Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når jeg er på jobb og pantemaskinen har klikka helt og ikke fungerer lenger og kunder kommer inn og klager og maser om at jeg MÅ ta imot panten deres! Noe som gjør dagen min drit, er det noen som kan vise til lovverk som sier dette?

 

Jeg har søkt litt selv og finner en hel del svar på lignende spørsmål, men mitt er som følger: Er butikken min pliktig å ta imot pant dersom maskinen har streika?

Lenke til kommentar

Pollen! ><

Og ingen av øyendråpene jeg har ser ut til å fungere, så øya mine svir og klør døgnet rundt. Faen så frustrerende. Pøser jo på med nesespray og tabletter også, og har gjort det siden mars - da det fortsatt lå sne her og våren virka alt for langt unna, men ikke faen om det hjelper.

Lenke til kommentar

Uavhengig av jussen burde et være mulig for de fleste å ta flaskene med seg hjem igjen og prøve i morgen.

De som har en billast kan kjøre til en annen butikk.

 

Sendte vekk noen tullinger med et billass, da mener jeg billass aka en full Hiace uten bakseter, med flasker og kasser. Rett og slett fordi vi ikke hadde plass til det, ba de om å levere det på det lokale bryggeriet. Ble ikke så mye diskusjon, tror de skjønte at det var litt drøyt å komme med nær 5000 kr i pant til en liten lokal butikk.

Lenke til kommentar

Helvetes Sotra-røyk som kommer. Stinker dritt og ser faen ikke ut. Går ikke an å være ute og nyte været nå, takk for det.

 

Var litt ekstremt ja, så ut som det var tåke over Sotrabroen i 3 tiden i dag, og det ble ikke bedre når den begynte å trekke over Danmarksplass.

Lenke til kommentar

Uavhengig av jussen burde et være mulig for de fleste å ta flaskene med seg hjem igjen og prøve i morgen.

De som har en billast kan kjøre til en annen butikk.

 

Ja det må da være lov til å oppfordre folk om å gjøre det. Men om de insisterer så vil jeg tro de kan ta saken videre om de er idioter. Altså anmeldese til den rette instansen. Om det derimot får noe særlige konsekvenser vet jeg ikke.

Lenke til kommentar

Hva om folk bare lærte seg å pante en gang i uka :)

 

Minner meg om da jeg skulle pante og jeg møtte på 4-5 ungdommer med en svær tilhenger full av tomgods. Her snakker vi tilhenger av den større typen med høye vegger. Var lett et par k i tomgods der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...