Gå til innhold

To WD 1TB essentials


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er sikker på at begge fungerer ja, funker om jeg kobler til hver for seg.

 

Det er nok noe med konflikter her, i diskbehandling ser jeg begge, men den ene er Frakoblet fordi den har en signaturkonflikt med annen disk.

Prøvde å endre stasjonsbokstav på den ene når kun den var tilkoblet. Når jeg så koblet til den andre fikk den automatisk samme bokstav.

 

Når jeg har begge tilkoblet får jeg kun lov å endre bokstav på den som ikke er frakoblet...snodige greier, men må være inne på sporet her?

Lenke til kommentar

Jo nå skal dere høre svaret fra WD:

 

"I do apologize for this inconvenience. The problem you have is known on Windows since there are times it will not support 2 of the same drives on the same computer."

 

Så da er det ikke mer å spekulere på her, gikk og byttet til en Lacie disk, så da får det bare være med at det kunne vært stilig med flere disker i samme design.

Lenke til kommentar

Det der har jeg aldri hørt om før. Høres merkelig ut .

Partisjoner på en disk får et unikt serial number ved opprettelse av partisjon , serial id er i atributtene til og med på FAT.

 

Kan det være mulig at disse preformatterte ekstern diskene fra en produsent har samme serial id på partisjonene på dem ?

Slik at windows ikke oppfatter de som ulike disk drives ?

Lenke til kommentar

Prøv dette:

1. Koble til bare 1 HDD og gi det unikt navn og gå inn på disk management og gi det bokstav "W" som stasjon.

2. Koble ut ved å bruke "Safely Remove Hardware" først.

 

3. Gjør det samme om igjen med den andre harddisken og gi det bokstav "X" som stasjon i disk management.

 

4. Koble deretter begge to og se om Windows 7 kjenner dem igjen.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 1 år senere...

Jeg fikk samme problem da jeg skulle koble til min og min søsters WD My Passport 2 TB... Løsningen min, var å koble de til en eldre maskin med win xp og endret stasjonsbokstaven på den ene. Deretter koblet jeg begge tilbake inn i min maskin og da virket det. Har du mulighet til det, er det jo verdt et forsøk. ;)

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Hei!

 

Jeg kjøpte to WD disker og prøvde akkurat det samme som dere med restart, endring av stasjonsbokstav osv. og har vært noe frustrert en times tid, inntil jeg fant ut hvordan jeg kan løse dette.

 

Jeg benytter Windows 7 og gikk inn på "Datamaskinbehandling" (søk etter "Datamaskinbehandling"). Der fant jeg begge harddisker som dere også var inne på. Den ene star oppført uten stasjonssymbol. Til venstre for denne ser du et blått spørsmålstegn. Høyreklikk på spørsmålstegnet og velg "Tilkoblet". Harddisken kobles da til og får sin egen stasjonssymbol. Håper dette hjelper! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...