Gå til innhold

process

Medlemmer
 • Innlegg

  873
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

16 091 profilvisninger

process sine prestasjoner

599

Nettsamfunnsomdømme

5

Hjelpsomme svar

 1. SQL er for meg en implementasjonsdetalj. Helt unødvendig for PjM og egentlig også PdM, avhengig av om man har begge roller og størrelsen på organisasjonen. Det er helt klart fint om man i begge roller har teknisk innsikt, men det er umulig å gi noe generelt svar vedrørende nivå. I noen tilfeller kan overdrevent teknisk fokus fra PdM eller PjM også være et problem. Personlig egnethet og rolleforståelse er det viktigste.
 2. Er i et tilsvarende sjøgående fartøy. Norsk kontrakt med alle norske goder, men har også full helseforsikring, som jeg er usikker på om er et normalt gode? Norsk lønnskontor og det har aldri vært noe problematikk med hensyn til at min nærmeste leder sitter i USA.
 3. Det er nødvendig for de interaksjoner hvor man må vite hvem du er. At det skal være nødvendig for nesten alle interaksjoner med samfunn og internett er jo.. ikke riktig.
 4. Pålegg fra brannvesenet / myndighetene må følges opp. Et privat eksternt firma kan så fremt jeg forstår anbefale men ikke pålegge. Det finnes alikevel et ansvar hos styret for å sørge for at brannsikkerheten er i orden og som styremedlemmer kan ende opp å være personlig ansvarlige for. Ting som påpekes fra eksterne aktører kan være relevant og nå foreligger det dokumentasjon på at styret er klar over det. Det endrer dog ikke så mye, styret har uansett plikt til å sørge for at bygningsmassen er brannteknisk sikret. Det grunnleggende må være i orden, men normer fra før byggeår kan avvikes.
 5. Jammen har den det. For meg erstattet den gamle X-serien. Ser de har noe X13 varianter.
 6. Litt OT her, men jeg har opplevd samme symptomer før. Nå husker jeg ikke detaljene, men mener å huske at dersom du filtrerer icmpv6 type 135 så får du status som unreachable etterhvert. Legger ved netfilter output fra en annen maskin dersom det skulle være nyttig. De fire første er de icmp typene som er relevante. Det forutsetter naturligvis at du har en egen router hvor slikt kan konfigureres. 303 19448 ACCEPT 58 -- * * ::/0 ::/0 ipv6-icmptype 136 1046 75312 ACCEPT 58 -- * * fe80::/10 ::/0 ipv6-icmptype 135 385 45248 ACCEPT 58 -- * * ::/0 ::/0 ipv6-icmptype 134 0 0 ACCEPT 58 -- * * fe80::/10 ::/0 ipv6-icmptype 133 0 0 ACCEPT 58 -- * * ::/0 ::/0 limit: avg 5/sec burst 5 ipv6-icmptype 128 0 0 ACCEPT 58 -- * * ::/0 ::/0 limit: avg 5/sec burst 5 ipv6-icmptype 2 0 0 ACCEPT 58 -- * * ::/0 ::/0 limit: avg 5/sec burst 5 ipv6-icmptype 1 0 0 ACCEPT 58 -- * * ::/0 ::/0 limit: avg 5/sec burst 5 ipv6-icmptype 3
 7. Ville sett på ulike Lenovo. Fortrinnsvis AMD. X1 Nano for ultraportabiltet. P og T serie i 14" synes jeg er greit kompromiss på størrelse og ytelse. De kan også tilpasses individuelt for fleksibilitet ift budsjett og ytelse (lagring, minne cpu osv).
 8. Jeg hilser og snakker med både fremmede kulturer og nyinnflyttede naboer. Så dumt at du ikke gjør det da.
 9. Du kan ikke med noen sikkerhet kreve inn potensielle renter med grunnlag i et ukjent rentenivå 20+ år fram i tid. Men, når det først går til tvangsfullbyrdelse så har banken mistet tillit til at kunden kan (beviselig) betjene lånet og dermed ønsker de å begrense tapet sitt. Olaf belyser tilfeller hvor gjelden kan frafalles eller reduseres (død, gjeldsordning osv) som er det de har gardert seg imot ved hjelp av sikkerhet i boligen.
 10. Hvem (man?) har fortalt deg at banken taper penger på tvangssalg? Tvangssalg gjøres nettopp for å dekke bankens tap. Om banken taper potensiale for å tjene mer ettersom årene går og rentene løper er en annen sak.
 11. Jeg tenker du må skille på sakene. Ett regelbrudd fra Kari sin side betyr ikke at ditt dyrehold kan fortsette å være en ulempe for de andre beboerne. De bør dermed løses separat.
 12. Hvor har du hentet denne historiske korrekte rettesnoren eller modellen fra?
 13. Det gjør at man føler seg sett og det er nok årsaken til at mange gjør det. Hvordan folk reagerer på å føle seg sett er individuelt.
 14. Noen av disse nettstedene benytter analyse av tastetrykk for å avgjøre om du er menneske / har et fast mønster. Jeg er kjent med at nettleser-tillegg kan manipulere dette for å forhindre sporing. Tillegg kjører ikke automatisk incognito. Tilsvarende kunne tenkes å skje med en KVM switch dersom det bufres og sendes i intervaller. En ting å undersøke hvertfall.
×
×
 • Opprett ny...