Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spørs hvor lenge det varer. Så den GTA Mythbuster-videoen der de sa vi kan gjemme oss for politiet i busker. Prøvde det selv, men det funket ikke. Politiet visste ikke helt hvor jeg var, men de visste i hvilket område jeg befant meg i. Resultatet var at helikopteret surret over meg uten å se meg, og noen politifolk lette rundt omkring, helt til en av dem begynte å skyte. Mulig det gikk å gjemme seg i busker før, men det går nok ikke nå lengre.

 

Jeg tror det bare fungerer hvis du ser dem med søke-"kjegle", ikke hvis hele kartet blinker blått og rødt. Jeg gjemte meg i busker flere ganger i kveld. Så at det kom en blå ring rundt meg når jeg var skjult.
Lenke til kommentar

Jeg tror det bare fungerer hvis du ser dem med søke-"kjegle", ikke hvis hele kartet blinker blått og rødt. Jeg gjemte meg i busker flere ganger i kveld. Så at det kom en blå ring rundt meg når jeg var skjult.

Akkurat der har vi noe jeg synes begynner å bli svært irriterende. De søkekjeglene følger kun minikartet, og har fint lite med det som faktisk foregår å gjøre. For å ta et eksempel hadde jeg noen politifolk etter meg, men bare som de kjeglene. For å prøve å slippe unna løp jeg til fots mot kanten av broen, hoppet ned til etasjen under, løp bak noen bokser og ned i en liten grøft. Her gjemte jeg meg bak en stor stein, så det ville ikke være mulig for politiet å se meg - trodde jeg. Selv om de hadde visst nøyaktig hvor jeg befant meg ville de ikke ha hatt mulighet til å se meg fra broen, og når de ikke engang så at jeg hoppet med burde jeg være trygg.

 

Men neida. Søkelysene kom sakte drivende mot meg, så jeg krøp bak en stor kasse, der i umulig kan ha sett meg. Men da kjeglen traff meg på minikartet ble hele kartet rødt, og politet kom løpende. Hvordan i helv... kunne de vite at jeg satt der? Det var bare to stjerner, så det var ikke noe helikopter. Det var ingen andre politifolk der heller, og de kunne ikke se meg før jeg stakk hodet ut. Men de visste at jeg var der likevel?

 

Om dette hadde skjedd en eller to ganger hadde det vært irriterende, men det skjer så godt som hver eneste gang. Om jeg står under en bro og politiet kjører oppå broen, vil de likevel klare å se meg under broen (tvers gjennom betongen) om jeg kommer innom den kjeglen på minikartet. WTF?

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Det der kan like godt være en begrensning som følger av konsoll, enn utvkler. Ser for meg en nøyaktig beregning av LOS for flere entiteter samtidig suger mye ressurser når hver eneste stein, boks, bil, lyktestolpe, tre (you catch my drift) skal berenges. Regner med RG har valgt kun visse elementer i denne beregningen og heller brukt de utrolig dyrebare ressurserene på en konsoll til andre mer synlige ting som f.eks. mer interaktiv AI og grafiske elementer. Forståelig, selvom jeg personlig ville foretrukket "perfekt" LOS for mer innlevelse.

 

Dog med det sagt, en bro burde selvfølgelig være en del av beregningen og regner med dette er en bug :)

Endret av Vizla
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

blablabla

 

hvis du ser på minimapet. så er pilen som representerer deg grå når du har gjemt deg på en slik måte at politiet ikke vet hvor du er, er den hvit derimot så vil du med stor sjanse bli oppdaget så fort du havner innenfor kjeglene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Så nettopp youtubevideo der en kar kjørte på flyplassen uten å få wanted level. Hvordan klarte han det????

kjøp hangaren til 1,3mil enten med micheal eller franklin. da kan du freeroame flyplassen til du dåner :)

Lenke til kommentar

 

Jeg brukte dette. Du kan velge hva du vil se (stunt jumps, letter scraps, ufo-deler osv) og du kan trykke på de og se en kort video hvordan du finner tingen

..men nå må jeg bare mase litt igjen...dette er jo bare by-delen av kartet...jeg har lett en time etter nord-delen men finner den ikke...den er sannsynligvis rett foran øya på mæ men...typisk når man leter etter noe..

 

gidder du? en link til norddelen? meget takknemlig :)

 

 

 

Jeg er ikke ute etter no spoiler, vil ikke vite hva som skjer men vil gjerne vite om dere synes det var verdt det - å bruke så mye tid på å samle dem alle?

Jeg er ca halvveis nå på spaceparts og letterscraps, tar bare de som ligger imellom A og B f.eks på vei til et oppdrag, så det ikke blir for mye leting av gangen, funker det :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...