Gå til innhold

Seig2

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Seig2 sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå bestillte jeg hos Talkmore.. en ting jeg kom på rett etterpå var at jeg trengte esim. Har de det? Viss ikke.. har onecall det på kontaktkort?
  2. Takk for gode svar! Då går jeg for Talkmore, selv om det ikke har sånn veldig stor betydning med valg av mobilnettverk
  3. Da betaler jeg i teorien ingenting om jeg kun har innkommende anrop et helt år..?
  4. Hva med kontantkort? Eller må jeg ha måndesabb?
  5. Hei, jeg trenger et mobilabbonement til minimal bruk. Jeg kunne bruke mitt eksisterende mobiltelefonnummer. Jeg kommer nesten ikke til å ringe ut ifra nummeret, eller sende meldiner. Ingen datatrafikk. Helest telenor sitt mobilnettverk. I hovedsak vil mobilnummeret bli brukt til å motta 5-10 innkommende anrop i måneden vil jeg tippe. Hvilket anbefaler dere som det billigste/beste? På forhåd takk for svar:)
  6. Takk, vurdere enten klp eller bulder. Er allerede medlem i KLP forresten (har pensjonen der)
  7. Hei, jeg har hatt sbanken siden 2000 og har vert godt fornøyd. Jeg er ikke videre imponert over nettbank-løsningen til dbn og ønsker nå å bytte til ny bank. Jeg vurderer sterkt Bulder bank (men skulle ønske de hadde nettbank for pc/nettleser). Jeg har ikke noe lån, og sparing på høgrentekonto foretar jeg i hovedsak i nordax. Jeg har enkelte fond og aksjer i sbanken (dnb). Ellers bruker jeg nå sbanken til alt. Jeg har noen fond og aksjer der. Samt kredittkort og debetkort. Betaler alle regninger, autogiro etc i sbanken. Jeg har også et enkeltpersonforetak og en brukskonto med eget debetkort. Jeg tenker ellers at overgang til ny bank vil være en fin anledning til å få stålkontroll på alle transaksjoner.. hva jeg betaler.. abbonnerer på etc. Vel.. det som er mitt spørsmål er. Hvilken bank vil dere anbefale meg å bytte til? Og kanskje viktigs av alt, hvordan bør jeg gå frem for å bytte bank? På forhånd takk for svar!:)
  8. Kan de kjøpes på en hvilken som helst matvarebutikk forresten? Eller komplett.no?
  9. Hei, er der noen som vet hvordan jeg får kjøpt en slik innløsningskode? Hvordan fungerer fakturakreditt-funksjonen? Skolen jeg jobber i har ikke debetkort, så vi må finne en annen måte for å kjøpe apper.
  10. Har fått pristilbud på 34000 for den nye Daikin gulv 30 innklusiv montering (inntil 4m rør).
  11. Takk for veldig godt svar! Har fikk jeg oppklart mye av det jeg lurte på. Takk! Jeg ser nok for meg at jeg vil bruke utløp oppe og nede for det meste, da jeg har en trapp med åpen oppgang ifra stua og opp som også trenger varme. Plasseringen av varmepumpa kommer til å bli midt i stua.. et stykke fra tven og sofaen, så støy vil ikke bli et vesentlig problem (tror jeg)
  12. Hei, jeg har et lite hus/stue der jeg vurderer å få installert den nye Daikin 30 gulvmodell. Både mtp på plassering i stuen og ønske om "gulvvarme" ser jeg for meg at gulvmodell er det beste valget. Jeg har også fått anbefaling om å montere veggmodell lavt, og at det vil fungere godt, om ikke bedre enn gulvmodell. En av leverandøren anbefaler en Toshiba Polar: "Spjeldet på pumpen er bygget for å kunne henge høyt og lavt, den fordeler varmen slik at den ikke kaster varme direkte mot gulvet, men ut rommet. Hadde du hengt en vanlig veggmodell under vinduet ville varmen ha truffet gulvet og spredningen av varme hadde ikke blitt optimal." Har dere erfaringer med gulvmodeller vs veggmodeller? Hvilken gir best gulvvarme? Har noen spesifikk erfaring med den nye Daikin 30 gulv? På forhånd takk for svar.
  13. Ok, takk. Det som var rart var at meldingen kom fra at mobilnummer, og ved søk på mobilnummeret i google på nummeret er det mange som varsler om rød/svindel. Da blir man skeptisk.
  14. Veldig rart da at det plutselig havne en sms hos meg i dag.. fra dette nummeret: 98699364 "Hei Dokumentasjon på arbeidet som ble utført i ******* er sendt din boligmappe. Logg inn på https://boligmappa.no for å se."
  15. Hei, jeg fikk en sms i dag om at arbeid som er blitt utført på min adresse er sendt til min boligmappe. Det henvises til www.boligmappa.no for å se. Når jeg søker opp tlfnummere får jeg at nummeret er useriøst. Men hva med nettsida det henvises til? Er det seriøst? www.boligmappa.no Jeg har utført arb på min bolig i år, så det stemmer jo. Ble usikker da jeg søkte opp tlf-nummeret som smsen ble sendt fra. Tenkte å spørre her.. da det er greit å være sikker i disse svindeltider..
×
×
  • Opprett ny...