Gå til innhold

SnusBoks

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

SnusBoks sine prestasjoner

156

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, det gjelder hele spekteret av ferdigheter i større eller mindre grad.
  2. Jeg har selv en 4 år gammel autist i huset, som PDD fungerer som en 1 åring. Om noen har spørsmål rettet til små barn og moderat / alvorlig autisme, kan det rettes spørsmål mot meg som forelder.
  3. Om arbeidsplassen sliter deg ut psykisk, går du til fastlege, legg på litt ekstra smørbukk, og be om sykemelding pga stress, depresjon eller lignende som følge av jobben du har. Takk deretter ja til din nye arbeidsgiver, og begynn samme dag som sykemelding trår i kraft. Ikke heeeeelt etter boka - Men din nåværende arbeidsgiver kan ikke gjøre noe som helst med det.
  4. I huset vi bor har vi 750mbit / 25mbit linje på gammel coax. Denne er til tider ustabil, og jeg trenger mer opplastningshastighet. Telia har fiber i gata, men huseier nekter plent å legge inn fiber, til tross for at jeg har sagt jeg kan gjøre jobben med graving, festing av kabel, montere utstyr inne og alt annet. Alt Telia trenger å gjøre er å koble opp i boksen rett utenfor hekken. Likevell krever Telia ett års binding om dem skal koble opp, og derfor stritter huseier imot, til tross for at jeg har sagt jeg kan ta alt på meg selv. Jeg trenger i utgangspunktet ikke stort over 100mbit nettlinje, men jeg trenger mer enn 25mbit opplastning. Når jeg googler starlink finner jeg varierende resultater basert på lokasjoner, og også varierte erfaringer mtp stabilitet. Jeg søker derfor etter informasjon fra nordmenn som bruker starlink i dag. -Hvordan er din opplevelse av Starlink i daglig bruk? -Hvor i landet er du lokalisert? -Merker du betydelig hastighets forskjeller på forskjellige tidspunkt igjennom dagen? -Kan du poste speedtest mot en server i oslo, samt ping test mot vg.no? Takker for alle tilbakemeldinger.
  5. Hadde din samboer visst om dette, og godtatt det, så hadde situasjonen vært helt anderledes. Men at du er så kåt, at du må gå bak din samboers rygg, å være utro, så er det du som har problemer, ikke henne. Snakk med henne om dette isteden. Legg kortene på bordet, og la i det minste dama bestemme selv om ho vil være en del av dette, istedenfor å holde ho for narr på denne måten. Hva andre gjør skal vell ikke bestemme hva du skal gjøre. Respekter dama di. Voks opp.
  6. Kjenner jeg blir sint og provosert av holdningen din. Håper virkelig du blir tatt i dette, og at den stakkars samboeren din finner seg noen bedre som respekterer henne. Klovn.
  7. Les ut feilkoder med skikkerlig utstyr. Alt annet blir skudd i blinde og gjetning.
  8. Dette er ingen unnskyldning. Du burde skamme deg. Er du ikke fornøyd med forholdet ditt, går du ut av det.
  9. Kanskje det ja. har denne uken kjørt mye øst - vest, og står i natt parkert på Lillesand og skal videre til Stavanger i morgen. Bare i dag har jeg opplevd mye merkelig på veien, stoppet en fyllekjører blandt annet.
  10. Dating? Jeg er i ett godt forhold med barn og alt - det var absolutt ikke intensjonen 😂 kan skrive ett lenger svar ang bransjen senere. Det er mye å si og mene om den, så jeg orker ikke skrive på tlf
  11. Sitter å vurderer om jeg skal opprette en Snapchat, eller legge ut min vanlige Snapchat, så kan folk se bilder rundt livet på veien, er dette noe folk vil se?
  12. Ikke egentlig tror jeg. Men jeg trives veldig godt med turer til Stavanger, Bergen, Haugesund, skogn og slikt.
  13. Responsen ble heller liten likevell merker jeg, folk er kanskje ikke så interessert ?
  14. Merkelig at ingen nevner starlink. Fungerer helt nydelig hjemme, og tar med utstyret på tur om Telia x ikke er nok, og vi skal bli lenge borte.
×
×
  • Opprett ny...