Jump to content

Alliha

Medlemmer
 • Content Count

  3213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Alliha

 1. Aha! Men coilen som er i, er for wattmodus... Såvidt eg ser kjem eg ikkje til å klara å kjøra ampen utanfor batteriet sin kapasitet, så eg er gucci? Also, satan for nokre skyer! Var litt uventa.
 2. Whoops, så vidt eg forstår av å lese litt bakover i tråden og så litt googling så er sub-ohm damping ikkje heilt det ein bør starte med? Eg endte opp med å kjøpe denne: https://www.nosmoke.no/eleaf-istick-tc60w-melo-2-m-batteri.html som då er med sub-ohm tank/coilar? Går det greitt å bare lese meg opp på kva instillingar og status på batteriet eg må vera klar over, eller er det bare å bestilla ny tank med ein gong?
 3. Ja, da forstår seg. Men friskedrag.no hadde ein fin infosak på botnen av sida som oppklarte litt; "I EU og Norge pågår det en prosess for å regulere og avgiftsbelegge e-sigaretter og e-juice, i tillegg til at de også vil komme inn under røykeloven. Dette trer i kraft i løpet av 2017, det vil også bli lov til å selge e-juice som inneholder nikotin i Norge." Så... nokre nyhende rundt det i det siste?
 4. Takk for anbefalingar! Men blir det ikkje solgt juice i Noreg, eller er det kun over nett det ikkje er ei greie?
 5. Eg tenke det kanskje er på tide å kutte litt ned på snusen og vil heller gå over til damping(?). Men kor i all verda starte eg? Eg har handla snus på nett tidligare, og dei reklamere for ei norsk side for e-sigarettar; damp24. Fins det alternativ som er norske, er den kanskje bra, eller handlar folk flest frå utlandet?
 6. Nokon som har inspo-album for S/S 2017? Er komt slik i vår-modus at eg vil handle mykje, men trenger rett og slett meir inspirasjon.
 7. Eg føle eg ser slike eksempel veldig ofte, med den bua kanten nede (eg antar for å faktisk ha litt interaksjon med naboar?), men kor vanskeleg er det å få det til dersom ein kun har enkle verktøy (ingen stikksag osv.)? Also, er det bare kryssfiner ein nytte som materiale? Er det sterkt nok? edit: er det fortsatt sketchup som er regjerande mester på planlegging av byggeprosjekt?
 8. Første år på TG for meg til påska! Men eg lure på ein ting, er det nokon her som har erfaring med enkel hyllebygging? Me er fire stk, men eg ser ikkje føre meg noko insanely komplisert. Ser ikea har litt som kan nyttast med tanke på perfekte mål (http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40206476/ ) men korleis er stabiliteten til desse når ein sette eit kabinett oppå det?
 9. Sei eg skal ta bacheloren min over 4 år sidan forrige semester gjekk til helvete pga. helseproblem og eg nå har eit limbo-semester der eg kjeme tilbake i form, går det greitt å ta kun 3 fag? Og hvis ikkje, fins det nokon anbefalingar til lette fag utan gruppearbeid som er relatert til software-utvikling?
 10. Fekk veldig gamingmusikk-vibber då eg starta på songen, og sitt fortsatt litt igjen med den følelsen (stort sett min egen feil pga. at eg stort sett høyrde på dubstep då eg gama før i tida ). Men absolutt ein stileg song som var ganske chill, men ikkje noko eg ville lagt til i noko speleliste... 6/10. https://www.youtube.com/watch?v=repS3HhO5xA edit: Nettels! Den "The Red Shore"-låta oppi der, kunne du ha anbefalt meg noko som har basically heilt like instrumentaler bare utan growling? Prøvar å finne tung metall som eg like, og det nærmaste eg kjem er bare post-rock og eksperimentelle band.
 11. Er det nokon som veit kva låt som blir brukt i Bolia.com-reklamen for tida? Høyres ut som noko småminimalistisk bass-tung techno/club.
 12. http://www.bitwig.com/en/bitwig-studio.html Folk flest snakkar om denne som gratis på litt same måte som winrar etter det eg har forstått. Her har du støtte for VSTs som det fins heilt greie gratis versjonar av, derav nokre av mine favorittar; Synth1: http://www.kvraudio.com/product/synth1-by-ichiro-toda/details (prøv å google etter presets osv. ettersom det er mange som bruker den) og det meste frå TAL: https://tal-software.com/Products (især noisemaker). Ellers kan du kikke her for meir: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TebLK8BTRbqEWz79UfTOg2S03ZVAPKwgYFo_XK9UWH0/pub?single=true&gid=0&output=html
