Jump to content

Labelle

Medlemmer
 • Content Count

  771
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

226 :)

About Labelle

 • Birthday 02/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Har en laminat benkeplate hvor kantlisten er påtur til å løsne. Noen som har erfaring med hva man kan gjøre? Platen er ellers veldig fint holdt.
 2. Hei, I Desember ble bilen min rygget på i et parkeringshus. Heldigvis hadde den uheldige lagt igjen en lapp på vinduet. Jeg fikk kontakt med personen og vi skrev skademeldingen sammen. Jeg har fylt ut en slik blankett før så jeg vet hvor viktig det er å få med all informasjon. Jeg tok kontakt med forsikringsselskapet og fikk beskjed om å få taksert skaden. Takseringen ble godkjent av forsikringsselskapet. Jeg benyttet meg av et lokalt Lakk/bilopprettingsfirma her jeg bor. Skaden var liten kosmetisk, men mye teknisk ble berørt... - Oppripet frontfager - Feilmelding på parkeringssensor forran. (ingen på forsiden av bilen fungerer) - Lekkasje på spylevesketank - Dekselet til spylerne til frontlyktene hadde spruttet av. - Tåkelys knust. Bilen var først innom utbedring i Februar grunnet lang ventetid. Her ble det kun fikset lakkering av fanger og utbedring av tåkelys da de irriterende nok ikke hadde bestilt opp ny spylevesketank mens fangeren var allerede av. Så bilen måtte inn igjen.. Etter purring senere hadde de glemt av å bestille å virket nesten litt useriøse. Endelig fikk jeg bilen inn igjen etter å ha maset flere ganger. De har nå fått byttet spylevesketanken men klarer ikke å få parkeringssensoren forran til å fungere. Den er byttet. De mener at problemet ligger i ledningsnettet til sensoren nå, og det skal visst nok ikke ''være mulig'' at dette skal ha blitt berørt av en såpass liten skade bilen har fått sier formannen på verkstedet. Jeg følte meg mistenkeliggjort da mannen på verkstedet konfronterte meg om dette. Akkurat som dette problemet skulle ha vært inntruffet før den aktuelle skaden. Han begynte å snakke om evt oppirring av ledningsnettet. Jeg forklarte han at feilmeldingen kom opp like etter skaden inntraff. Men virket bare som han så på det som en ren løgn. Bilen har enda nybilgaranti. Men jeg syntes det blir ''feil'' å prøve på å benytte seg av dette på en slik skade bilen har vært innblandet i. Legger ut et bilde av skaden som er benyttet i saken. Gjelder en 3 år gammel Skoda
 3. Så en episode av "eventyrlig oppussing" hvor snekkeren "mikkel" løste akkurat dette problemet. Vanskelig å forklare men han saget bordene slik de passet perfekt. Akkurat som et pusslespill. Var en av de tidligere episodene hvor han fremdeles var med. Men nå er jo dette allerede snekkret opp.
 4. Enig med flere. Vintergummi har overhode ingenting å gjøre på solvarm tørr asfalt...
 5. Spiller ingen rolle om trafikken er lav hvis ikke grunnen under veien er stabil. Samme gjelder drenering av vann og avløp. Å lage en god vei er veldig dyrt. Syntes det er fascinerende å se når asfalt kan skylles vekk som det skulle vært jord når naturkreftene står på sitt.
 6. Her blir der jo budsjettet ditt som avgjører alt. Alle her kan sitte å nevne svindyre biler som land cruiser og defender.. Har du lyst å bruke så mye er det ingen problem. Siden du ikke nevner pris hadde jeg sett på "Marauder"
 7. Octavia evt scout 30mm høyere og kraftigere. Mye bil for pengene! Superb er jo himmla mye dyrere for "litt ekstra". Skal få en 3 år gammel scout med lav km for 350k.
 8. Det var et minus i boka til bilder.no. Må jo finnes titusenvis av caddy manuell tredje generasjon..
 9. Man kan mene mye om tinder. Fikk mitt første ligg der, første kjønnssykdom og senere min nåværende kone 🤠
 10. Man får aldri tilbake penger man legger i en bil iforhold f.eks et hus. Kanskje den blir litt mere lettsolgt. Alltid kjedelig å legge mere penger i enn verdien på bilen 🥵
 11. Par som ca har 1.2 mill brutto. Hun er tannlege mens jeg jobber i butikk. Akkurat fått vårt første barn sammens. Foreløpig har vi det bra. Jeg har vært flink å spare i årene. I lån har vi ca 3.7 mill. Nedbetalt 2018 mod bil. Ca 500 000 i bsu sammens. Er så takknemlig for at jeg ikke bor i Oslo og må konkurrere med alle som vil bo der...
 12. Enig med overwatch... Man går liksom ikke andre veien 😊
 13. Kjøpte brukbil hos bilforretning usett. Største tabben jeg har gjort. Som Hanjinn skriver. Den må inspiseres nøye..
 14. Labelle

  La er hus forfalle

  Tror ikke dr tar på seg et slikt oppdrag om det er mange hus tett innpå. Eller fare for annen skade.
 15. Labelle

  La er hus forfalle

  Ring brannvesenet og høre om de vil brenne det for morro skyld. De setter pris på å få muligheten til en sikkelig brannøvelse iblant. En venn av meg gjorde det. Kjøpte en tomt til 1.9 mill med et vræl av et hus som ikke var vits i å røre. Brannvesenet brant det ned under kontroll. Så satt han et nytt hus opp.
×
×
 • Create New...