Jump to content

Skipstrixy

Medlemmer
 • Content Count

  2028
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Skipstrixy

 1. En vesentlig forskjell på spillene er at på PS4 må du betale 395 nkr i året for å spille online, det slipper du på PS3 utgaven. Hvorav onlinebiten på PS4 er bedre.... og herre gud..... 400 kr året, hva er det da mann?? Det er jo en symbolsk sum.
 2. Ca... Nøyaktig 2 - 6pk med Frydenlund Fatøl... Men jeg kutter heller ned på mat, isteden for øl! :-P Men folk er jo så gnien at det er trist :-P
 3. Jeg kjøpte det igjen på PS4, og jeg angrer ikke :-) Er litt forskjeller i enkelte oppdrag (så vidt jeg husker!!) og spillet går naturlig nok mye smoothere på PS4 i forhold til PS3. Kjøpte det til PS4 mest for å leke meg online.... Men har kjørt igjennom singleplayeren en gang til og ... :-)
 4. Det er bare å legge meg til! :-) Er på sjøen nå i et par uker til, så kan ta litt tid før jeg aksepterer! :-)
 5. SPØRSMÅL!!!! Kan man lage en slags chatte-gruppe (team speak) via PS4 uten at man er i et spill? Altså, kan man sitte å snakke ilag uten at man spiller, for så å avtale hvilklet spill man skal spille etc? Grunnen til at jeg lurer er at jeg har en kompis som har flytta til Vietnam for å jobbe et par år, så eneste sosiale omgangen vi har den neste tiden er når vi spiller ilag.... Skype er jo et alternativ (via PC) men hadde vert mer praktisk om man slapp å rote med laptopen....
 6. Hvorfor i all verden spiller K/D ratio noen rolle??? Advanced Warfare var forresten utrolig skuffende...... Gi meg en re-make av Black ops, så er jeg med.....
 7. HEI! Om her er noen som spiller online på GTA5 (PS4) Vær så snill å legg meg til på PSN da!! ;-) Trenger sårt flere folk å spille med!! :-) Takk ironmaid91 heter jeg på PSN
 8. Hvorfor ikke? Litt mer sån: 4 uker jobb, 4 uker ski og AoE når jeg har tid, harde tider nå om vinteren! ;-)
 9. Varer sammendraget like lenge som livet? :-P Kan man gjøre små forandringer? I så fall kan dette bli interessant!
 10. Lurer på om pcen min vil kjøre det... den var jo RÅ for et pr-tre år siden...
 11. http://aok.heavengames.com/university/walkthroughs/aok-es-campaigns/ For oss som ikke har mulighet til å spille online enda
 12. Jeg tror ikke de vil holde formasjon ved attack move. Defor jeg pleier å lage en 2- 4 forskjellige grupper med soldater, og hot-keye disse. Da har jeg sån passe kontroll på hva dem driver på med på slagmarken. Kan da lett få gruppe 1 og 2 til å angripe et bestemt mål, gruppe 3 til å angripe soldater som måtte prøve å hindre meg, og gruppe 4 til å dekke meg (feks ved å kun ha skyttere på gruppe 4). Dette har funket greit nok for min del :-)
 13. Du kan jo merke av en gruppe og Ctrl + 1 og neste gruppe med Ctrl + 2. Da har du to grupper. Og du kan syre hver av dem ved å trykke 1 og 2 (for så å styre dem med musepekeren) det er lettere å holde kontroll på dem da, om du skal være litt mer strategisk... Om de ikke skal gå i formasjon, pleier jeg å ta hele gruppen til å angripe ett mål, om de da står i Offensive (sverd symbolet) så vil de spre seg utover av seg selv. Må huske at spillet er fra 19-pil og bue.. Så man kan ikke forvente seg all verden!
 14. Kjipt å sitte i Nordsjøen nå, uten nett til å spille på!
 15. DOH! Hadde jeg vist det for noen uker siden så hadde jeg spart meg noe lapper.... Men men.... Er ikke noen mester på data.
 16. bare gønn på med bruker navn til steam folkens, så legger jeg dere til så snart jeg kommer meg hjem fra stålholmen hvor jeg jobber! :-)
 17. Hva mener du med "Parallels" ? Noe man trenger for å spille ilag?
 18. Vanskelig for meg nå de neste par ukene. Stuck i nordsjøen atm! :-) Men blir gjerne med ved en litt senere anledning. Om man greier å samle litt folk fra norge slipper man kanskje unna den verste laggen og
 19. noen som kunne tenke seg å spille litt online etter hvert da ?
 20. http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Empires_II:_The_Age_of_KingsDet står jo at AoE 2 også er på Mac? HD versjonen via Steam er ikke tilgjengelig på Mac. Orginalen fra 1999 (Age of Kings) var vel så vidt meg bekjent tilgjengelig også på Mac.
 21. Er ikke HD-versjonen på mac? Eller er det ikke på steam til mac? Man får AoE2 kun på Windows desverre (men om man liker å drive på med data, skal det jo såklart finnes metoder for å spille Windos versjonen på Mac.). Er ikke laget en offisiell Mac-versjon. Dette alene, fikk meg til å kjøpe meg en billig lap-top så jeg kunne spille når jeg er på jobb! :-P Bruker jo vanlig vis Mac til alt annet.
 22. og det skal vist være 80% off på steam nå (vet ikke hvor lenge det varer)! Det betyr at du får omtrent ubegrenset underholdning til rundt 20 NOK!
×
×
 • Create New...