Jump to content

svelemoe

Medlemmer
 • Content Count

  2139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

svelemoe last won the day on May 12 2011

svelemoe had the most liked content!

Community Reputation

2985 :)

About svelemoe

 • Birthday 01/16/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19437 profile views
 1. Er C49RG90 brukbar med "bare" 1070? Går vel fint å spille i 21:9, og med freesync støttet av nvidia bør det vel gå som en drøm selv om det blir litt lav fps? Eller?
 2. Billig milwaukee er etter mine erfaringer på nivå med billigste bosch fra clas. Ryobi har en del bra verktøy, f.eks. muttertrekkeren, men ikke bry deg med batteri på kraftige ting som vinkelsliper/sag/arbeidslampe. Hadde satset på makita for større ting, og kanskje ryobi/dewalt på småverktøy som ikke blir brukt like hardt.
 3. Lakusland V3 er 2 år i dag! Screenshot fra første dagen, første øya jeg fant aka Soppøy. Hipp hurra osv, håper folk fortsetter med svett mc gaming i minst to år til
 4. Og den er helt ubrukelig utdatert, min "top artist" var kanskje på topp i september før jeg hørte 3x mer på noen andre, i følge last.fm i alle fall.
 5. Telenor reklamerer med best "fart" på sine mobilabonnement, når de mener båndbredde. Er dette lovlig? Virker utrolig misvisende, det må vel være falsk reklame. Lite vits i heftig bensinpumpe og dyser hvis tanken din er på 4 liter liksom.
 6. I denne tråden: "at noen opplever grusomt dårlig kundeservice er ugyldig og en hevnsak fra tek fordi jeg ikke har hatt noen problemer" Skjerp dere folkens. Er kritikkverdige hendelser plutselig en ikke-sak fordi du ikke bryr deg? Jeg fikk aldri sim-kort etter 2 uker og flere utsettelser av portering, dette er ikke snakk om "sen postgang", det ble tydeligvis aldri sendt. Nei, for dette er ikke nyheter. Skal nrk skrive om alle bilene som ikke kolliderte i dag?
 7. Selvsagt kan man se på netflix/amazon/hbo/youtube mye mer enn 3 timer per dag. Sperrer chili abonnement hvis ungen ser for mange episoder av peppa gris på nettbrettet samme uke som du ser litt for mye film/serier? Man kan være uenig i metodene som ble brukt for å bli sperret av personen i saken, men det burde bekymre alle hvor lett chili kaster deg ut uten varsel. Jeg bruker ofte 1-2GB av mitt 6GB abonnement på en dag, og går over til wifi når nødvendig. Hadde definitivt klaget hvis komplett hadde kastet meg ut for "unormal bruk".
 8. Kanskje dere kan sende denne til typene på elkjøp, som har klart å "fikse" skjermen min ved å kun lime på nedre halvdel. Ser jo virkelig ikke ut som noe man burde få til å fucke opp.
 9. Det er veldig flaut, og oppleves på absolutt alle titler HBO nordic leverer. Har tilgang via andre, men jeg føler fortsatt ikke det er verdt bryet å logge på. Kompresjonen ser verre ut enn youtube på 720p, og lydkvaliteten kan så vidt måle seg med en mp3 rippet fra youtube, tatt opp fra mobilhøytaller og lastet opp til youtube igjen. Prøvde å se Fargo episode 7. Der var plutselig lyden samplet ned fra 5.1 eller noe til stereo med 75% av lyden på venstre øre, og alle hørtes ut som de snakket fra en brønn.
 10. NordVPN er noe dritt. Ustabil og treg tilkobling til 75% av servere, og er du heldig med manuelt valg etter 10 minutter, får du kanskje 3-4MB/s. De tok også 36 dollar for automatisk fornying av abonnement, men fornyet ikke tilgangen min.
 11. Da bør du kanskje slutte å kjenne idioter. Har 976 torrents (alle linux-isos sjølvsagt *kremt*) og har hatt null virus, malware, adware, trojanere, noko som helst på 9 år med same PC. Dei einaste tjenestane som har rota vekk passordet/IDen mitt til uvedkomande er Adobe, Sony og Dropbox, alle betalingstjenester. Ulovlige metoder er unektelig 3x bedre enn å betale, sjølv om eg har canal digital, netflix, hbo, amazon prime video, utallige blurays og spotify er det KUN sistnemnte som er ett bedre alternativ enn "tyveri". Her må HBO og resten skjerpe seg og innsjå at verden faktisk er større enn USA.
 12. Akkurat, HBO nordic serverer så vidt 5mbps. FEM! I forhold til Amazon primes ~15, og Netflix med 15.6 på 4k-abonnement. Klassisk bluray (ikkje 4k) er vanlegvis 20-30mbps. Å sjå noko som helst med bitrate på 5mbps og flat lyd på ein 4K-tv er direkte jævlig. Men du får visstnok virus av alternative metoder i følge kloke hovud i tråden her, og vi vil vel ikkje risikere å bli "pc fri". Så vi får vel heller ta til takke med dvd-kvalitet i 2017, evt vente til 2018 på blurayen etter alle i universet har spoila alt.
 13. Kvifor oppdatere ein ein artikkel frå 2016 i staden for å lage ein ny? 55B6V er i alle fall upåklagelig. Fantastisk bilde, innsynsvinkel, antirefleks, OS, osv. Veldig bra oppskalering av vanlig bluray. Kanskje litt trøbbel med interpolation (om du vil ha såpe-opera effekten sjølvsagt) når svarte ting beveger seg over ett lyst område, litt slør bak på en måte. Litt laus minijack-tilkobling, men det er vel ytterst få som faktisk brukar den.
 14. Haha, er bildeviseren på desktop fortsatt slik at ramma tilpasser seg kvart bilete og pila du må trykke på er 10x10 piksler og flytter seg konstant? Kven skal moderere lokalt kjøp og salg? Skal det bli forbudt med den standard facebook-praksisen å markere som "free" og skrive 300kr i beskrivelsen? Jack of all trades, master of none.
×
×
 • Create New...