Gå til innhold

Elpapi

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Elpapi

  1. Man må se det fra perspektivet til CR. Han er en rekord jeger og vil sørge for å bli stående i historie bøkene, som den med mest mål, så lenge som mulig. Helst for alltid. Men nå er det en kar fra Norge som smadrer alle rekorder og har alderen på sin side. Så Rekorden til CR er truet allerede og ingen så det komme. Da blir man desperat. Og alle som er oppe blant de beste uansett idrett, er de største egoistene. Så selv om man hater egoer. Så må man også elske dem. For uten egoistene ville vi aldri opplevd så mye glede også. Casemiro er jeg i tvil på VIL spille for klubben pga han VIL spille for United. Lønn er nok en stor faktor. Og det er forståelig. De unge har en drøm om å skape historie. Så kan man begynne og spørre seg om summen på Antony 100 mill euro ca. ukjent eresdiv spiller for de fleste. Og sammenligner han med prisen på Haaland som er verdens beste spiss. Han gruser Mbappe. Og Mbappe spiller i Frankrike, en liga som ligger langt unna nivået i PL. Så må man spørre om ikke fifa må sette utkjøpklausul på alle spillere/ett tak som er satt. For ingen hemmelighet at en klubb som United omtrent alltid må betale overpris, da alle ser hvor desperate klubben er. På tide og utvikle talenter selv, og selge sykt dyrt til de andre klubbene i verden.
  2. Beklager men sagt det før. Maguire Må bort. Han ødelegger sammen med fred.
  3. F er det United skal med Eriksen ? Er en grunn til at Liv og City drar fra. Og da fortsetter man ikke middelmådige kjøp. hvorfor ikke hente ett talent som kan blomstre
  4. JA Riise er den mest kvalmeste og fæleste personen i media. Forstår at Carew banka dritten ut av ham. og golf køller av Bellamy. Bare synd han ikke slo mere.
  5. Gjeng med idioter. Staten er kjeltringene her. Lovlige midler i Norge. Tobakk Alkohol Hva er mest skadelig av disse og Cannabis. Sett fra enn forskning. Fakta ! Alkohol og Tobakk er pesten isforhold til Cannabis. Men pga staten sier det er greit. Så tror nok idioter på det. Snakk om å være hjerne døde folk.
  6. Om de er i form så er det ikke så tamt ? Samler du på 5-10 plasser eller ? Når skal folk lære seg at United skal kjempe om titler! Det er hva man måler suksess etter. Og det laget der når ikke CL på en god dag engang. OGS 2 plass var en blanding av ett mirakel og hjelp fra de aldre. i fjor var en fasit på hvor man egentlig står!
  7. Kjøpte Xbox Series X i jula 2021. Og PS5 i Januar 2022. (Fikk kjøpt via CDON) Tidligere hatt Xbox One S Selv om kontrollen til PS5 er hakket råere med slå kontrollen mot håndflata for å tenne lys etc. og motstand i avtrykker knappen. Feks på COD. Så savner jeg formen til Xbox kontrollen. Den er bedre og spille med etter min mening. Spiller på 85 tommer Samsung tv med 120hz. Og merker ingen forskjell på konsollene i ytelse. På Battlefield 2042 er det mere lag på PS5 enn på Xbox x. Kan være pga antall brukere på server er mere?
  8. Så lenge de er vakre, så er det samme om de henger litt 😘hadde nok koser og kjørt mye motorbåt med de for det 🤣
  9. Alt er relativt når det kommer til hva som er dyrt.Men vil ikke kaste tven etter en sommer sesong. Insekter og sopp er noe dritt. prøver og finne luftehullene i Samsung QN tven jeg har i stua. Men finner ingen. TV-er slutta med lufting? tenkte om det fantes, kunne de tettes med silikon og lage mange små hull med nål. Eventuelt lime på super tett netting. Som man har i krana feks
  10. Hei. Har en veranda som jeg skulle hatt en tv på. Tenker og henge opp en Samsung the frame på veggen ute på verandaen. Veggen er skjermet for sol og regn. Noen som har testa tv ute på verandaen og vet om det funker i sommer halvåret. Forstår at tven må inn så fort det blir kaldere enn 10 grader på nettene. Men hva med dug etc?
  11. Spørs helt på hva man selv ønsker ut av livet. Man kan tenke seg både frisk og syk.
  12. Så de beste spillerne i United vil ikke spille CL fast? Hadde de berget 4 plassen som de kunne klart om de gadd. Har du sett kampene sist sesong eller? Ingen virket interessert i å spille fotball omtrent. Da er man så misfornøyd at man egentlig vil bort. Men som klubb så eier man spillerne i form for kontrakt. Å tror du virkelig de beste hadde blitt om de fikk free pass fra kontrakten sin? Har vært supporter siden 1987. Aldri aldri sett United så skada og handlingslammet siden Sir Alex ga seg. Dette er Rosenborg etter Eggen. Det funker bare ikke. Å at Ten Hag skal reise skuta. Nei. Null trua på. Er så mye som er feil med den klubben om dagen , at man må begynne helt på nytt. Se hver pre season. Ingen er klare før omtrent sesongen er starta. Spiller kjøp burde gjøres i det sesongen er ferdig.
  13. Negativitet ? Sannheten er vell mere riktig og si. Og alt er forståelig. 2 Plass med OGS. Inn med Ronaldo, Sancho og Varane. Total kollaps. Skjer noe i hodet på unge spillere.
