Jump to content

FuzzFuet

Medlemmer
 • Content Count

  1840
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

About FuzzFuet

 • Birthday 07/06/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11876 profile views
 1. Hva sånn ca kan man forvente og få for en slik worstation om man vil selge brukt i dag? - Dual Xeon E5-2687W - 32gb RAM - Ingen HDD https://www.supermicro.com/products/system/4U/7047/SYS-7047A-T.cfm?parts=SHOW
 2. Ja det er det, har fått de opp nå, eller måtte borre ut en skrue og en knakk og 2 løsna fint. Og bitsen er "ødelagt" allerede, men skal ikke bruke den igjen.. Nå begynner morroa..
 3. Ja!! Jeg så ikke dette når jeg sjekka ista 😃 Takk!
 4. Har sjekket biltema og clas ohlson på nett men finner ikke så smått der 🤔
 5. Hei! Usikker på om det er rette emne og poste dette, men tenker det er her de fleste som skrur på elektronikk holder til Holder på og skal skru opp en god gammel ThinkPad 701CS "butterfly" for restaurering, og den har noen mikroskopiske små skruer som holder tastaturet. Googlet og ser det er Torx T1 (!!). Noen som vet om eller ha en bits/skrujrern i denne størrelsen? 🤔 Vendig uvanlig, minste jeg kan oppdrive i min vennekrets er T2.. Her er de skruene jeg sliter med: IBM ThinkPad 701C Butterfly Teardown Kan jo bestille her, men blir sikkert lang leveringtid.. Wera TORX® T1
 6. Ønsker LGA 1366 CPU kjølere. Har to dual Xeon CPU workstations stående men dual CPU, men uten kjølere. Har en stock intel kjøler liggende, men skulle hatt minst 3 til.. Holder til i Trondheim.
 7. Ja det ligger an for det, skal inn med den i morgen hos Mercedes og de skal ta en gjennomgang på den og se nermere på hva som må fikses, å generelt gjennomgå bilen før den garantien egentlig skulle gått ut. Har 29km igjen før den runder 100.000kr nå så bilen blir ikke brukt før den blir kjørt til verkstedet 😄 Forhandleren skulle ta dette videre, de sier de også har blitt feilinformert om nybilgaranti, men jeg holder på at bilen ble solgt med garanti og at de må fikse opp og dekke med samme betilgelser, så får de eventuelt ta det videre med de som feilinformerte de.
 8. Det er det jeg har tatt, eller en garantiutløpstest. Du tipper riktig den har nå rullet 99100km, ikke diesel, så slipper og tenke på det. Har fått svar fra forhandler nå at han skulle sjekke opp også får jeg svar på mandag. Sende en mail der jeg forklare situasjonen og krevde at selger dekker med samme betingelser som for nybilgaranti i den perioden de har gitt garanti for, som Snylter skrev.
 9. Flott og høre at det ikke ser så mørkt ut med tanke på om dette blir en kostbar reperasjon, og må si jeg er glad det ikke ble avdekket flere og mere alvorlige feil nå. Er veldig fornøyd med bilen ellers.. men må si jeg føler meg litt lurt av selger da det er andre småting som viser seg og ikke stemme helt, men som i realiteten ikke har noe og si nå. Men det gir meg bare en bekreftelse på at du ikke kan stole på noen i denne bransjen, og du må kryssjekke alt selv om du vil være sikker. Jeg liker å følge opp og fikse på bilene mine selv, men siden denne var soppas ny og skulle være dekket av nybilgaranti og med komplett historikk på merkeverksted så var jeg ikke så på hugget som jeg skulle vært kanskje.. Aldri eid bil som hadde noe garanti ved kjøp, alltid kjøpt privat før. Viser seg at vinterdekkene bak er under 3mm mønsterdybde, så må ha nye vinterdekk også. Jeg gikk ikke rundt og målte mønsterdybde før jeg kjøpte, men de var nok ikke godkjente på kjøpsdato. Er NAF medlem, har ikke kontaktet forhandleren enda.
 10. Kjøpte i starten av januar en Mercedes 2015 C-klasse. Bilen så fin ut og kjøtre fint, aller servicer tatt hos merkeverksed og nybilgaranti, så jeg så ikke store risken med og kjøpe og slo til. I dag hadde jeg bilen inne hos NAF for en garantiutløpstest der det viste deg seg at det ligger inne en permanent feilkode (P052E) på veivhusventilasjon. Regulator sitter fast, estimert pris for fix er 5000-10000kr. Men jeg ser på nett at enkelte i statene har måtte ut med $2500-3000.. Viser seg nå at siden bilen er bruktimport fra Tyskland så er nybilgaranien på 2 år og ubegrenset KM. Ergo den har ingen garanti lengre og hadde ikke det da jeg kjøpte den heller slik som selger sa og skrev i kontrakten. Jeg kjøpte bilen i god tro at den hadde nybilgaranti og eventuelle feil ved en garantiutløpstest ville bli dekket av garanti. Det er første gang jeg handlet soppas ny bil og første gang jeg handet via forhandler. Første jeg spurte om var om det fortsatt var nybilgaranti på denne og det bekrefter forhandeleren via email, nybilgaranti ut februar (5 år eller 100.000km). Det har jeg også som vilkår i kjøpekontrakten. Hva burde jeg gjøre?
 11. Nå som du kan kjøpe melatonin reseptfritt kan du da også bestille på Ebay? Eller må det kjøpes i Norge eller EU/Eøs osv.?
 12. Da har jeg begynt å skrudd litt og kom over noe mistenkelig. Ser ut som at remskiva til veivakselen har svikta. Tror dere jeg har funnet feilen? 😁
 13. Takker for inspill folkens, nå står den C-en i garagen min 😎 Kjørte den hjem fra Hamar til Trondheim hvor jeg fikk prøvd den i alt fra fine bare venterveier til snøfokk og sørpe. Veldig fornøyd og godt å kjøre MB igjen Den er er ikke den meste utstyrte bilen som sagt, men det var ca den eneneste med det utstyre som vi virkelig trenger i vår prisklasse. Hvor mye fysisk større er en E klasse?
×
×
 • Create New...