Jump to content

Labelle

Medlemmer
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

168 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Har lyst å rive opp den stygge 3-stav guloransje eikeparketten i stue/kjøkkenet. Med ønske om nytt gulv vil min samboer såklart ha varme i gulvet. Dette er en jobb såvidt jeg vet for profesjonelle da varmematter i stikkontakter er uaktuelt for min del. Noen som vet ca pris på dette? Elektriker må vel både legge dette og godkjenne dette. Gulvet vil jeg legge selv. Gjelder ca 50kvm. Boligen er forsåvidt av nyere type og tenker 60w per kvm er nok. Så er det dette med gulv også. Jeg har veldig lyst på korkgulv fra Gerflor eller Wicanders. Noen som har erfaringer med varme i korkvinyl? Korken skal vel forsåvidt gjøre det litt unødvendig med varmer i utgangspunktet. Men tenker når vi først river opp gulvet så er vel både varme i gulvet verdiøkning på bolig og komfort. Har ikke varmepumpe eller panelovner. Kun en oljeovn og peis. Vil helst slippe panelover og varmepumpe er uaktuelt i borettslaget.
 2. Hei, Ingenting er avtalt nærmere. Jeg er faktisk på bildet men ansiktet vises ikke.
 3. Hei, Er i en situasjon hvor en leverandør/produsent bruker et av mine bilder som markedsføring av sine produkter. Personen har tidligere spurt om tillatelse om bruk av bilde i produktsammenheng hvor han da fikk tillatelse av meg. I ettertid har jeg selv fått testet produktene. Jeg syntes ikke disse svarte til forventningene og vil derfor heller ikke ''støtte'' dette som jeg føler jeg har vært med å markedsført.Har send beskjed om jeg syntes han skal ta dette bort fra nettsiden og mediesammenheng, men virke som ikke han bryr seg. Har jeg rett til det etter å først gitt tillatelse?
 4. Jeg skrev nettopp elkjøp taper 500,- for hver slik de selger. sier vel seg selv at den ikke blir å komme noe lavere i pris.
 5. Det finnes ja. Du velger selv hvilken sone digitalt på appen deres. Kjøpte S5 i julegave til mamma. Syntes den er bedre enn 980 fra Irobot. Elkjøp taper 500,- for hver slik de selger ut. Kjøpet er en steal!
 6. Har fått hentet ut ca 480 gb med data ved hjelp av recoveryprogram. Klarer ikke å åpne videofilene. heller ikke i VLC. får ingen feilkoder. Vil bare ikke spilles av. Bilder kan jeg forsåvidt åpne i vlc. men ikke i vanlige fotoprogrammet som kommer med Windows10. formaterte hardiksen også etter jeg fikk ut dataen. Etter formatering kunne jeg gå på vanlig vis inn på den.
 7. lanseres 28 jan. koster rundt 300,- + 100,- hvis du vil ha speaial edition med ekstra skins osv..
 8. Hei, Har bygget et lite kontor. Vurderer å starte litt opp med gaming igjen da Warcraft 3 er rundt hjørnet. Blir vel primært brukt til strategi spill og surfing. Kan 27'' bli for stort? Har sett litt på disse skjermene. Lenge siden jeg har drevet med datamaskiner så er litt usikker på hva jeg bør se etter. Begge kommer på tilbud. benq https://www.elkjop.no/product/data/pc-skjerm/BQXL2411P/benq-zowie-xl2411p-24-gamingskjerm-sort Samsung https://www.elkjop.no/product/data/pc-skjerm/SAMLS27F358FW/samsung-s27f358h-27-skjerm-sort
 9. oi, det var kjedelig. Har nemlig veldig mange bilder som betyr mye for meg der. Å begynne å sende inn til teknikker for å få ut innholdet ser forsåvidt relativt dyrt ut.
 10. Hei, Har en ekstern fra Seagate som jeg kobler til gjennom USB kabel. Den er sikkert fra 2013-14. Når jeg kobler den til så hører jeg pcen lager en slik lyd som kommer når du ''får kontakt''. Men jeg kan ikke gå inn på selve disken. Når den er tilkoblet åpner ikke f.eks programmet ''diskoppryddning'' før disken er fysisk koblet bort. Har prøvd en annen orginal USB kabel også. gjelder Seagate Backup Plus portable drive 1tb
 11. Skal ikke være nødvendig å påfylle noe kjøleveske. Motorblokken min er ganske varm når jeg kjenner på den etter 1t bruk. Brannvesner/ambulanser har disse stående på i dagevis for å holde motoren varm ved eventuelle utrykninger. Men er såklart viktig det er veske i systemet så den ikke ''tørrkoker''. Høres ut som den fungerer. 1t bør være nok i de fleste tilfeller. 2t ved ekstreme temperaturer. Bruk av motorvarmer reduserer drivstofforbruket betraktelig de første kilometerne og motorslitasje. Reduserer også utslippet. Det har vært gjort noen tester i Sverige om dette og utetemperaturer og de påstår at det er gunstig for motor og miljø.Motorvarmer gir gunstig virkning opp til 10 grader pluss.
 12. Er nok motorvarmeren som jobber ja. Sannsynligvis er det slangevarmer som varmer kjølevesken som går rundt i hele blokka. disse lager en svak ''kokelyd''. Prøv heller å kjenne med hånden på motoren/kjøleslangene etter en times tid enn å teste varmeapparatet. Den ledningen var vel svart med et vanlig 230v uttak som er meningen å koble en vifte til.
 13. https://bilradiospes.no/produkter/kabler/kabler/defa-tilkoblingsledning-gml-versjon-5m https://bilxtra.no/tilkobl-ledni-2-5m-gml-type
×
×
 • Create New...