  14. Finnes kun 2 kjønn. Enten er man født gutt eller jente. Av og til (i Norge mellom 5 og 15 barn) fødes med uavklart synlig kjønn. Årsaker: Kjønnsutviklingen styres av mange kompliserte mekanismer i fosterlivet og derfor er det mange forskjellige årsaker til usikker kroppslig kjønnsutvikling. Årsakene kan ligge på kromosom-, gen-, enzym-, hormon- eller reseptornivå. Genforandringene kan være nyoppstått hos barnet, eller være arvet fra en eller begge foreldre. Dette vil si at om man er født å det er uavklart gutt eller jente. Så er det noe feil med barnet som fødes. Til alt annet. Jeg er hvit og naboen min er svart. De som sliter med og forstå eller mener de er ett annet kjønn. Trenger psykologisk hjelp. Ikke noe falt med og være psykisk syk. Men hjelpe trengs. Det og være homo og oppføre seg som primadonna er heller ikke normalt. Finnes mengder med homser som oppfører seg normalt. De som skaper seg , må skjerpe seg. For de ødelegger for resten av dem.
  15. Kalibrering hos Elkjøp/Power er bortkasta penger. De fleste TV-er Ligger innstillingene ute på nett. Samt alternative innstillinger. Å viktig og huske på. Alle har forskjellige syn på fargene tv gir. Forskjellige lysforhold hjemme. Skal det være mest mulig likt. Så må alle ha helt mørkt rom. Uten lys som kommer inn fra ute. Samme pærer i lamper osv. Testa 2 LG C1 77 tommer. 1 med kalibrering hjemme. 1 uten kalibrering hjemme. På samme vegg. Samme lys etc. Tv uten kalibrering, men med standar innstillinger Var bedre for øyne mine. Med litt justering her og der. Ble det perfekt. Uansett ødla LG bruker opplevelsen med meny. Så ble Samsung QN95 85 tommer i steden. Ny tv. Kjøp Samsung. Eneste som kan tv i helhet.
  16. 3/10 https://m.youtube.com/watch?v=_DboMAghWcA
  17. Ronaldo vil vekk ser jeg. Uten CL er det døvt. For en som hele tiden skal sprenge rekorder og ha de lengst mulig. Så tipper jeg misnøye i stallen er stor. Og de fleste vil egentlig bort. Men klubben har satt sperre på flere spillere. Rashford er en spiller som garantert egentlig vil bort, pga han begynner tvile sterkt på United og han vil utvikle seg og spille CL. Han har tatt 10 skritt tilbake. Sancho angrer nok stort Martial har alltid virket misfornøyd. Men ingen vil ha han. Bruno vil også bort pga han har gått fra en hvem som helst til å bli en fantastisk spiller pga han kom til United. Men United holder han tilbake i utvikling Og mangel på CL Varane angrer nok også dypt på klubbvalg. Hadde gått på dagen om en annen klubb som spiller i CL hadde kjøpt ham. Tror også De Gea er møkk lei nå. Han begynner å eldres å vil nok vinne mere før han gir seg. Resten av stallen en møkk dårlige spillere. 1 keeper som suger i stallen 12 forsvarsspillere som suger i stallen. 8 midtbanespillere som suger i stallen. 6 spisser i stallen som suger. Det er 27 av 34 spillere i stallen som ikke ville hatt sjans på plass i Liverpool/Man City/Chelsea og en del av de hadde ikke spilt for Arsenal eller Tottenham engang. Det sier hvor forbanna ødelagt United er for tiden. Grattis Glazer og resten av admin i klubben.
  18. Werner. Du røyker for noe a? Ville heller hatt en 3 divisjons spiss enn Werner. Tviler det er flere spisser som klarer å brenner flere sjanser og er mere håpløs enn han foran mål. Han er en spiss som ikke takler PL. Var god helt til han kon til Chelsea.
  19. Rasistisk motivert av muslimer er dette. Så hvor er rasistiske overskriftene ? Hadde det vært omvendt. Vet alle hva som hadde stått som overskrift. Rasehat/rasistisk angrep etc etc. På tide at man kaller en spade for en spade. Dette er rasistisk fra muslimer mot nordmenn.
  20. Har du eller du blitt spurt om du vil gi vekk 10 milliarder av pengene våres ? Til og hjelpe Ukraina? Når staten nekter og sette ned drivstoffpriser,strømpriser, renten matpriser etc etc. Jeg har ingen ting imot å hjelpe Ukraina. Men kanskje hjelpe sitt eget folk først. samt Putin burde ta den regningen Glemmer de forbanna politikerne at de jobber for det Norske folk! Ha huset ditt i orden. Før du hjelper andre. Norske stat er ikke ett demokrati. Men ett Diktatur stat. De på tinget gjør kun ting som gangner dem selv. Men aldri for folket. Hypotetisk sett. Hadd jeg vært milliardær. Ville jeg ha utlover dusør på politikere. Hypotetisk sett. For de driter i deg og meg. De hever million lønner og må ikke forholde seg til det 90 prosent av Norges befolkning må forholde seg til. Stortinget er en bhg. Der alle innad i gruppa skal få bestemme og være med på leken. Men alle utenfor bhg. Er utelatt. Se på penge bruken for å få taliban hit. de pengene burde vært brukt på det Norske folk. Samme med u-hjelpen til andre land også. Eller budsjettsprekkene som Stortinget gjør hvert eneste år. Norge kunne vært ett fantastisk land og bo i om de som styrte, husket at de er valgt av folket for å jobbe for folket. Skulle sett private bedriftetsledere holde på sånn. Når de er valgt av ett styre/aksjonærer. Lederne ville vært sparket på dagen.
  21. Elpapi

