Jump to content

FuzzFuet

Medlemmer
 • Content Count

  1852
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

About FuzzFuet

 • Birthday 07/06/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12119 profile views
 1. Ok, takk for info! Det er nok av alu, ingen plast å finne her.
 2. Har en slik stående, er det noen som kan ha bruk for den? Er den verdt noe? Har ikke bruk for den så bare tenker å sjekke før jeg gjør noe med den. Ingen HHD eller ande kabler, kun "kabinettet" med innmat og HHD caddys. Bilde av det røde PCB kortet er "hovedkortet" inni.
 3. Hmm.. Hva er greia med founders edition egentlig? Blir de laget i et viss antall og thats it? Grunn til at jeg ønsker et FE er for at det hadde passet perfekt i kabinettet mitt plassmessig med en klaring på ca 1-2mm. Vet det er et par ande kort fra noen mer ukjente utgivere som passer, men likte ikke de noe særlig.
 4. Kjapt spm.: Vil det bli mulig å få kjøpt 3080 FE etterhvert igjen i norge via nvidia sine sider? Har ikke oppdatert meg så mye på status i det siste..
 5. Jeg venter i spenning på resultatet. Skal bli spennende å se hvilken fremgangsmåte som blir brukt.
 6. Må ikke ta alt så bokstavelig 😄
 7. Skjønner, men tror det bare er å hyve seg i det. Heier på deg!
 8. Hvordan gikk det med sekken??
 9. Ok, da tar jeg en pause i noen dager ? Riktig, skal dobbeltsjekke målene når jeg kommer hjem fra jobbtur, men etter de målene jeg finner på nett har jeg 286mm klaring slik oppsettet mitt er nå. Liker designet på FE best, angrer litt for at jeg gitt for kabinett med vindu, hehe.. Men egentlig er det ikke noe stress, kan vente litt..
 10. Nå har jeg sittet og trykka F5 på Nvidia sine sider side launch, men er i ferd med og gi opp.. Hva er beste strategi for å få tak i et FE 3080 kort nå? Gå inn random og sjekke å håpe på at det plutselig er på lager en vakker dag? Er det slik at de plutselig kan ha noen kort tilgjengelig det ene minuttet og neste er det utsolgt igjen nå? ?
 11. Takk for tipset! Men tenker jeg ser an litt nå som lanseringen ble som den ble ? Det er jo også 2000kr dyrere enn FE.. Dette er første gangen jeg har prøvde å kjøpe noe hardware på lanseringsdagen og tenkte det kunne være litt gøy å være en av de første med noe nytt. Men hadde aldri forestilt meg et slikt kaos ?
×
×
 • Create New...