 13. Er vel helst det at dette treffe ganske greit på uncanny valley som gjer at det føles litt rart?
 14. Det slo meg ikkje inn ein gong, haha! Takk for tipset!
 15. Det har seg slik at eg i haust fant mine nye favoritt-nudler som var Mama nudler med rekesmak, som for alt eg veitt er einaste nuddel-pakken i Norge med rekesmak. Problemet er at dette var på ICA og kort tid etter eg fant dei blei ICA nedlagt. Småteit tilfeldighet, eigentleg! Så eg lurte på om det er nokon som veitt kor ein kan kjøpe slike nå? Det som tidligare var ICA-butikken eg kjøpte dei frå har dei ikkje inne lenger, så eg er litt usikker på kor eg skal leita.
 16. Ja? 6.1 er ute, men nye champion select går gjennom testing i NA og TR for tida.
 17. Er det rart det blir fokus på e-sport og multiplayer når ein stor del av brukerbasen nyttar denne delen? Sjå på det slik; nokon slepp ut eit spel med singleplayer og multiplayer. Folk syns singleplayeren var bra, men forelska seg i multiplayeren og slutte ikkje å spela spelet og snakke med venner om kor bra det er (word-of-mouth) og spelet får "gratis" PR. Kva bør utviklarane gjere? Lage eit spel der dei fokusere alle sine ressurser på singleplayer, eller fortsette suksessen av multiplayer for å få vekst i serien sin? Det å skape eit kompetivt miljø, gjer at ein får dedikerte fans som snakkar høgt om serien og kan føre til rekruttering av nye spelerar. At det går eit skille mellom casual og dei som vil absolutt vera best er klart, men eg ser ikkje korleis dei som spele casual får ein dårlegare opplevelse av at "tryhard"-folka eksistere. Ofte i multiplayer-spel spele ein med venner/klan/whatever og har ei god tid saman med dei utan å fokusere på å gjere det så bra. Men dersom ein har eit ønske om å konkurrera er det fantastisk at det fins noko ein kan streve mot! Du drar inn singleplayer-content, som kanskje ikkje er så relevant i denne diskusjonen med tanke på at det fins absolutt nye titlar som har fantastisk innhold ein kan nyta åleina. Klart at store selskap kjem til å sei "meg og!" og hive seg med på ein trend, men i mi meining har ikkje dette negativ betydning for den gjennomsnittlege gameren.
 18. Hvis folk lure litt på kvifor Tencent eige Riot og kva det har å sei anbefale eg Gbay99 sin video om emnet:
 19. ver så snill og ikkje fuck det opp, å hjelpes.
 20. http://www.redbull.com/en/esports/stories/1331764316100/team-vitality-is-coming-to-league-of-legends Reddit snakkar om at det blir Cabochard, Shook, Nukeduck, Hjarnan og KaSing. Lovande!
 21. Steike dei treng ny lydteknikar. Kva faen? Men kjekt å sjå at IMT er confirmed, though!
 22. I følge rykter så er Gamsu og Spirit på veg til fnatic. Det blir og sagt at Immortals er Huni, RO, pobelter, wildturtle og Adrian hvis eg huske rett. RNG Freeze blei kanskje leaka av Bjergsen på stream (usikker på om dette er det noko TSM veitt, eller det dei antar). TiP og GV sine plassar veitt eg ingenting om, anna enn at det er mogleg ein av dei har solgt plassen sin (https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3vr9dd/new_na_lcs_team_maybe/). Det eg kjem på i farta som ikkje er tatt med i posten lenka over.
 23. YES! Åh, som eg glede meg til å spela meir av det! Blei heilt forelska i spelet i første kapittel.
 24. The Babadook ser ut til å vera "all the rage" når nokon nevne horror-filmar, har sjølv ikkje sett den då eg rett og slett er litt for pysete. Sjølv vil eg anbefale [Rec] og The Orphanage (meir ein thriller, kanskje?), eventuelt Antichrist om du like feelen av the orphanage. Litt usikker på kva type horror du er ute etter?
 25. Har sjølv eksamenstid, men har fått eit game vs Illaoi. Føles _veldig_ som ein spele mot heimerdinger sidan ein blir konstant pusha/harassa og hvis ein engage så ulte dei bare og ein slit kraftig.
×
×
 • Create New...