Gå til innhold

Labelle

Medlemmer
  • Innlegg

    1 191
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Labelle

  • Bursdag 05. feb. 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Labelle sine prestasjoner

399

Nettsamfunnsomdømme

  1. Endelig en bilvask. Har ikke vasket på månedsvis. Dårlig samvittighet mtp salting. Ble børsteløs maskinvask.
  2. Hei, Har blitt veldig bitt av kikkhullfiske å ønsker å dra dette litt lengre. Kunne sett for meg å filme under isen. Gjerne med live streaming til evt telefon. Hadde før et eldre gopro kamera jeg kunne få "live view" til telefonen. Er det noen som har erfaring eller tilsvarende oppsett de kjører på slikt? Video eksempel GAXOshlH3330QX4NAG0nGx5mgSt_bmdjAAAF.mp4
  3. Idag kan man lære utrolig mye via bilrelaterte forum og youtube. Jeg er ingen mekaniker men har en viss interesse for mekaniske virkemåter. Bytter selv mye slitedeler på min bil ved hjelp av instruksjonsvideoer på youtube. De som legger ut disse videoene er stort sett folk med høy interesse. Anbefaler da en bil med god tilgang til bildeler.
  4. Solgte det med opplysning om dette såklart.
  5. Hei, Driver med fluefiske og prøver å bruke solbriller uansett forhold for å beskytte øynene. Ønsker tips om gode polariserte solbriller med høy VLT. Altså briller som slipper inn mye lys som kan brukes i overskyet vær og skumring. Har sett litt på Smith low light ignitor. Hører også mye bra om Tonic, bajio og costa del mar. Disse er forsåvidt dyre briller. Noen med gode erfaringer? Finnes det billige gode briller?
  6. Hei, Skal selge et toalett og har funnet en kjøper. Under "klargjøringen" av det fant jeg en tynn sprekk på baksiden. Usikker hvor lenge den har vært der og av hvor stor betydning den har. Den går et stykke oppover langs kanten og ikke inn mot festepunkter (ovalt hull). Er det slik at dette toalettet er ubrukelig?
  7. Har hørt mye bra om lekehybriden (ikke plug-in) og mindre bra om plug-in. Mamma har uten plug in og er veldig fornøyd.
  8. Har hørt mye bra om if og veldige lite bra om trygg. Kun hva jeg har hørt. Ingen store erfaringer. Har selv Storebrand pga akademikeravtale.
  9. Superb. Har selv octavia med 2 barn. Superben er 20cm lengre (nye er 26 cm lengre) og noe bredere.
  10. Hei, Ser slik ut. Dobbel kabel ja.
  11. Hei, Fikk en rørlegger til å montere "waterguard" koblet mot oppvaskmaskin og kjøkkenkran. Etter enighet med han la jeg sensorkabelen selv da jeg skulle bytte ut oppvaskmaskinen etter han var ferdig. Sensorkabelen går rundt under koblinger under vask og så mot drypplaten under oppvaskmaskinen. Skulle så gjerne hatt en 30-40 cm mer kabel. Kan denne kabelen skjøtes videre på?
  12. Samme her. Hovedgrunnen her er nok vi er midt oppi småbarnslivet. Det frister liksom ikke.
  13. Den våkner nok. Men de fleste biler slår dette og lys av etter en stund for div grunner. Fulgte det ikke med en hurtigkobling med ladderen din? Da kan denne monteres fast med hurtigkontakten liggende ut fra beholderen hvor batteriet er gjemt. Kjapt å koble på da. Monterte en slik på min mors rav4 som har batteriet i bagasjerommet.
  14. Såklart. Kjempebra at du vedlikelader. Kan vel nesten ikke gjøre feil med dagens smartladderne.
×
×
  • Opprett ny...