Jump to content

Hemulen89

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Jeg hadde akkurat samme sort ulyd med et par DT 770 pro og da var det hår på elementet som var problemet.
 2. Saken handlet ikke om drapstrusler, men om oppfordring til straffbare handlinger (straffeloven paragraf 140). Han truet ikke politiet direkte men skrev at politiet burde drepes.
 3. http://www.snopes.com/politics/satire/palinczech.asp
 4. Peacemaker ja, stemmer det, hadde den en periode. Men hvorfor 22 int for PvP? Skjønte ikke helt den.. 5576157[/snapback] Jeg datt ut der jeg og. Hva gjør int bedre enn agi i PvP? 5576490[/snapback] En hunter uten mana er omtrent like død som en mage uten mana.
 5. C2 er vel høyeste karakter, men den er komplett umulig å få. Jeg går i 10. og ifølge engelsklæreren min måtte du ha engelsk som morsmål og være på "universitetsnivå" for å faktisk ha en sjanse å få C2 på engelsk skriftlig.
 6. Fordi folk fra bærum har "bling i øret" :!:
 7. Hemulen89

  Hei Hei !

  Kjekt me quoting?
 8. Du trenger en tuner til hver TV, samt en diseq-switch som deler signalet fra antennen til tunerene. Du trenger også (i teorien) to parabolabonnement.
 9. Det stod ikke noe i artikkelen om at mannen ikke meldte fra om ulykken. Det som han ble straffet for ifølge artikkelen, er at han kjørte bort fra stedet uten å hjelpe ulven. Å gå bort til en skadet ulv er som å spille russisk rullett.
 10. Nei, den gjør nok ikke det. Kan ikke du sette den et annet sted altså?
×
×
 • Create New...