Jump to content

Baron12

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I følge avdelingsleder så hadde det skjedd en glipp i datasystemet, og jeg skulle egentlig fått beskjed mye tidligere. Jeg fikk en beklagelse, og feilen skulle bli rettet opp i.
 2. Jeg mener å huske at Silk cut var en mild sigarett, men det er over 10 år siden jeg sluttet å røyke. Så jeg kan huske feil.
 3. Takk for tipset. Jeg skal sjekke det ut. Jeg føler at arbeidsgiver en del ganger gjør endringer i turnus i siste liten, spesielt rundt jul og påske-tider.
 4. Er det noen av dere som vet hvor lang tid på forhånd, en som arbeidstaker skal bli varslet. Når arbeidsgiver gjør endringer i turnus. Altså endring av tidspunkt, eller flytting av vakter (dagtid/seinvakt).
 5. Det der blir som å fiske uten fiskekort. Om du vil være real mot partneren din, så er det nok best å spille med åpne kort. Du får legge saken på bordet, og ta det der fra. Det kommer ikke noe godt ut av at du møter andre kvinner på si.
 6. Baron12

  Sliten av ny jobb

  Jeg begynte i ny stilling her i høst, men kom fram til at jeg ikke maktet å stå i den. Det at jeg ikke maktet jobben min, førte til at jeg ikke var tilstede i hverdagen. Det har gått ut over familien, og da var ikke valget så vanskelig. Jeg går tilbake til en tilsvarende stilling som jeg hadde før. Det er ikke lette valg du står ovenfor, men du får prøve å veie fordeler og ulemper opp mot hverandre.
 7. Det skal bli jævlig deilig å ikke stresse med å få i meg nok søvn, og heller fokusere på noe annet her i livet. Nå må jeg bare holde ut de siste vaktene.
 8. Da har jeg sagt opp stillingen som nattevakt, og skal begynne å jobbe bare dagtid fra åttende februar. Nå har jeg bare tre nattevakter igjen, en i natt og to i neste uke. Jeg kjenner at det skal ble deilig med normal døgnrytme igjen.
 9. Jeg digget faktisk serien, det er en spennende serie om en viktig del av mellomkrigstiden. Berlin var faktisk en av de mest tolerante byene i verden. Når en tenker på sex, drugs og homofili. Dette var selvsagt før den kom en turist fra Østerrike på besøk. Jeg kan anbefale den danske serien Alfa og den svenske serien Top dog på sumo.
 10. Jeg fanget en mus i dag, og håper at det blir den eneste. Jeg sjekket alle hjørnekassene på huset, og stappet inn stålull i hull og sprekker. Jeg fikk tak i 8 ruller ( rullene er på 4 meter) med musebørster, som gikk med til å dekke til hull under kledningen. Jeg fikk også anbefalt av ett skadedyrfirma, at en kan også bruke hønsenetting til å dekke hullene. Det kan også være lurt å sjekke at gitter bakom ventiler er hele, siden at Musa kan komme inn der også. Ha en god musejakt folkens..
 11. Jeg jobbet for ca 20 år siden også, da hadde jeg ingen problemer med å sove etter nattskift. Da jobbet jeg ofte prosjekt innenfor industrien, og varigheten på prosjektene var ofte 14 dager. Da bøttet jeg innpå med battery/redbull og kaffe uten at det hadde noe å si på søvnkvaliteten. Nå som jeg har blitt 43 år, og fått meg ny utdannelse og jobb innenfor helsevesenet. Så mange år på dagtid, ble omstillingen nattarbeid vanskelig. Denne uken jobber jeg; natt, natt, frir, fri, natt, natt og natt. Så langt har søvnen vært; 4.5 t, 6 t, 4,5 t, 13 timer!!, og i dag nada. Jeg har en mistanke om hva som gjør det, telefon-titting igjennom natten. Jeg har en passiv-nattevakts-jobb, hvor jeg ser på folk sover. Hos er det vanlig at folk ser på film/serier hele natten. Jeg har funnet ut at hjernen blir «giret/stresset» ut av det. Så stresser jeg av, at «hjernen-stresser». Så det blir en ond sirkel ut av det. I natt blir det bare bok, ingen telefon-bruk. Jeg vet at dette ikke er helt sunt, og det er lett å gå på en smell her. Jeg har vurdert oppsigelse, men jobbene vokser ikke på trær her ute på bygde-Norge..
 12. Hos meg har det kommet litt lengre, er jeg redd. I dag oppdaget spor etter mus under kjøkkenvasken. Jeg kjøpte meg fire feller på Felleskjøpet, som jeg håper skal gi resultater i løpet av natten. Jeg kommer nok i løpet av mandagen til å ta kontakt med et skadedyrfirma som kan ta en sjekk av huset, og hjelpe meg til å få tatt knekken på faenskapet.
 13. Det største problemet for meg, er de hurtige endringene av døgnrytmen. Når en i perioder bare har fri 2-3 dager mellom skiftene, merker jeg at kroppen sliter med å omstille seg ( eks: 4 dg på, 2 av. Deretter 3 fri, 3 på. Deretter blir det 4 fri. 2 på, en fri, 4 på. Så har jeg heldigvis en uke fri). Det er ikke rart at kroppen blir litt fucka. Sjefen sa at hun skulle se på turnusen igjen, slik at vi kunne gå en uke på og en uke av. Det var ikke aktuelt at jeg gikk tilbake til dagtid. Jeg har vurdert å slutte, men det er ikke akkurat så mye jobber ledig for tiden. Jeg kommer til å ta kontakt med fastlegen uansett. Ps. Jeg jobber i helsevesenet.
 14. Tusen takk for gode tips.
 15. Jeg får ta kontakt med fastlegen om å høre hva han mener om saken. Jeg har sagt i fra til sjefen at jeg kan gå ned i stilling, siden jeg mener at turnusen min er litt hard. Jeg har 12 ukers turnus, hvor i noen av ukene er det dårlig overgang mellom fri og jobb. Denne uken jobber jeg torsdag-mandag. Jeg neste uke har jeg fri tirsdagen, og jeg skal jobbe onsdag/fredag. Har fri fredags morgningen og helgen. Deretter skal jobbe mandag-torsdag. Deretter har jeg fri i tre dager, og så skal jeg jobbe en uke, med torsdagsfri. Deretter har jeg en fri-uke. Problemet er at det er ikke mye fri mellom arbeids-periodene, og overgangen fra fri til jobb blir litt vanskelig. Når jeg er inne i arbeidsperiode, da går det greit med sovingen.
×
×
 • Create New...