Jump to content

Dapper Chap

Banned
 • Content Count

  6770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Dapper Chap

 1. Det skjer ikke, fordi dommeren så det. Hvis FA vil bruke den idiotiske unnskyldningen bør de sørge for at dommerne som ser det faktisk er kompetente. På tide å hente dommere fra andre land til PL.
 2. City uten Toure, Silva, Aguero og Kompany. Kjipt.
 3. Blitt gradvis bedre i det siste, men i dag så han ut som han ble alt for påvirket av buingen fra publikum. For noen skamløse jævla Stoke supporterne er som buer på han fordi Shawcross brakk beinet hans.
 4. Vi kommer ikke til å vinne ligaen, men vi kommer til å ende i topp 4. Ser ut til å bli en standard Arsenal sesong med en god halvdel av sesongen og en elendig, som til slutt ender på 4. plass. Håper bare vi kan komme litt lengre i CL denne sesongen og kanskje ny suksess i FA cupen.
 5. Men drittdommeren la listen ekstremt lav og ga Chambers to gule kort for to ting som til sammen ikke hadde vært ett gult i en annen kamp. Da må han dømme konsekvent for begge lag og gi den styggeste spilleren på planeten, Charlie Adams, rødt for det der.
 6. Alle drittlagene satser på store, sterke spillere, og er vanskelig å score mot på dødball. Spesielt for et lag som Arsenal som satser på små, tekniske spillere.
 7. Hvorfor skal det være det? Hadde han sluppet litt tidligere hadde det ikke vært gult engangMen alikevel så er det korrekt gult på Chambers? Nettopp. Hvis Chambers får gult for å legge hånden på ryggen til en motspiller så skal Adams ha rødt for det der.
 8. Hvorfor skal det være det? Hadde han sluppet litt tidligere hadde det ikke vært gult engang Han holder han nede. Ren sabotasje av spillet og usportslig. Rødt hadde vært fullt fortjent.
 9. For å beholde ballen. En corner kan være fin mulighet for motstanderen å ta en kontring, så hvis man er udugelige på cornere er det beste å ta de kort.
 10. Hvordan i helvete er dette ikke rødt: http://arsenalist.com/f/2014-15/stoke-city-vs-arsenal/charlie-adam-tries-to-decpapitate-alexis-sanchez.html
 11. DET ER FAEN RØDT FOR FITTEN ADAMS!!!
 12. Det er soleklart gult? Og Chambers er forbanna idiot som gjør sånt når han har gult fra før. Urutinert! Ingen av de to gule kortene skulle vært gule. Han la bare hånden på ryggen til Bojan. Må være lov med litt kontakt.
 13. "He's won more than you, he's won more than youuuu. Arsene Wenger, he's won more than you"
 14. HVORDAN I HELVETE ER DET GULT!??!
 15. RAMSEEEEY!!!! KOM IGJEN!!!
 16. Vi hadde aldri fått den straffen om det var 0-0.
 17. Straffe! Vi bommer sikkert
 18. Der ser vi hvor dårlig kjemi det er for øyeblikket. Cazorla mener pasningen til Flamini som kommer bak Welbeck, men Welbeck stopper den fordi han tror den er til han.
 19. Bra Wenger tar grep, hvertfall, men det er neppe noen vei tilbake.
 20. Jaja, når Sanchez bommer der er det liten sjanse her.
×
×
 • Create New...