Jump to content

process

Medlemmer
 • Content Count

  600
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

185 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En del skjermer har dobbel (eller flere) input, så du kan bytte med knapp på skjerm. Er en del løsninger der, evt så kan du benytte en KVM switch til å bytte mellom ulike kilder, det inkluderer skjerm, tastatur og mus.
 2. Hvis det er personangrep, hva tenker du da? Det er en uærlig debattteknikk, men ikke straffbart.
 3. "internett" kobles til ruter, ruter kobles til switch. Alle maskinene må ha default gateway satt til den interne adressen til ruter. Edit: Hvilket adresseområde / nettverk benytter du? Inkl subnettmaske.
 4. Fått flere ting fra pitney bowes fra amazon. La merke til det samme som deg første gangen, etter et par dager fikk jeg hentemelding fra postnord.
 5. En positiv ting er at det er lavere terskel for å gjøre en del vanlige møter fra hjemmekontoret, det være seg møter med bank, styret i sameiet eller svigers!
 6. Lite endring ja, men på 4de året med hjemmekontor kan jeg bekrefte at covid gjør at det blir mer tilspisset. Til vanlig har man mer grunn til å komme seg ut etter jobb, noe som er viktig. Savner å reise og treffe folk en gang i blant. Ser at jeg kunne ha godt av å sette meg ned i samme rom med enkelte og jobbe gjennom noen problemstillinger - gjerne med en middag og litt drikke etterpå. En uke på reise kan gi retning for arbeidet i mange måneder og hjelper å samle folk rundt et felles mål.
 7. Hva er det egentlig du lurer på og vil ha svar på? Tid får du ikke gjort noe med ei heller hva andre tenker.
 8. Livet er kjempebra i by, men rynkene og åreknutene får du ikke gjort noe med.
 9. Pass også på at du har nok tilgjengelig til å betale det som evt. skal betales ved kontraktsinngåelse
 10. Ja det er sant! Ikke alle skjermer kunne vise alle grafikk formater. EGA var helt fantastisk å få i hus 😆
 11. Er DIP switchene plassert i tilknytning til en port? Tenker det kan være konfigurasjon av seriell eller paralellport, evt scsi. edit: ser ut som disken er scsi1, da kan det tenkes at det er DIP switch for konfigurasjon av scsi id dersom du har en ekstern scsi port. edit2: men det var typisk noe som skjedde på enheten, ikke på pc siden.
 12. Nei. Dette er ikke grunn til å øke huseleie. Resten av innlegget er helt irrelevant. Dette løses ved at partene forholder seg til inngått avtale.
 13. Med det sagt, konsollen er kjempekul! Gratulerer med et nydelig funn.
 14. Det er ikke bare sjeldenhet, men også samlerverdighet som betyr noe. NinendoStation er ikke bare verdifull fordi den er sjelden, men fordi den har bred apell for samlere, spesielt for knytningene til Nintendo og Sony. Selv hadde jeg betalt for denne - men aldri for noe som ikke har noen plass i historien, men som forsøkte å kopiere atari (?). Den er bare verdt det markedet er villig til å betale - og her ser jeg ikke noe stort behov.
×
×
 • Create New...