Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

det er mulig , men når jeg var "fersk" i gamet og la ut min tattis på nettet så fikk jeg og krass kritik , og sånn er det når man legger ut på nettet , noen vil kommenter og det er ikke altisds positivt .

 

bare let tilbake til nor jeg postet bilder av min egen lagede tattis

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du laget flere, vil jeg gjerne høre fremgangsmåte og se bilder, bare fordi jeg er nysgjerrig på hvor bra det kan bli :)

 

Har selv tatovert en kompis med penn og nål, den har sittet i flere mnd, ser ut til å bli der, og ble faktisk overraskende god kvalitet!

Lenke til kommentar

vell min metode var en nål og en penn , tegne på det jeg lage med pennene , mange ganger for og få mye blekke der , prikke , gjenta , og gjenta . ikke jeg fink til og skrive/tegne eller prikke , jeg tror faktisk jeg stakk for dypt metste parten av tiden .

 

det er ikke fint og i dag er det for det meste bare ett arr igjen , men når jeg gjorde dette så var jeg fuldt bevist over at jeg skulle lage en full sleeve på den armen , og det jeg gjorde var ikke stort , det er der enda , etter tja 1.5år , ikke så fint , greit falmet og ikke så mye av blekket igjenn , men jeg fikk det til.

 

det jeg ville når jeg gjorde det var og vite om jeg kunne lage meg en "prison" tatto , og joda jeg gjorde det .

 

mange kutter seg , jeg lagde meg en egen tattis , samme prisippet , jeg var langt nede og trengte noe smerte for og slippe og tenke .

 

 

JEG VILL IKKE ANBEFALE NOEN OG GJØRE DET SAMME, gå til en proff heller , mye bedre.

Lenke til kommentar
Jeg har heller ikke påstått at teknikk og motiv er det samme. Jeg sa at teknikken og linjene utgjør motivet til syvende og sist. Det du sier er fullstendig irrelevant for diskusjonen, og svarer ikke på spørsmålet mitt. Hvorfor skulle han bry seg om noe annet enn sluttresultatet?

 

nei det er sant , men det er ikke alle som vet hva bra arbeide er , er ikke alle som gjør sjekker ut gud og hver ting , da er det faktisk greit og si at jobben er dårlig utført og at man burde sjekket hva man sette på koppen før man gjør det.

Det er på en måte fair å kommentere det ja, men samtidig er det for sent for ham å gjøre noe med det, så det eneste du oppnår er å tråkke på en fyr som i utgpkt er fornøyd, og kanskje få ham til å bli mindre fornøyd. Og det er ganske unødvendig, da det har kun negative konsekvenser.

Gi nå fyren en sjangs til å innse at han har driti seriøst på leggen og vil slutte å anbefale folk som Tattoo-Harald til andre. Ville du latt være å påpeke f.eks. dårlig snekkerarbeid bare fordi gjort er gjort? Jeg syns det er direkte dårlig folkeskikk å ikke si ifra om sånt. Tattoos er ikke noe mer hellig enn annet håndtverk.

Lenke til kommentar

Ok, la fra meg noteidéen. Hvem nå enn andre som hadde planer om det, it's all yours.

 

Jeg skal heller ha dredg logoen på håndleddet.

 

Kan noen gi meg en CA pris på den? Vet det er forskjellig fra sted til sted etc. Vil bare vite sånn omtreeent.

 

Den ser slik ut:

dredg-catch_without_arms.jpg

Størrelsen er litt mindre enn ett telys.

Endret av murderotica
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...