Gå til innhold

Overganger og øvrige spekulasjoner - Arsenal


invalid_user

Anbefalte innlegg

Tenkte vi gooners trengte en ryktetråd vi også, selv om vi vet at Arsène ikke er så glad i å vifte med lommeboka.

 

Dagens rykter er:

Så er det opp til hver enkelt å bruke sunn fornuft og kildekritikk. ;)

Endret av iRoman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis Wenger skal kjøpe, mener jeg han burde gå for spillere som holder et høy nivå idag, og som ikke har potensiale til å bli jævlig god om 3 år. Også vil jeg helst at vi kjøper fra andre Premier League-klubber. Vi trenger spillere som kan prestere raskt, og ikke spillere som må bruke lang tid på å venne seg til ligaen/bruke lang til på å komme seg opp på nivå.

Lenke til kommentar

 

Slik jeg ser det grunnet det siste han sier om kun kjøper "if it suits us" så ender det nok ikke opp med en spiller som Dzeko, Villa osv (hvem hadde vel egentlig troen på at noen av disse kom uansett? :p) men en spiller som er forholdsvis gammel, har PL erfaring og er billig. Vet ikke helt hvem som passer inn i disse kriteriéne, men Henry er alltids velkommen tilbake, dog tror jeg at det er uhøyst uvirkelig.

Lenke til kommentar

Uansett hvem som kommer, må det være en som alltid kan prestere og som vet hvor målet står. Om det er Henry, Villa, Dzeko eller Nistelrooy driter jeg i, så lenge det er en som vet hvor målet står. Sistnevnte er vel kanskje ganske usansynlig, men jeg kunne tenkt meg å hatt han i Arsenal nå. Vi trenger en som kan bøtte inn 15++ denne sesongen, og om det er van Nistelrooy så er han velkommen viss du spør meg. Vi må se forbi drakta og prøve å glemme det som har skjedd.

 

Men seff, Henry hadde vert konge.

Lenke til kommentar

Villa blir nok for dyr tror jeg. RvN mener jeg er en stor risiko hva angår skader. Han spilte nesten ikke sist sesong og har vel kun vært involvert i en eller to kamper i år. I en av dem ble han skadet igjen.

 

Dzeko hadde vært veldig spennende, kan dog ikke brukes i CL. + jeg tror han må ha veldig lyst til å forlate wolfsburg for at det skal skje. Di sliter vel ikke akkurat med penger.

Lenke til kommentar

Som ventet, er Senderos på vei ut. Helt greit IMO. Han har hatt noen gode kamper for oss, men i bunn og grunn er han ikke god nok. Satt og så på Arsenal 7-0 Everton fra 2005 på ATVO i går, og til og med i den kampen klarte han å drite seg ut et par-tre ganger. Lo spesielt godt når Duncan Ferguson voldtok ham to ganger. ^^

 

Så da er spørsmålet: hvem kommer inn? Vi trenger en backupstopper, ellers er det full krise om Gallas eller Vermaelen blir skadet/suspendert. Ser ut som dette blir et travelt overgangsvindu for oss afterall.

Lenke til kommentar

Hvis vi skal gå for en stopper så bør det være en langsiktig erstatter på Gallas ja. Rodwell er spennende, men han blir vel møkkadyr ettersom han er et akademiprodukt hos Everton, samt at han har en relativt lang kontrakt (litt usikker her, men mener å huske at han signerte en i fjor). Subotic er jeg litt skeptisk til. Går rykter om at han er ganske god, men prislappen Dortmund har satt på ham er litt vel høy etter min mening. Men vi trenger absolutt noe høyde bak der ja. Kanskje Djourou er løsningen, men han er foreløpig skadet, så vi får se hvordan det går med gutten.

 

Wenger avslører også at han IKKE vil by på Balotelli, i følge .com. Jeg tror han kunne gjort en særdeles god jobb for oss. Virker som en djevelsk type, høy og kjapp, som kan terrorisere ethvert forsvar. TomW sier at han er en kuk, og det kan godt stemme det. Vet egentlig alt for lite om ham til å uttale meg her.

Endret av iRoman
Lenke til kommentar

Nei takk. Leste også at han og Andrey hadde en bust-up i garderoben i pausen av Slovenia-kampen.

 

Husker også en av hans første intervju da han kom til Arsenal, han sa noe sånt som "He is not my friend, he is only a colleague on the national team" da han ble spurt hva hans forhold til Pav var.

 

Dessuten, hva er sjansen for at Spurs gidder å selge han til oss for en billig penge? Og Pav er virkelig ikke verdt mer enn £7m.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...