Gå til innhold

Overganger og øvrige spekulasjoner - Arsenal


invalid_user

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Klarer ikke se Wenger signere enn ungutt med en buyback-klausul i kontrakten. Ikke hans stil. Tidligere har talenter han har utviklet reist bort, hvorfor gjøre det enklere for dem? Heller Remy enn Morata.

 

Hvem synes dere vi bør hente som ny backup-keeper? Jeg synes vi bør hente en gammel men god keeper, som synes det er helt greit å sitte på benken og som kanskje kan lære Woj en ting eller to. Håper vi henter Jaaskelainen.

Lenke til kommentar

Begovic er for god til å være andrevalg og ditto det samme med Szczesny. Vil som Brightside sier ha en "gamling" som er såpass erfaren at han kan presse Szczesny til å bli bedre og bedre, men som fortsatt holder nivået slik at polakken ikke "slacker av" samtidig som han heller ikke krever å være førstevalg. Hvem det skal være er ikke så lett å si. :p

Lenke til kommentar

Er ikke keen på Julio Cesar selv. Aldri vært en stor fan av han eller Casillas av samme grunn. Begge to er så veike i feltet at jeg blir direkte flau. Fantastiske på strek er de, men jeg foretrekker en rolig og kommanderene keeper bak der og der stiller ikke Julio Cesar sterkest.

 

Er ikke uten grunn til at ingen gadd å plukke han opp i 2012 eller i 2013 selv om han prøvde så godt han kunne å "hore" seg vekk til høystbydende.

 

Thomas Sørensen kunne vært et lurt valg, men han har vært ganske mye skadet de siste årene. Og det er ikke akkurat så lurt å ha et andrevalg som kanskje er ute store deler av sesongen. Pluss at jeg er usikker på nivået han holder nå til dags etter alle skadeproblemene.

Endret av Stefan_B
Lenke til kommentar

 

Skal med ny keeper? Har jo viviano :D

Nei, han var på lån denne sesongen.

 

 

Dessuten er han søppel. Forstår ikke hvorfor han ble hentet i grunn.

 

Vi ender nok opp med en gamling ala Schwarzer. Dog hadde jeg ikke sagt nei til Pantilimon (?) som visst er uten kontrakt i City.

 

In other news så ryktes det at Morata mer eller mindre er klar for oss. Dette melder "alle" spanske medier.

Så meldes det også at Vela har takket nei til å komme tilbake til oss. Også spanske medier som er kilde her.

Lenke til kommentar

 

 

Skal med ny keeper? Har jo viviano :D

Nei, han var på lån denne sesongen.

 

 

Dessuten er han søppel. Forstår ikke hvorfor han ble hentet i grunn.

 

Vi ender nok opp med en gamling ala Schwarzer. Dog hadde jeg ikke sagt nei til Pantilimon (?) som visst er uten kontrakt i City.

 

 

Og du har set mye av Viviano eller? Mine Serie A-venner mener han er en meget solid keeper, men har blitt hemmet de siste årene av lite spilletid. Han var en periode inne som andrekeeper på landslaget også, bak suverene Buffon.

 

Hvorfor i all verden skulle Pantillimon gå fra benkeplass i City ti benkeplass i Arsenal? Du har jo selv sagt at City er milevis bedre enn oss...

Lenke til kommentar

Så den ene kampen der han stod for reservelaget. Ikke bare hans skyld vi ble pisset på, men dog. Det er en grunn til at han aldri fikk sjansen for A-laget.

 

Såklart City er bedre enn oss. Det sier seg selv. Hvorfor han skulle velge oss? Tja, det kommer jo litt an på hvilke andre tilbud han får.

 

Jeg ser for meg at Wenger kan gå for ham. Gratis, vil neppe kreve usakelig lønn og vil muligens ta til takke med å sitte på benken. Han begynner dog å nærme seg en alder der han sannsynligvis vil ønske å være fast. Tror som sagt vi ender opp med en keeper midt i 30-årene.

 

Vi har jo også Damian Martinez i bakhånd. 21 år med lovende takter. Vært utlånt til Sheffield Wednesday denne sesongen. Ikke klar til å ta steget opp som 2. keeper, men muligens om et par år. Derfor tror jeg altså vi skaffer noe billig med erfaring.

Lenke til kommentar

Vi trenger en spiss sårt og hva gjør Wenger? Jo han henter Morata, en uerfaren 21-åring som kun kan score 3 meter fra mål. Selv 3 meter fra mål har han problemer med å treffe nettet. Har ikke hurtighet og HVERTFALL ikke god teknikk. En habil hodespiller er han derimot.

 

Vi trenger en som kan springe alene med ball, drible 2 stk før han avslutter pent med keeper. Helvette så forbanna jeg blir.. I tillegg har Real Madrid 2 års buy-back clause på Morata. Hvilket gjør at vi blir å selge han hvis han blir god i Arsenal..

 

Kjenner jeg får lyst å ta en stor fisk og stappe den ned halsen på Wenger. Han kan det å skuffe.

Endret av Vitex
Lenke til kommentar

Henter Morata? Hvor i helvete har du det ifra. Slutt å kritisere Wenger for noe han ikke en gang har gjort. Slutt å tro blindt på rykter.

 

Med din logikk så har jeg hørt at vi henter Di maria! Sykt bra kjøp av Wenger. En av Real Madrids beste denne sesongen og var banens beste i CL finalen. Kan ikke tro at vi fikk kjøpt han. Wow! Wenger kan det å overraske! Skjønner ikke hvordan han klarte å få til den overgangen! Gleder meg til å se han neste sesong.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...