Jump to content

Baron12

Medlemmer
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jepp, det virker som at svindlere blir mer og mer flinkere til å komme opp med nye svindelmetoder. Slik at en som bruker, må passe mye mere på. Jeg har nå byttet søkemotor fra Google til Yahoo, og jeg vet at med Google får en et bedre søkeresultat på norske søk. På internasjonale søk er vel Yahoo fremdeles best? Jeg har lurt på om jeg skal heller prøve DuckDuckGo, siden den appen ikke lagrer og søk. På den måten blir vi vel ikke offer for profil-bygging og reklame. Hvilke av disse søkemotorene ville dere ha brukt? Kalender-spam, er spam som legger seg inn i kalenderen på telefonen din. Hvor du får varsler/invitasjoner til ulike arrangementer.
 2. Er det bare meg, eller er det flere av dere som har opplevd at nett-svindlere har vært veldig aktiv i det siste. I den siste tiden har jeg vært utsatt for sms og kalander-spam på telefonen. Den siste forsøket på kalender-spam var ett uskyldig google-søk på en HBO-serie (Michael Peterson). Da er det godt at en har tungen beint i munnen, og ikke laster ned ting en ikker bør.
 3. Om du har veldig vondt, ville jeg ha vurdert en tur til legevakten. Der kan de vurdere hvilke undersøkelser som er nødvendige, og om du trenger å operere ganske snart.
 4. Baron12

  Giftrfi tobakk

  Tja. Jeg tror ikke at du får kjøpt tobakk helt sånn uten videre. Her kommer nok tolletaten inn, og bestemmer at dette kan du nok ikke importere inn på egenhånd. Hadde du levd fram til 1900, så hadde nok staten vært mer lempelig med hva du importerer inn. Jeg regner med at Tidemans fabrikker helst vil selg deg ferdig behandlet tobakk, så det er nok ingen vits å banke på døren der heller. Den eneste muligheten jeg ser du har, er å kontakte en tobakks-bonde i Sør-Amerika, og kjøpte direkte fra han. Deretter må du nok stå for transporten selv, og enten smugle eller spørre tollerne på Svinesund om du kan tolle tobakken inn til Norge. Jeg aner ikke om en privat-person har mulighet til å gjøre dette lovlig, og jeg tipper nok at dette eventuelt er ganske dyrt.
 5. Det vil alltid være opp og ned-turer i alle forhold, og samlivet må jevnlig vedlikeholdes for at ting ikke skal skli ut. Jeg anbefaler at du setter av tid med partneren din, og prøver å finner ut av hva en kan gjøre for å få ting på skinner igjen. Lykke til.
 6. Det du beskriver er et typisk lege-problem. Bestill deg en time, og be legen ta seg en titt. Da skal du se at ting løser seg, og da slipper du å bekymre deg mer.
 7. Baron12

  Medie-utløst hodepine

  Helt enig med de to siste innleggene. Her gjelder det å ha en «skru av knapp» på sosiale medier og i hodet. Det er lov til å hygge seg, selv om det foregår ondskap ute i verden. Dersom en går å grubler og bekymrer seg for alt mulig, da er det lett for å gå på en smell.
 8. Jeg vet av erfaring at høyt forbruk av kaffe kan føre til litt uheldige bivirkninger. Hos meg fører høyt forbruk av kaffe til luft og oppblåst mage. Jeg blir mye bedre når jeg kutter ned kaffen, men om jeg avstår helt for lenge. Da blir jeg bare sur og tverr, så her gjelder det å finne en balanse som fungerer i hverdagen.
 9. Jeg ville ha tatt kontakt med fastlegen, og tatt det der fra. Det kan være at ventetiden er lang for å få komme inn på dps. Misforstå meg rett, men ventetiden avhenger litt om hvor «syk» du er, dessverre. Jeg vil ha tatt kontakt med en privatpraktiserende psykolog, der kan du komme til uten henvisning og ventetiden er ofte kortere. Du kan også få psykolog over nett, jeg vet at onlinepsykologene tilbyr sine tjenester over nett. Disse tjenestene er oftere dyrere, enn det offentlige. Men du får raskere hjelp, om du har behov for det.
 10. Jeg ville ha satt i gang med å sette ut feller og gift, på ulike plasser hvor musa har vært. Deretter ville jeg har sjekket hvor musene kommer inn i bygningen. Etterpå ville jeg ha tettet disse åpningene. Åpninger kan du finne under kledningen (mangel på musebånd),hull i overgangen mellom grunnmur og vegg, mangelfull sperre i ventiler eller luftekanaler og mangelfull tetning rundt rør. Muse-dritt og urin kan føre med seg smittsomme sykdommer som ikke alltid er like hyggelig å få i seg. Døde mus/rotter i konstruksjonen, fører nesten alltid med seg en søtlig odør som ofte setter seg i hele bygget. I mange tilfeller må det åpnes opp i vegger/takk/gulv for å finne rakkeren. Det kan være dyrt, om du ikke har en egen skadedyrforsikring.
 11. Baron12

  Legetime pr e-post

  Det finnes en god del lege/psykolog-hjelp over nett, men du må huske på at dette koster mer enn i det offentlige. Fordelen er at ventetiden i det private er en god del kortere, dvs at du får raskere helsehjelp. Jeg har noen ganger brukt det private-helsevesenet, når jeg ikke har orket å stå i lang behandlings-kø.
 12. Baron12

  Tiktok

  Hehe. Jeg burde nok ha vært flinkere til det ja. Jeg fulgte i hovedvekt personer som drev med trening og livsstil, men av og til datt det inn noe merkelig som jeg trykket inn på for å se. Det var nok derfor at jeg fikk inn mer av det merkelige inn på feeden. Jaja, men nå er jeg ferdig med tiktok.
 13. Baron12

  Tiktok

  Jeg ble overtalt av noen kollegaer av meg, i laste ned tiktok. Jeg klarte å ha appen i 2 uker, før jeg nå i kveld slettet hele dritten. Her var det faen meg mye merkelige ting som folk la ut; noen tigget etter penger, noen la ut hvor psykisk syk en er, andre satt bare å pratet bullshit om et eller annet uinteressant tema. Jeg ble egentlig ganske overrasket over hvor lite selvkritisk folk er, og at folk ikke tenker seg godt om to ganger før de legger ut noe. En del av kommentaren var ikke alltid helt innenfor heller nei. Jaja, huff og huff. Nå har jeg fått blåst ut nok frustrasjon for dag….
 14. Hei . Jeg hadde ikke orket å involvere meg i et slikt familie forhold, du havner fort i mellom barken og veden. Slik du beskriver det, har han ikke klart å legge dette med ex-en bak seg. Han bor til og med vegg i vegg. Jeg hadde ikke orket å leve slik, det hadde fort blitt litt mye ubehagelige situasjoner ut av det.
 15. Ja, ellers hadde jeg vel ikke gjort det.
×
×
 • Create New...