    Sex med dyr

    Tror du har en skrue løs. Og du er kanskje en av de som står i stallen og knuller hester. Hunn skrives Hund. Nå dreper dyr mennesker hele tiden uten samtykke. Og dyreverden er brutal. Aper knuller ape unger. Pingviner voldtar. Mange dyr driver overgrep, og drap uten samtykke. Sånn er dyreverden. Bare se på mennesket beste venn. Har du mamma hund og hann valpen hennes. Så knuller den unghunden mora si, om han får mulighet. Dette er jo hva som skiller menneske fra dyr. Dessverre er det ikke alle mennesker som har kommet så langt i utviklingen at de skiller seg fra dyr. Så vi har drap og voldtekter mellom mennesker uten samtykke i dag også.
  22. Lurer på hvor mange som tror på prosjekt United om dagen? United er ikke lenger UNITED i munn på de store spillerne. United har blitt som å si Everton. Man kjenner til de. Men der stopper det opp. Ingen klubb man ønsker og spille for, om man er en stor stor spiller. Sitter med ett spørsmål om Haaland hadde gått til United om OGS hadde fått skuta på rett vei. Dette mest pga en uvanlig utkjøpsklausul Haaland visstnok skal ha i City. Den krever man ikke inn i kontrakten om man vil bli i klubben. å hvertfall ikke i PL. Der det er veldig uvanlig. Eller er det så enkelt at han ønsker seg helst til Real eller Barca i fremtiden. Når det kommer til kjøp og salg i sommer. En ting som er en sinnsyk svakhet i United, det er hvorfor de aldri klarer og sikre seg spillere med engang sesongen er ferdig spilt. Så det er i boks før pre season starter. Hvorfor klarer alle andre sånt. Men ikke United. Klubben må selges og hele adm må byttes ut. Finnes ikke en spiller som er interessert i å komme til United, jeg vil ha i United. Pga om Barca selger de jong feks. Så er det pga Barca har veiet, målt og funnet han for udugelig for Barca. Unge talenter må inn. Unge sultende spillere som er desperate etter å blø for drakta. Varane og Sancho er gode eksempler på spillere som kom i fjor, men utrettet lik null. Pga de har ikke innstillingen.
  23. Noen som har testet Klomipramin mylan mot angst? Erfaringer/bivirkninger ?
  24. 😊 Beste hadde vært om det gikk an og fjerne angst etc fra hjernen. Vet de lobotomerer i Sverige i form av laser. Men om det er å anbefale tviler jeg sterkt på🤣 Når man lever fengslet i sin egen kropp i sitt eget hus. Så blir man automatisk desperat. Og hvertfall når man husker hvordan livet var uten angst. Å man forstå ikke hvorfor man aldri kommer tilbake til det punktet. Den normale følelsen osv. Min beste venn er angsten. Selv om jeg forstår at det er min værste venn.
  25. Kan hende at jeg har litt over snittet erfaring med Cannabis/Marijuana.fra ungdomstiden. Når jeg var 15-20 år. Både bruk og salg.. Røyka ca 10 Jointer per dag den perioden. Husker at det ikke var heldig for tilstedeværelsen i dagliglivet. Levde i en sky som alt var perfekt i utenom at man aldri var ordentlig til stede.
×
×
  • Opprett ny...