Jump to content

Locrin

Medlemmer
 • Content Count

  3847
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

952 :)

About Locrin

 • Birthday 11/28/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17018 profile views
 1. Mulig det blir en slik du trenger https://eterno.no/products/toslink-kabel?variant=39873287061641&currency=NOK&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&utm_campaign=gs-2022-05-09&utm_source=google&utm_medium=smart_campaign&gclid=EAIaIQobChMI6vOo5oqO_AIVrkWRBR1MdQZbEAQYASABEgLVmvD_BwE
 2. Det er sant at man teoretisk sett kan utnytte en sårbarhet i slike Kernel nivå anti juks funksjonalitet til å ta kontroll over maskinen. Praktisk sett er det neppe noen som er veldig interessert i å ta over akkurat din maskin. Det er heller ingen kjente saker hvor dette har skjedd så vidt jeg vet.
 3. Det er en grunn til at de dyre skjermstativene koster litt ekstra. De har ofte langt mer solide ledd som gjør det lettere å justere skjermen. Billige skjermstativ må ofte strammes hardt igjen for at de ikke skal sige og da er det også mer kronglete å gjøre små justeringer. Et overbelastet stativ vil gjøre at skjermen skjelver med hver minste vibrering av pulten ettersom bevegelsen forplanter seg ut i stativet. En god ergotron arm eller lignende er litt dyr men kan brukes til de neste 4 skjermene du har og vel så det.
 4. Det er absolutt bortkastet å bruke penger på slikt. PC-forsikring er også bare tull. Sammenlign hva den dekker mot f.eks hva innboforsikringen din dekker. Laptop er innbo. Skylagring er fint, men det finnes mange tilbydere som gir en god del plass gratis eller mot en liten pris.
 5. Locrin

  Tesla - kaféen

  Det ble faktisk 11. Litt overrasket. Trodde ikke det var en greie.
 6. Locrin

  Tesla - kaféen

  Fikk oppdatering med ny funksjonalitet på 2014 modell S. ( Ladestatistikk og tidsplan ). Tror ikke det er veldig mange andre 8 år gamle biler som får slikt.
 7. Repeatere suger balle. Hvis det er problematisk å trekke kabel gjennom vegg kan du faktisk trekke mellom to vinduer. Det gjorde jeg mens jeg jobbet med å trekke kabel mellom 1 og 2etg i huset. Fungerte fint en ukes tid. Kablene. Tåler å klemmes litt så lenge vinduene ikke åpnes og lukkes hele tiden. Powerline kan fungere men avhenger en del av hvordan ledningsnettet er mellom de to soklene. Kan jo være helt separat.
 8. Jeg jobbet ca 2 år med selvstudier før jeg fikk meg jobb som tekniker. Derfra ble jeg Systemarkitekt så ikke helt det samme som du tenker på men jeg startet med ideen om å programmere. Dette var da for ca 6 år siden at jeg begynte med selvstudiene som gjør at jeg ikke vet nøyaktig hvordan ting er i dag. Men ganske nært. Før jeg kunne få bedre jobber tok det en god stund med søknader før jeg fant en liten plass som gav meg sjansen. Du må helst kunne vise til arbeidserfaring i prosjekter og snakke om utfordringer og løsninger før man slipper inn enkelte steder. I tillegg til det faglige selvsagt. Jeg gikk gjennom Harwards cs50X. En del lignende MIT kurs. Freecodecamp og jobbet litt for en startup. Start med cs50x. Det gir en veldig god intro og er veldig proft gjennomført. https://www.edx.org/course/introduction-computer-science-harvardx-cs50x Her er arkivert versjon fra i fjor. https://cs50.harvard.edu/x/2021/
 9. Jeg er heldig og vokste fra det meste. Men kan fortsatt få utbrudd. Holder det i sjakk med godt kosthold, nok søvn og jevnlig trening. Bruker milde såper og sjampo. Dusjer maks en gang om dagen. Huset støvsuges jevnlig for å redusere svevestøv. Kontakt med dyr er avgrenset. Andre mennesker tenker ofte mindre ille om slikt en det man gjør selv. Så lenge du ikke flasser hud i suppa til andre så tror jeg de fleste ikke bryr seg mye.
 10. Jeg ville gått for Asus. Kraftigere skjermkort. Raskere RAM. Tilbudspris og mye penere.
 11. Personlig styrer jeg unna AIO kjølere. Pumpen er en mekanisk del og VIL svikte på et tidspunkt. Svikter viften i en vanlig luftvifte er det en enkel og billig sak å erstatte. På en AIO må hele skiten byttes ut. De lager mer støy, er dyrere, og ofte dårligere på temperaturkontroll enn luftvifter.
 12. Nei, jeg mener det er fantastisk. En nøyaktig mus til Excel og annet bruk som av og til kan kreve presis klikking er fantastisk. Gode mus ligger også ofte bedre i hånden. G-Pro og liknende kan brukes for venstrehendte mener jeg. Man kan bytte om tommelknappene til andre siden.
 13. Et par punkter som kanskje hjelper. Du får mekaniske tastaturer med forskjellige taster. De to mest relevante for deg er "blue" og "brown". "Brown" er litt stillere, men gir fortsatt et klikk. "Blue" er de som gir høyest klikke lyd. "Red" er veldig stille. "Blue" og "Brown" er utviklet for å skrive med, mens "red" og "black" ofte brukes for gaming. De fleste tastatur med lys kan stilles inn til å kun vise hvitt lys og ikke noe regnbue farger, men mange har muligheten for å velge hva man vil nå om dagen i noe medfølgende software eller tastekombinasjoner. Jeg ville definitivt tatt turen innom en elektro butikk og testet et par tastatur. Stor forskjell. Jeg stortrives med mitt Logitech G915, men var mindre fornøyd med det forrige Logitech G613. De har ganske forskjellige taster, men er begge mekaniske. Jeg har også hatt et Quickfire rapid som jeg var ganske fornøyd med men det var ikke trådløst og noen av lysene i tastene sluttet å virke etter et par år.
×
×
 • Create New...