Jump to content

process

Medlemmer
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

233 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Som sett i? Som du kjenner fra? Slik / Derfor 😂 Norsk er begrenset.
 2. Nå er klokka 1:30, dette er ikke normalt, hvorfor sover du ikke? 🤪 Synes han selv livet sitt er dritt eller bare dømmer du? Dersom du tror du har fasit på "normal" tar du feil. Edit: Jeg forstår du vil vel, og at du vil at din stebror skal passe inn i deres rammer. Dette har nok vært vanskelig for ham og deg også. Det er dessverre ikke så enkelt at alt bare skal fungere som før etter en skilsmisse / død og påfølgende nye relasjoner. Her må alle inngå kompromisser (gi og ta) - og nye relasjoner må jobbes for - slik det fremstilles et det ingen som gir din storebror den emosjonelle støtten han trenger. Du sier "moren min" - er det rett å forstå at han nå bor med en ny "mor"? Det er ikke bare å erstaterstatt Edit2: Diagnoser krever profesjonell utredning og er selv da ikke nødvendigvis presise, det gjøres ikke over internett.
 3. Jeg tror Google gjør det, men jeg er usikker. Kjører egen e-post og da kan jeg konfigurere som jeg vil. Anbefales forøvrig ikke som en løsning, det er både dyrt, tidkrevende og upålitelig 😅
 4. Et styre kan på ingen måte ta seg inn i en enhet mot eiers ønske. Dette er kriminell oppførsel. Spesielt ikke under et falsk påskudd, slik du legger det fram. Vedtar de forbedring på ventilasjonsanlegg, noe som er helt uklart er noe problem her, kan de få en midlertidig forføyning for å utbedre det dersom de sannsynliggjør det for en domstol. https://www.boligstyret.no/tilgang-til-leilighet-for-vedtatte-vedlikeholdstiltak/
 5. I et sameie må dette domstolbehandles dersom eier ikke ønsker det. Da bør begrunnelsen være berettiget. Uavhengig av hva enkelte måtte mene om alvorligheten i det.
 6. Det er et problem med validering av epost feltet og noe jeg støter på en gang i blant. - bindestrek, kan også konfigureres som gyldig tegn for plussadressering, men vet ikke om protonmail støtter dette. Det løser for meg denne problematikken noen steder. Andre ganger kan plusadressering fungere når du melder deg på, men senere gi problemer med feks passord-reset. Dette opplever jeg mer sjeldent. Edit: Ser du benytter både bindestrek og plusstegn i eksempelet ditt, det ville jeg forsøkt å unngå.
 7. Jeg har rundt 10m netto i eiendom og ca det samme i realiserbare aktiva utover det. Jeg stemmer til venstre selv om det økonomisk gagner meg å stemme til høyre. At folk med mindre, ikke evner å forstå hva som er best for dem selv, er helt merkelig for meg - men det forklarer jo en hel del.
 8. En kollega måtte legge ut $2000 for å frakte sin terminale kreftsyke mor fra sykehuset og hjem med ambulanse. Blir dekket av forsikringen, etter en del papirarbeid. Er du riktig uheldig kan du i en akuttsituasjon også bli hentet av et ambulanselskap som ikke dekkes av forsikringen. Psykisk helsehjelp, uten at jeg vet sikkert, er nok forbeholdt de med de dyrere forsikringsavtalene.
 9. Det er fortsatt ikke riktig at de tar det vanligste gutte- eller jentenavnet. De blir "gutt" eller "jente" i skatteetatens registre. Men! Jeg mistenker at du ikke ønsker å snakke om etterprøvbare fakta, så da takker jeg for meg. Have fun!
 10. Hva er fake news tenker du? Jeg ettergår bare påstandene. Helt åpen for at du kan vise til fakta. Avsporinger gir ikke økt tillit til påstanden, heller motsatt.
 11. Dersom du tenker på fotballspilleren er det "Zlatan" - og jeg skulle gjerne likt å vite hvor din bekjent fant ut dette, all den tid SCB bare publiserer topp 100 guttenavn på nyfødte. Edit: Det finnes også en historisk tabell, men den inkluderer kun de navn gitt >10 ganger innenfor ett år.
 12. Bullet points er punkter foran teksten. Disse lar deg liste opp flere punkter i en liste De kan også nøstes under hverandre
 13. For selve programmeringen stiller jeg meg bak proghodet. Avhengig av hvor du studerer kan det også bli mer akademisk og matte vil være viktig for studieløpet - da diskret matematikk spesielt. I arbeidslivet er det i dag mye tjenester. Det å kunne grunnleggende nettverk, protokoller, PKI / kryptografi, tjenester (dns!) og ulike operativsystemer kan gjøre en stor forskjell. Ja, domeneavhengig - men det er signifikant færre områder som ikke benytter seg av noe av de overstående teknologiene, enn de som gjør det.
 14. Du må ikke undervurdere å ha noen å snakke med som har kjennskap til lignende tankemønster som du opplever. Kognitiv terapi fungerer. Det handler ikke om å endre hva du tror på eller hvem du er. Målet er å gi deg en bedre forståelse av deg selv og å gi deg noen verktøy til å bedre håndtere negative tanker. Dette tillater deg å utvikle deg videre, og er helt uavhengig av alder. Av og til kan det hjelpe med medikamenter som gjør at du får det bedre, men det er først etter en utredning. Det krever innsats fra deg om du virkelig mener at du ønsker å endre ting til det bedre. Er det ikke målet er det bortkastet, men på meg virker det som om du ønsker å ha det bra.
×
×
 • Create New...