Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig syns jeg at folk må få låv til å gjøre det de ønsker uten at det skal bli sure miner ut av det. selv om det innebærer f.eks. at et helt squad ligger og camper. Det eneste jeg har noe imot er idioter som tar en heli, fyller den opp med folk fra laget og kræsjer den rett i bakken 2 sec etter takeoff.

 

Er utrolig deilig følelse å snike seg rundt og ta checkpoints alene når mange på laget camper for så å flanke fienden rundt om kring. De blir ofte så konsentrert om camperne at de ikke bryr seg så mye om noe annet. :p

 

Gjør ikke meg noe at en hel squad ligger å camper - så lenge de forsvarer et viktig flagg i CQ eller er defendere på rush. Alt utenom dette, så er de noen egoistiske idioter som forsurer spillet for de andre ved å ikke bidra med noe positivt for andre enn dem selv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Skulle ønske squad leaders faktisk brukt "Q" på M-COMS / Flags, mye poeng å hente.

Ender som regel alltid opp med å starte en ny squad hvor jeg selv er leder, da nesten ingen gjør det.

Lenke til kommentar

Tror mye av hatet mitt mot recons som bare ligger i en ås en kilometer unna objective skyldes rush. Når man havner på lag med 4-8 som foretrekker å gjøre det fremfor å prøve å arme m-comen gjør det saken voldsomt mye vanskeligere. I Conquest ødelegger de ikke fullt så mye.

 

Det skader ikke mye med 4-8 recon som sniper i rush sålenge de spiller objektivene, men det å spille objektene vil da si og dekke et område hvor kansje ikke flesteparten av motstanderene er, og være veldig aktive med spote motstandere så de som angriper kan trykt bevege seg fra dekke til dekke framover.

 

Problemet er vandligvis at de ikke forstår at de har en support rolle, og bare alle jakter på kills der hvor det er størst mulighet for å få et kill. Og de som angriper objektiva blir flanka av langt flere spillere på det andre laget.

Lenke til kommentar

Flere som opplever at lyder blir borte?

Ja. Tror det.

 

Altså ikke at lyden blir totalt borte, men visse deler av lydbildet blir borte i en liten periode. Virker som det er en bug.

 

For eksempel de gangene man har noe som sprenger rett ved siden av seg, så får man sånn "mistet hørselen"-lyd. Noen ganger virker det som den kommer av seg selv, og at den varer for lenge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...