Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

BBC har fucked up. Total krise. For de som ikke har 1min på linken så har Gary Lineker vært på Twitter å delt meningen mot innenriksministeren og BBC valgte å suspendere han fra match of the day pågrunn av det.

Og da går det jo som det må, Alan Shearer, Ian Wright og resten av de kjente punditene nekter å bli med av solidariske grunner, snakk om kommentatorer, managere og spillere som vil boikotte BBC osv.

 

Match of the day er en viktig del av fotball-England. Viser alt av høydepunktene og analyser, husk at 4-kampene ikke vises på engelsk tv, er også den lengstlevende serien bbc har og mange (inkludert meg) har motd som viktig del av helgetradisjonen.

 

BBC vil sende match of the day ikveld, men da kun highlights fra kampene og ingenting annet. Ikke sikkert det blir med kommentatorspor engang, så sier det igjen : BBC har fucked up.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bekreftet:  PFA(professional footballers Association) og kommentatorene vil ikke delta i dagens episode av match of the day. 

Ingen nyheter rundt match of the day 2(Mark Chapman som host, ikke Lineker) som går på søndagskvelden og dekker søndagskampene per nå. Men ser ikkje bra ut

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er jo helt håpløst.

BBC har fått en sjef med både bakgrunn fra og sterke bindinger til toriene og det er vanskelig å se noe annet enn at disse avgjørelsene er politisk motiverte.

Godt å se at alle står i solidaritet med Lineker, hans utspill og hans rett til å ytre seg, både kollegaer i BBC og klubbene i Premier League.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
MartinF skrev (20 minutter siden):

Men er det en jævel som har en mening om alt, men som vi aldri blir kvitt, så er den han nissen der.

Sant. Når det er sagt, jeg er ofte uenig med Piers Morgen i omtrent alt som er og selvom Tweeten hans er litt på spissen så er det en uting at folk ikke lenger får lov til å si meningen sin lenger. Alle har jo munnkurv i en eller annen form, og straffen er ofte karriere-ødeleggende. I noen tilfeller er det greit, men det er blitt litt for ille i min mening

Lenke til kommentar

Mange gode poeng der! Det høres jo ut som om den eneste grunnen til at de fjernet Lineker er fordi han kritiserte politikken som mange av disse høytstående "politikerne" i BBC støtter. Ganske spesielt at styrelederen i BBC har lov til å si hva han vil offentlig, men når Lineker gjør det så er det i mot BBC sine regler. Lurer på om det hadde vært det om han hadde stått på samme side av gjerdet som styrelederen.

 

 

Endret av Mr. President™
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...