Jump to content

Labelle

Medlemmer
 • Content Count

  974
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

281 :)

1 Follower

About Labelle

 • Birthday 02/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Har sett mye på hus i flere år. Har alltid passet på å skille mellom prisantydning og takst. Ser de siste 5-6 måndene at takst/markedsverdi ikke fastsettes av takstmenn lengre. De har bare en tilstandsrapport nå? Virker som det er megleren i samarbeid med eier som setter denne verdien nå. Den finnes ikke lengre på finnannonser/prospekt. Moren til en kamerat solgte nettopp huset sitt. Hun hadde fått en takst på en verdi på 5.2. Men megler la ut huset for 5.6 i prisantydning. Såklart med avtale med eier. Slik jeg har forstått det var ikke kjøperne klar over dette og tok utgangspunkt at huset hadde en takst på 5.6. Er det slik at takstmenn ikke nevner verdi/markedsverdi lengre, mens megler styrer denne på boligene nå?
 2. Bruker støvsuger og denne utblandet. https://bilnerden.no/koch-chemie-pol-star-alcantara-tekstil-og-skinnrens
 3. Hvilken type port er dette? Sånn god ''gammeldags'' treport som er i utgangspunktet veldig seig/tung å løfte opp uavhengig av elektrisk portåpner?
 4. Å ta EU-kontroll hos NAF trenger ikke å være dumt. De reparerer ikke biler og er en ''nøytral'' organisasjon. Et annet frittstående eller merkeverksted kan anbefale deg å bytte deler du nødvendigvis ikke kanskje trenger å bytte for å se tjene på det selv. Har selv erfart dette med et bremserør som et verksted mente jeg måtte bytte i forbindelse med en EU-kontroll. Dro direkte til NAF og fikk heiset bilen opp på bukken og sjekket av en kontrollør/kjenning. Han var overrasket at de anbefalte å bytte dette røret. Men alt varierer så fra verksted til verksted.. Har opplevd mye rart uansett om det er et mekonomenverksted eller et merkeverksted. Noen ganger er man bare uheldig...
 5. Hei, Det kom seg automatisk. Er slike autostrammere på caliperen.
 6. Takker for svar. Får skru av å sjekke. Har både oljetank og jeg har olje i bensin grunnet trimsett. Må nok være en slange som lekker.
 7. Hei, Har en aerox 2008 modell. Er egentlig ferdig med mopedlivet for lenge siden men liker å farte litt rundt på den i sommermåndene. Ser det lekker olje fra en eller annen plass. Det er vel ikke toppakningen? Byttet forsåvidt sylinder for noen år siden. Men fargen var så vanvittig rød og klar. 2-takts oljen har vertfall en slik farge.
 8. Kledningen er skråskjært i skjøter ja. Bordet som forsetter under er også skråskjært. Så i utgangspunktet skal/har de fint kunne fluktes. Men nå skjer det litt med treverk over tid. På andre siden er den helt inntil. Kun spriket ut på dette hjørnet.
 9. Hei, Har et åpenrom et sted før skjøt på stående kledning. Hva anbefaler folk å gjøre her? Prøvde å tvinge bordet inn igjen med å skru det i lekten men vrikket seg ikke. Å fuge igjen gjør bare vondt værre? Bordet er ca 5 meter langt så hadde ikke lyst å bytte det ut heller. Estetisk sett er det på en ubetydelig plass.
 10. Ja, det ser ut som du har rett. Da holder jeg meg heller til den gode gamle
 11. Luftboblen lyver nok ikke. Men samtidig kan vateret være skjevt. Begge er gamle og mye brukt. Mistet det ene i bakken senest i går. Men testet forsåvidt det med å legge det og ''klosse'' det opp i vater for å så snu det 180 grader å legge det på samme sted. Var ingen avik.
 12. Ja stoler ikke på telefonen.
 13. Forventer av blå bosch viser helt rett
 14. Joda. Jeg er bare så pirkete. Har brukt ganske lang tid på dette prosjektet. Er litt spesielt opplegg med glass slisset inn i trestolper. Så ville bare ha alt perfekt. Men er klar over snølast og nedbøying vil skje.
 15. Hei, Driver å bygger rekkverk. Er utrolig viktig at ting er så i vater som mulig. Vertfall er det gøy når ting blir rett. Fikk en smart avstandsmåler i julegave . Denne har også vater funksjon og er av typen Bosch GLM 50C. Jeg har brukt denne da den lager lyd og viser raskt om noe er skeivt. Samtidig har jeg 2 stk vater liggende som er gamle men av et annerkjent merke. Hultrafors og Stabila. begge disse viser likt mot hverandre. Men Bosch laseren mener ting skal litt mere ''andre vei'' da mener jeg 0.3-0.4 grader. Blir så usikker på hvem jeg skal stole på. Tenker at et digitalt vater er dønn nøyaktig. Men er det klokt å bruke en så liten dings på stolper som er 135cm lange. Vaterne er forsåvidt 60 cm lange.
×
×
 • Create New...