Gå til innhold

Grønnplante

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Grønnplante sine prestasjoner

27

Nettsamfunnsomdømme

  1. Folk lever som vi er i 2019. Ganske sikker på at mange får korona enda men nå er det som det er glemt🙄
  2. Er det faren og drapsmannen som er avbildet om saken på vg nå? De skrev tidligere de ikke skulle gå ut med bilde? Hvis det er han,ser han helt normal ut. Slik som med han i Nes. Han lignet på en slektning av meg så ganske ekkelt. De skriver også at de lurer på hvorfor f.eks barna ikke hørte skudd om kona blei drept først.Og ikke minst naboer? Og at det ikke var lydtette skudd. Huff veldig ekkelt hele greia. Hvordan snur «normale» folk bare plutselig slik?
  3. Huff. Tenk at dine nærmeste som du skal føle deg tryggest med, dreper deg. Bare helt ufattelig.
  4. Tror du denne faren/ektemannen i Torpo bedrev overgrep? Også er det så typisk at familiene er «verdens snilleste/kosligste» utad 🤔
  5. Men dette er dessverre veldig vanlig i USA. Var en politimann som skulle pensjonere seg men i stedet drap han de to barna sine,kona og seg selv. Dette skjedde også i januar i år tror jeg. Det er på dusinet av slike tilfeller i USA. Og nå begynner Norge å ta litt etter. Lille Norge kan ikke sammenlignes med store Usa men flere blir berørt/sjokket når det skjer her. Tror dere at de kan være sjalu på egne barn,barna sine prestasjoner og dermed vil kvitte seg med de pga de ikke kan fremstå bedre enn seg selv?(narsissisme).
  6. Nok en familie drept/utslettet. Hvorfor tar ikke personen sitt eget liv isteden for å ta med seg hele familien i dragsuget? Hva tror dere er motivet? Psykiske problemer er tydelig men må være andre årsaker. Og drepe sine egne barn er bare så hinsides uforståelig. Håper ikke dette gir smitteeffekt. Hva tenker folk? Kjør debatt. Håper folk er snille med hverandre i påsken og heller forlater folk/sted om stemningen blir dårlig. 💛
  7. Det er iPhone/apple produkt. Og det var kabelen som hadde røket. Støpselet/adapteren virker. Endelig tlf igjen etter fem dager uten. Nesten uutholdelig.
  8. Har brukt å kjøpt på teknikkdeler.no og kanskje de er for dårlige. Kjøpte igjen der nå🤦‍♀️Pga det et billig som sikkert kan være lureri og som gjør de bare varer i et år. Travelt å drive å skifte etter et år. Aldri dette problemet med tlf tidligere. Det blir Samsung next❤️
  9. Rettelse hadde Sony Xperia fra 2017-2019. Samsung 6-7 år før det.
  10. Før slutten av 2019 hadde eg Samsung i årevis og laderne varte i mange år mens med iPhone fra 2020 har måttet skifte etter et år ca. Latterlig kvalitet.
  11. Hadde kun en annen med større feste på adapteren som ikke går i den andre. Ingen synlige skader. Kan de bare slutte å virke sånn uten videre? Har en back up tlf så lenge batteriet er der.
  12. Lader ikke i det hele tatt nå og den blei kjøpt i september/oktober 2022.
  13. Yngvar Numme,det var vel i november Ole Paus i desember(hadde han kreft?). Trodde han var frisk. Elsa Lystad i romjula. Hun som oppfant Grandiosa i romjulen. Det er en artikkel om dette i Dagbladet i dag.
  14. Ja ser hva du sier. Men mener av kreft/hjerte og karsykdom etc. At akkurat den tiden og januar. Ikke valgfritt.
×
×
  • Opprett ny...