Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Eriksen er vel kanskje mest sammenlignbar med Van de Beek i United-troppen. Men hverken Van de Beek eller Eriksen vil starte ofte når Bruno gjør det. Hverken fremfor Bruno eller sammen med Bruno. 

Hvis Eriksen er i United vil han få spilletid, men trolig ikke starte så mange kamper. Likevel, det vil nok ikke være noe som stopper han fra å være en del av Danmarks startellever i VM. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med slike uttalelser virker det fortsatt langt unna noe som helst overgang...

 

Move on.. Må gå for spillere som virkelig vil være i United. Har ikke klubben speidere? hadde ikke gjort noe å gå for spillere som går under radaren og hente til småpenger... 

Ikke mye som skal til for å oppgradere A-laget slik det er nå.🤷

Lenke til kommentar

De Jong er ett godt eksempel på hvor skada klubben er. United er skutt ned og ligger såret i en grøft og ingen vil hjelpe, hvertfall av de vi ønsker skal hjelpe oss. 
 

United har havnet i en limbo sone.  Der ingen store spillere tør gå til klubben. Pga de tror ikke på prosjektene som klubben har.  

Eneste måten United kan bli nr 1 igjen er å få opp en ny class of 92. Men enda bedre.  
Så det må speides og dannes ett nytt ungt lag. 

Det vil ta tid.
Og vi har flaks om vi spiller CL de neste 5 årene.  
 

Den røde tråden i United må endre helt. For den er helsvart om dagen.  
 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Andre klubber har begynt med signeringer allerede, mens hos oss så er det altså en som ikke vil til oss og C. Eriksen som er ryktene. For all del, Eriksen er en god spiller men vi må stikke fingeren i jorda også, han er ikke den han var og han blir ikke yngre heller. Jeg forstår ikke hva denne klubben driver med, men det må skje endringer i måten vi driver med overganger på fordi dette lukter ikke akkurat fugl

Lenke til kommentar

Andre klubber legger planer over hvilke spillertyper de ønsker, jobber langsiktig og velger ut spillere ut fra spillestil de ønsker. De har bestemt seg lenge før overgangen faktisk skjer at de ønsker bestemte spillere.

Vi har vel ikkje sett noen tegn til dette i United på mange år.

Lenke til kommentar

Synes klubben var ganske bra på overgangsmarkedet under Ole både 19-20 og 20-21 (mener fremdeles at det var en feil å gå for Ronaldo tho...). Ikke så lett å jobbe langsiktig med den tredje manageren på ett år, samt endel utskiftninger i sentrale roller i klubben.

Ang. de Jong, så mener jeg at det nøytrale svaret ville være å bare tørt svare at han er under kontrakt med Barcelona og at det er det jeg forholder meg til. Mens her legger han både til at det er den største klubben i verden og at han er fornøyd med å være i Barcelona.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
blured skrev (1 time siden):

Synes klubben var ganske bra på overgangsmarkedet under Ole både 19-20 og 20-21 (mener fremdeles at det var en feil å gå for Ronaldo tho...). Ikke så lett å jobbe langsiktig med den tredje manageren på ett år, samt endel utskiftninger i sentrale roller i klubben.

Poenget er at vi må tenke langsiktig, og vi kan ikke regne med Eriksen holder toppnivå i 6-7 år til. Så jeg håper at United har en direkte plan på dette, for det er noe "tregt" med hele apparatet vårt, og jeg syns også det under Ole selv om jeg er enig i at dette var en smule bedre under ham, dog vi leverte vel tidenes dårligste sesong med mange av spillerne han kjøpte (flere grunner til det selvsagt).

Men som sagt, det er så møkk frustrerende at samtlige (!) andre toppklubber bare får spillerne på ei fjøl og forsterker i alle åpenbare ledd der vi liksom ikke har noe på gang i det hele tatt. Håper virkelig Ten Hag får inn 4-5 spillere i sommer

Lenke til kommentar
blured skrev (18 minutter siden):

Aner ikke hvor pålitelig… Men hadde ikke gjort meg noe.

Med fem bytter per kamp fra og med neste sesong, burde det være lettere å få til å spille en hakket mer offensiv midtbane en tidligere. 

Han er nok topp 3 mest pålitelige av de journalistene som følger Spurs. Det har jo heller ikke vært massive ryktestormer rundt de Tottenham har signert, så det virker ikke usannsynlig at Eriksen mest er et navn avisene har funnet på. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...