Jump to content

Labelle

Medlemmer
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

172 :)

About Labelle

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Labelle

  Ulyd clutch ute

  Hei, Skulle til å hoppe i bilen å kjøre en 1,5t tur. Startet bilen å hørte en ulyd fra området rundt motor/girkasse. Slo motoren momentant av for å sjekke oljenivå div.. Prøvde igjen å starte å visste seg at lyden gikk umiddelbart bort når jeg trådde inn clutchen. Første jeg tenkte var utløserlsger/clutch/svinghjul. Tør ikke bruke bilen inntil videre. Sjekk video for ulyd. Har dere noen tips? Gjelder caddy 09mod 160k km VID_20200530_135109.mp4
 2. Jobber selv i malebutikk. Mange som enda tror oljebasert maling er det beste valget. Dette stemte kanskje for 20 år siden, men stemmer ikke nødvendigvis nå. Mye har skjedd her de siste årene. Vannbasert maling er mye lettere å jobbe med samt er bedre motstandsdyktig mot sollys noe som er det værste for alle typer maling. Ofte er intervallene mye lengre på disse typene også. Er ikke mye olje i disse oljemalingene lengre. Hadde ikke vært overrasket om disse er tatt ut om noen år. Alt skal svanemerkes nå til dags. Men som mange påpeker over. Grunnarbeidet er det viktigste. Gjelder for alt av behandlinger.
 3. Det at den varierer er normalt fra kald til varm motor. Du kan jo følge med veskenivået på ekspansjonstanken fremover, men sjekk dette når motoren er helt kald.
 4. Grå røyk indikerer vel gåen toppakning? Altså kjølevann i motor. Sjekket veskenivået for kjøleveske?
 5. Hei, Jeg og min samboer samt søster opplever ofte at tapte anrop ikke vises i låseskjermen. Må liksom gå inn under anrop for å sjekke om noen har ringt meg. Telefonen henger seg også opp når vi feks surfer på nettet. Virker alt låser seg. Må liksom gå ut av appen. Gjelder både chrome og instagram. Flere som opplever dette?
 6. Hei,Hadde tenkt å resturere mor sin veranda i sommer. Den er 30+år og trenger er nytt dekke og rekkverk. Mens jeg var igang lurte jeg på om noen av dere mener jeg burde bytte ut bjelkene som dekket skal ligge på. Prøvde å kjenne på det men virket fast i treverket. Er noe grønt gugge på det men tror dette er etter dekket har vært vasket. Har tenkt å få en blikkenslager til å tilpasse slike "TIL-TAK" plater imellom fakene slik vannet dreneres bort fra inngangsdøren.Har også lyst å bytte terassebeslaget og beslaget mitt på kledningen da det har spor fra alle husets malinger. Noen tips hvordan jeg kan montere nytt bak kledningen uten å demontere all kledning?
 7. La det ruste. Bilen er gått 260 000km Har selv en 09 caddy. Gått 150 000km. Har vært flink med polering, voksing og hyppig vask i mitt opphold. Har selv rust flere steder. Har prøvd å pusse det bort flere ganger å klinke på med litt lakkstift. Sikkert mange som ler nå. Kommer krypene fort tilbake. Plager meg overhodet ikke. Ikke etter jeg ser så mye som det saltes. Understellet er det som skal vedlikeholdes.
 8. Labelle

  Støtdemper-deler?

  Bytt fjær og fjærbeinslager samtidig. Sørg for at mansjetten blir sikkelig montert. Å komme med andre deler enn hva verkstedet bruker må du regne med garantien på arbeidet bortfaller.
 9. Liker ledplanker bedre med dimming. Har du ikke lys fra kjøkkenvifta som alle andre?
 10. Tenker nok å invisteri i et passende bord til sagen også. Lei av å krype på bakken hele tiden. Ser litt på Bosch sine litt mindre modeller. For en eller annen grunn er jeg glad i den blåfargen på proff serien
 11. Hei, Skal rive og legge ny veranda til mor. Tenker i forbindelse med at den kapp og gjærsag vil gjøre jobben lettere da jeg kun har multikutter og en 18v vanlig sirkelsag. Har noen noe forslag til hva man burde se etter i en slik sag av egenskaper? Kom gjerne med tips eller gode sager dere vet en hobbysnekker kan bruke. Burde man ha stativ også kanskje? Verandaen er veldig stor og forventer jeg blir å bruke ganske mye tid på dette. Skal bytte alt av vann og vinskier også. Tenker sagen kommer primært til å bli brukt til dette. Sannsynligvis mindre senere.
 12. Har alltid forbundet terrasse med edderkopper. Samboeren min er av den hysteriske typen å bruker en slags innseksspray. Virker som den varer veldig mange uker. Letteste løsning. Vi brukte denne. Står ikke at den fungerte til edderkopper men virker som den gjør det.
 13. Hei, Blir å kjøpe meg et par nye camox freebird med marker alpinist bindinger. Det jeg lurte på er den anbefalte lengden på skien? Jeg er 175 høy. Veier kanskje 81-82kg Rolig kjørestil. Bruksområdet er småfjell 400-800moh. Skogskjøring, topptur. Valget er 172.2 og 178.2
 14. Er den isolert? Isåfall ville jeg begynt med det.
×
×
 • Create New...