen å gjøre også.

 

Det kan så være, men øl har hodt seg forholdsvis lavt i pris i forhold til mange andre varer. Jeg drikker heller én god øl til 30-50 kr enn å bøtte innpå med tikroners-øl. Jeg drikker for smaken, ikke for å få mest promille for pengene.

Lenke til kommentar

Er da faen meg ikke sånn at vi nordmenn ikke produserer godt øl eller mineralvann og det er ihvertfall ikke slik at det bare er billig skvip som blir produsert heller. De åndssvake meningene dine er greit men det der er faktafeil.

 

Det finnes ett og annet mikrobryggeri rundt omkring som lager ok saker.

Lenke til kommentar

Som sagt ovenfor her er Nordmenn flest for mest promille for pengene. Derfor kjøper de Øl som er produsert på grunnvann fra Tsjernobyl og på grunn av det smaker piss (ser på deg norske Tuborg, Carlsberg og alt det andre masseproduserte pisset). Det eneste vettuge øllet som kommer ut av Norge er Frydenlund. Ellers er det egentlig bare det mørke import ølet som er noe godt.

Lenke til kommentar

Vann slukker tørsten, kan også brukes til vask og matlaging.

Brus slukker ikke tørsten, og funker dårlig til vask og matlaging.

Brus er godt. Brus er flytande, og "slukker tørsten." Eg kjøper brus fordi eg vil ha noko søtt, ikkje fordi eg vil vaske opp og lage mat med det.

Det er to forskjellige ting, og ærlig talt er det du som er mest sau når du får til å lire av deg sarkastiske, sinte kommentarar om at nesten alle nordmenn har elendig og usofistikert smak. Eg brukte å tenke at tinga du skreiv for nokre år sida var kloke og innsiktsfulle, no spyr du berre ut elitistisk tull. Kvifor?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...