Gå til innhold

Luddep

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Luddep sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk! Sender en mail dit angående HC. Kan oppdatere her 😄
  2. Og den kan vises på EU-kontroll uten disse setene uten problem? Tenkte at den kanskje måtte omdefineres i vognkort fra "tilpasset for transport av HC" (husker ikke nøyaktig ordlyd i vognkortet).
  3. Takk for svar! "Men at du tar ut baksetet i en personbilregistrert bil, kan jeg ikke tenke meg at noen skal kunne bry seg om. " Det er på en måte ikke godt nok svar til at jeg tør å sette i gang en "omfattende" demontering av HC-stol og tilhørende festeanordning i gulv. 😬 Jeg kan liksom ikke si at "noen kunne ikke tenke seg at det skulle bli et problem" hvis jeg står med skjegget i postkassa på PKK De modulære derimot er en lettere prosess å fjerne og sette inn heldigvis.
  4. Hei! Jeg har en VW Caravelle som i sin tid var eid av noen som trengte rullestolsete i baksetet. Bilen har et Turny-sete (sånn type som på bildet under), bare eldre selvfølgelig. Anordningen er ganske massiv og spiser opp en god del av bagasjeplassen. I bilen er det også skinner på gulvet med modulære seter, noe likt det på bildet under, men ikke helt identisk. totalt er bilen registrert med 5 seter i vognkort. Jeg ønsker å ta ut alle setene bak, både HC-stol og klikk-setene, og lurer på om dette er noe som kan skape problemer i en teknisk kontroll f.eks. når bilen bare har 2 seter selv om det står 5 i vognkortet? Baksetene (de 2 som ikke er HC-tilpasset) kan tas ut og flyttes på enkeltvis langs en skinne på gulvet, og har setebelteanordning festet i selve setet. Disse er superlette å skru ut for hånd og sette på lager. HC-stolen blir nok en mer permanent demontering. Jeg har forståelse for at det må godkjennes og føres i vognkort dersom man utvider antall sitteplasser, men får liksom ingen klart svar på motsatt tilfelle. Vil et vognkort med 5 sitteplasser bety at det maksimalt er lov med opp til 5 seter, men ikke påkrevd, eller betyr det at det skal være 5 nøyaktig? Jeg forsøkte også å spørre verksted som utfører EU-kontroll, men de var også usikre på dette. Har også prøvd å lese litt rundt på nett, men blir ikke klokere. Jeg har forsøkt å snakke med flere forskjellige personer i vegvesenet per telefon, men føler jeg får vage og utydelige svar og ingenting håndfast om det å gjøre dette vil skape problemer for meg. Den lokale trafikkstasjonen har jo også valgt å redusere åpningstidene til et par timer annenhver skuddår, noe som ikke gjør det enklere 🤪 Bilen er for øvrig så gammel (16 år) at det er ingen avgifter som utløses regner jeg med. Håper dette spørsmålet var forståelig og satser på at noen har kloke svar!
  5. Jepp 🙈 tror ikke forrige eier var klar over ekstra batteri under setet.
  6. Saken endte i at jeg fikk skiftet hele webastoen hos Møller.
  7. Justerte på armen før jeg byttet sikring, men den kjørte seg fast igjen. Løsnet av begge armene(de satt himla godt etter 16 år) og satt inn ny, da gikk ikke sikringen mer. Har fått rettet opp i både viskerne og bryteren på egenhånd nå. Hvem skulle trodd! 😄 Tusen takk for god hjelp!
  8. Sb30 var gåen, men når jeg setter inn nye ryker de også med en gang 😱
  9. Hvilke av disse vil være den riktige?
  10. Hei! Da jeg startet bilen min (08 VW Caravelle med låvedører) her om dagen i skikkelig kaldt vær var jeg ikke klar over at vindusviskerne bak var i påslått posisjon. Det gjorde at viskerne prøvde å bevege seg på islagt rute, de to separate viskerne står nå fastlåst i hver sin posisjon på ruta (om dette ga mening ) og det er ingen respons i spaken ved rattet mer. Finnes det en måte å rette opp i dette selv eller er det en verkstedjobb?
  11. Ja, jeg tenkte det. 🤔 Men usikker på hvilket som kan låse opp Webasto?
  12. Takk, men det stemmer ikke overens det heller. 🫤 Bilen min har vært en HC bil, så den har jo litt ekstra utstyr. Sikring til hc-sete er i motorrom. Ifølge https://fuseandrelay.com/volkswagen/transporter.html#google_vignette så skal det være 3 mulige forskjellige typer paneler under der, men jeg synes ingen av de stemmer overens med det jeg kan se på min.
  13. Klarer ikke å se at det er noe lokk? Dette panelet ligger "åpent" under førersetet
  14. Hei flinke bilfolk Skulle gjerne funnet ut hvilken sikring som hører til Webastoen i min caravelle t5. Den har nok en gang gått i lås, og jeg skulle helst sluppet å reise til verksted for å få låst opp hver gang. Den kan visstnok resettes ved hjelp av sikringen i følge webasto thermo top c manual, men jeg klarer ikke finne ut hvilken sikring jeg skal ta. I manualen står det bare at sikring F1 skal være 15A, men det er jo 5 stk 15A under der. Har spisset meg inn på at det er en av sikringene som ligger under førersetet, men jeg finner ingen kart over hva hver enkelt sikring går til. Har googlet og lest masse på forum, men finner ikke noen sikringskart som stemmer overens med slik min ser ut. Det er veldig trangt og kronglete å komme til under der, så bildene er ikke de beste. Finnes det eventuelt en billig feilkodeleser som fungerer til å låse opp igjen?
×
×
  • Opprett ny...