Jump to content

koots

Medlemmer
 • Content Count

  2182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

470 :)

About koots

 • Birthday 05/08/1992

Recent Profile Visitors

16908 profile views
 1. Det skal du vel kunne skru av selv på telefonen? På min Huawei har jeg mulighet til å skru av automatisk valg av nett og telefonen vil deretter kun koble seg opp mot nett jeg selv har godkjent.
 2. Hadde lignende problem på en eldre bil av annet merke, det som hjalp meg var å sørge for at bilen var ordentlig, fysisk tørr inni, samt å lufte skikkelig ut av bilen før man parkerer for å få it fuktigheten. Varm, fuktig luft på kald overflate (vindu når man ikke lenger har varme på) skaper kondens. Man kan også prøve andre triks som f.eks kattesand i en sokk, eller andre fukt-absorberende triks.
 3. I annonsen står det jo sølv metallic, hva er greia med den gull-fargen på mesteparten av bildene? Og hvorfor ønsker noen bilen sin så vondt?
 4. Stort sett alt er jo billigere å kjøpe i store kvanta enn små kvanta. Stor pakke kyllingfillet koster mye mindre pr kg enn liten pakke med kyllingfillet. Folk faller for fristelser og lokketilbud, og kjøper ting de ikke trenger, Utenom datovarer til redusert pris så er det sjeldent man får med seg mye flere tilbud ved å handle daglig, da tilbud ofte går mandag-torsdag og fredag-lørdag, om ikke hele uken på en gang.
 5. Om du har jack inngang i bilen så må det være en mye bedre løsning å kjøpe en USB-C/Lightning til 3,5mm jack adapter?
 6. Med skatter og avgifter og poengprisen så er det vel fort mer økonomisk å kjøpe reisen for bare penger og spare poengene til en ordentlig tur, så lenge man ikke nærmer seg utløpsdato på poengene? Viktig å passe på at alle legs faktisk flys av SAS eller andre som er leid inn av SAS. Code-share gir null legs.
 7. koots

  Trafikalsk klagemur

  De har også relativt hyppige kontroller i kollektivfeltet på E18 inn mot Oslo. De stopper stort sett alltid så mange de har kapasitet til å stoppe
 8. Tviler ikke på at hun jobber for å oppnå ting, men hennes definisjon på å jobbe er nok ganske forskjellig fra folk på gata sin definisjon på å jobbe.
 9. Er faktisk "bare" 121 episoder, som med snitt tre døde pr episode gir 363 døde. Antall drap i England og Wales ligger på rundt 700 pr år
 10. Da er jo dekselet nødt til å ha et stort hull på forsiden og det har jeg aldri sett
 11. Er jo nærmere fire uker siden den kom ut, usikker på hvor lenge trykket pleier å holde seg?
 12. Etter litt fikling og optimalisering av plassering av noder er jeg tålelig fornøyd med Uqiquiti Mesh. God nok hastighet for alle "vanlige" devices. Mellom stasjonær PC og ruter så tok jeg meg en tur på Kjell & Company og trekker kabel nå. Takk for alle inspill
 13. Kan rapportere at Google Pay virker for meg igjen med den nye oppdateringen i hvert fall.
 14. Sto ingenting om Google Pay der, kun noe relatert til anrop og security patch for desember
 15. Prøvde ut Ubiquiti Amplifi HD mesh på plasseringer nevnt ovenfor og det hjalp godt på dekningsgrad men hadde null og niks å si for hastighet (og gå via en node var helt drepen for hastighet, typ 60 Mbit på 5ghz wifi og en meter fri sikt fra node til maskin). Signalstyrke fra ruter til node var på 90%. Ruter og node kommuniserer seg i mellom på 5ghz. Egentlig fint lite imponert hittil. Sjekket kanaler og de var fint spredt. Edit: Kom på en løsning jeg prøvde tidligere som jo funket overraskende greit, brukte hjemmesentral fra Altibox som ruter, asus ruteren satte jeg rett innenfor døra på rom 2 konfigurert til wifi extender, men koblet til PCen med kabel. Fikk 700-800 Mbit hastighet da. Sentralen fra Altibox er jo like god som alle slike man får fra leverandør og er helt ubrukelig til noe som helst utenom i bromodus så måtte gå bort fra den løsningen
×
×
 • Create New...