Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv går jeg med drømmer om en sleeve fra Pero, men dette er laaangt inn i framtiden. Greia er at en kompis av meg sa han skulle ta en tattovering hos Isso i Larvik. Han har selvfølgelig ingen ideer, men han måtte ha en tattovering nå mente han. Planen er et eller annet i løkkeskrift på armen.

 

Sta som han er får jeg han nok ikke til å skifte mening og finne på noe mer orginalt. Spørsmålet er om disse Isso folka er noe å satse på? Fattern har en forferdelig stygg tribal derifra. Noen som vet om de kompetente nok til å tattovere en eller annen sentimental setning i løkke på en arm uten at det blir skeivt og stygt?

Lenke til kommentar

Skrift på armen er kanskje ikke det mest originale, men det i seg selv er ikke grunn til å ikke ta det mener jeg. Det kan fortsatt bli jækla bra. Men man bør være ganske sikker på HVA som skal stå der. Å ta en tatovering bare for å ta en er ikke annet enn idiotisk mener nå jeg. Det kan fort bli dyrt å skulle covre om tre eller fem år når man angrer.

Nei, finn et motiv. Tenk. Tenk litt til. Vær 100% sikker på at det er akkurat DETTE motivet man ønsker. SÅ kan man begynne å tenke på finne studio eller bestille time. Og for sikkerhets skyld så kan man legge inn en tenkepause eller to ekstra.

Lenke til kommentar

Hehe, er av helt samme oppfatning som dere, har selv gått å tenkt i årevis på hva jeg skal ha og har skiftet meninger som mange ganger at det er skummelt. Problemet er at det ikke meg det dreier seg om, så ville bare vite om dette var noe fullstendig inkompetente folk. :)

 

Hele greia er paradise hotel dodgy hele veien, men er ikke stort jeg får gjort med det, annet enn å komme med tips og anbefalinger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...