Jump to content

hugRmunR

Medlemmer
 • Content Count

  3818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

892 :)

About hugRmunR

 • Birthday 10/22/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Venter en pakke i posten. Ble sendt 10. april (har ikke fått sporing). Innenriks. Rart hvor tregt det går i Norge med tanke på at en pakke som ble sendt 20. april fra Taiwan kunne bli plukket opp 24.
 2. Kan vel legge det til som en "non-Steam game" med koden som er registrert på Sosial Club.
 3. Kan hende det funker å oppdatere drivere. Gjør underverker i spill som BF iallefall.
 4. Bruker selv faktor 50. Er rødtopp, så bruker det uansett. Driver å prøver forskjellige hver sommer. La Roche funker greit.
 5. Ville ventet til huden ser grei ut. Null flass og skorpe.
 6. Skal du ha norsk, bestill fra Cato Ringstad eller NFM. http://www.cato-ringstad.no/contents/no/d1.html http://equipnorshop.no/default.aspx?gid=525
 7. Nolduser. Burde faen meg være lov å klage på ting som ødelegger for spillere. Men men. Det at recon/professional ikke lengre har spawn beacon er kos.
 8. Og hva pokker har spillendrende whining med å være lei av badmins å gjøre? Badmins ødelegger moroa for folk. Bryter sin egen servers regler for å hevde se selv. Sparker folk som kommenterer ut av serveren osv. Miljøet er pillråttent.
 9. Ville ikke akkurat forventet meg mer ytelse av et fire år gammalt kort. G-Sync funker jo ikke på ATI/AMD kort da. Og du må ha over 30 FPS konstant for at den skal slå inn uansett.
 10. Elendige spawns har vært standard siden BF3
 11. lol Dette er nok ikke noe som skrives i historiebøkene akkurat lololololololol -_- Bedre kampanje, flere spillmoduser (hotwire er kos), infanterifokuserte brett, mer stabilt (iallefall for min del) Osv.
 12. Angry Joe er en noldus. Spillet er ufattelig mye bedre enn både BF3 og 4. Subjektivt så klart.
×
×
 • Create New...